Renașterea Shamanică

Luna Nouă în Berbec, martie 27-28 2017 – Renașterea Shamanică

Natalia Alba
24.03.2017

Preaiubiților,

Așa cum ne învârtim mereu în această roată eternă a ascensiunii și descensiunii, acum trecem din apele adânci la Peștilor – stăpânind provocările trecute și eliberând tiparele vechi karmice – să ne inițiem din nou în călătoria evoluționară fără de sfârșit a sufletului, cu Soarele în Berbec din 20 martie, și cu prima lunație din primăvară, o Lună Nouă la 7 grade în Berbecul de Foc care va îmblânzi înflorirea creațiilor noastre interioare și a viziunilor cu puterea și înțelepciunea recâștigată din profunzimea ființei noastre în timp ce călătoream în Pești.

Noi experimentăm ceea ce numim renaștere shamanică, care are loc atunci când ne scufundăm adânc în tărâmurile noastre interioare, dizolvând tot sensul de separare ce continuă să ne rupă pe noi înșine de Tot – acceptând atât umbrele cât și lumina noastră. Noi am experimentat “moartea sinelui inferior” și am înviat în Sinele nostru Adevărat, stând acum în propria noastră putere și propriul adevăr. Acum suntem pregătiți să pășim pe calea integrării sufletului, transformării și expansiunii fără de sfârșit prin recunoaștere, respect și acceptarea sinelui nostru umbră ca și parte egală a persoanei care suntem, în realitatea dualistică pe care am decis să o experimentăm.

Așa cum ne scufundăm în fiecare an de foc, cu energia masculină. Pentru a ne menține echilibrul propriu, avem Nodul Sudic cu Neptun și Chiron încă în Pești, așa că noi nu uităm ceea ce ar trebui ca să simțim – unificați în esențele masculine și feminine – înainte de materializarea din planul fizic. Pentru că femininul creează din interior, îngrijind creația ei interioară cu iubire necondiționată, în timp ce masculinul, care este frecvența ce domnește în această a doua parte a anului, ne amintește de importanța ce o are de a aduce lucrurile în tangibil, pentru că noi stăpânim aici un tărâm pământesc. Ambele roluri sunt diferite dar egale și necesare pentru a crea rezultate puternice și echilibru.

Luna Nouă cade la 7 grade ceea ce este o altă confirmare a multe inițieri prin care am trecut înainte de a fi capabili să coborâm esența noastră adevărată în ființa noastră umană și în tărâmul tangibil. Numărul mistic 7 este cel care reprezintă trezirea spirituală ce are loc când într-un final stăpânim umanul și începem să pășim pe noua cale a amintirii sufletului și integrării. Simt că această Lună Nouă în Berbecul de Foc urmează să fie una foarte relevantă pentru colectiv, pentru că există multe suflete care îmbrățișează scânteia Divină și încep să se abată de la vechiul drum pe unul diferit vibrațional.

Este timpul renașterii din cenușă a vechiului în puritatea ființei noastre adevărate. Cu toate că Berbecul pare să fie o frecvență de foc și puternică este direcționată și transmisă înțelept, și de asemenea poate fi o fântână a purificării puternice și întineririi. Pentru că avem și 7 Planete acum în același timp în semnul de Foc acest lucru ne va ajuta să renaștem și să începem să lucrăm cu planul nostru fizic așa cum am făcut-o cu etericul, în timp ce Peștii au domnit pe Cerul nostru.

Luna Nouă va fi și în conjuncție cu Venus, care ste retrograd în Berbec. Acest lucru este de bun augur pentru reuniunea sufletelor noastre, pentru că eu nu mai urmăresc deloc viziunea veche despre Planetele retrograde, de când știu că mișcarea retrogradă a Planetei este de fapt deplasarea aparent inversă pe orbita sa, și noi știm că acest lucru este o iluzie vizuală pentru perspectiva noastră umană, pentru că într-adevăr nici o planetă nu se mișcă în sens invers.

În realitatea mea, este un conflict cosmic binecuvântat care ne va afecta în felul în care ne folosim forța noastră interioară – esența de lumină a iubirii. Venus reprezintă iubirea, în timp ce berbecul reprezintă individualitatea. Avem o perioadă în care să ne întrebăm dacă ne simțim valoroși ca și ființe sau trăim încă în iluzia că nu merităm sau nu ne iubim și respectăm pe noi, prin urmare suntem incapabili de a crea relații egale și integrate.

Vă iubiți și vă îngrijiți? Sau folosiți forța interioară și puterea de a vă concentra pe alții, stați atașați de ei, vă goliți de energie, în loc să vă respectați întâi pe voi, pentru că noi suntem reflectarea aceleiași iubiri pe care o vedem în alții? Vă folosiți relațiile ca pe un mod de a scăpa de realitatea pe care voi înșivă nu o iubiți și acceptați? Găsiți securitatea în iubirea altora în loc de a o simți întâi în interiorul vostru?

Este momentul să ne întrebăm dacă negăm, refuzând de a fi siguri, și prin urmare de a menține relații forțate pe care nu putem să le aducem în viața noastră când nu găsim momentul pentru noi sau dacă nu suntem pregătiți pentru a le lăsa să plece și a începe să experimentăm noi relații bazate pe egalitate și integritate. Dacă sunteți flămânzi de afecțiune fiți afectuoși cu voi înșivă pentru a trimite aceeași vibrație în exterior. Pentru că numai cei care se simt întregi și mulțumiți cu ceea ce ei sunt, numai ei sunt capabili de a manifesta o relație în care pot oferi cu adevărat dintr-un spațiu al iubirii și nu dintr-o stare egoistică a ființei.

La nivel cosmic, avem un T-pătrat de bază ce guvernează această Lună în Berbec, implicând pe Jupiter în Balanță și Pluto în Capricorn, și în 30 martie, Jupiter întră în pătrat cu Pluto. Acesta este mesajul principal de la această Lună Nouă, ce ia acțiune în planul nostru real, să înțelegem că noi nu am venit aici să trăim în eteric ci să ne folosim puterea interioară și să acționăm ca și magicieni ce suntem și să aducem lucrurile din planul nostru mental în cel fizic.

pegasus-695830_960_720

Este momentul să schimbăm toate situațiile care nu ne duc în direcția Dorinței Sufletului nostru, și mai mult având pe Marte în Taur care ne aduce aminte să fim persistenți și să direcționăm focul nostru interior/ forța în crearea fundațiilor puternice din planul fizic, și să începem să reorientăm traiectoria pe care o iau dorințele noastre pentru că există un moment în Creație pentru orice și a venit vremea de a acționa și a aduce în real viziunile noastre interioare.

Avem și ceea ce unii numesc un aspect ” minor” , dar așa cum știm pentru mine nu există aspect minor în Creație, pentru că totul ne afectează într-un mod. Luna Nouă în Berbec va intra în conjuncție cu steaua fixă Algenib, o stea situată în aripa Calului Înaripat din Constelația lui Pegasus – ce deschide un portal cosmic pentru cei care sunt pregătiți să se conecteze cu alte civilizații din interiorul și exteriorul benzii noastre de frecvență. Acest portal împreună cu Saturn în Săgetător din centrul galactic va revela adevărul a tot ce ar trebui să cunoaștem în acest moment și care a fost ascuns de sinele noastru uman, pentru a rămăne în familiaritatea iluziei naostre umane, pentru frica de a ști ceva ce ar putea să ne facă să ne simțim atacați.

Frecvența acestei stele este și una de foc și de conectivitate, pentru că este aliniată cu natura lui Marte și Mercur, conducătorul Berbecului. Constelația Calului Înaripat și principalele sale trei stele sunt o fântână de putere interioară, în special în provocările depășite, pentru că este ceea ce calul înaripat reprezintă pentru mine, spiritul luptătorului interior pe care toți îl avem în interior, care triumfă asupra tuturor obstacolelor pe care le găsim în călătoria noastră umană.

Cele trei stele principale din constelația Pegasus formează un triunghi care conectează steaua Alpheratz ce aparține galaxiei Andromeda. Acesta este un portal cosmic pentru cei care văd dincolo de perspectiva mitologică și ca o înțelegere a ceea ce reprezintă aceste stele. Noi ne putem alinia cu afluența din acest portal – stabilind contact cu stelele noastre însoțitoare într-un schimb de înțelepciune și acceptare cosmică.

Pentru mine, aceste stele nu indică violență pentru că așa cum este adesea spus, acesta este înțelesul ce îl dăm dintr-o perspectivă umană veche limitată bazată pe mitologie, pe care o iubesc, dar este nevoia naostră umană de a extrapola sensul nostru de polaritate, ceva ce am experimentat pe Planeta noastră. Stelele sunt creații simple din aceeași Sursă Dumnezeu care ne-a creat și pe noi, în formă diferită.

Steaua fixă, așa cum mi s-a spus de către Sinele Unificat și cum am fost ghidată să împărtășesc recent, așa cum apariția Calului Înaripat ne amintește, reprezintă puritate și o cale mai înaltă de comunicare cosmică. Nu este doar o stea ce strălucește pentru ca noi să o admirăm, ci și un portal care conectează Calea noastră Lactee cu Andromeda, aducându-ne darul și oportunitatea de a comunica și schimba înțelepciune cu stelele noastre însoțitoare.

Am fost găzduiți pentru un timp în Peștii eterici și în frecvența lor Yin. Acum cu această Lună Nouă este timpul ca să aducem această amintire a unității conștiinței din Pești în realitatea în care și noi suntem un aspect individualizat al Divinului, care este ceea ce ne amintește individualitatea Berbecului și să acționăm nu cu auto-conservarea pe care o tinde Berbecul, dar cu cunoașterea adusă de Pești că noi suntem Unul indiferent în câte extensii am fost încarnați.

Noi nu suntem limitați, nici ființe limitate, chir dacă acum experimentăm o versiune limitată a cine suntem cu adevărat. Am venit aici cu puterea a mii de sori să creăm lumi pe care noi le numim realitate fizică, care este Divină ca și orice creație non-fizică din Creație. Noi doar ne limităm singuri când folosim această forță creativă de a crea haosul interior în loc de expansiunea fără de sfârșit, în orizonturi noi și necunoscute.

Este timpul ca să folosim acest foc interior să manifestăm acele lumi interioare de care ne bucurăm  numai în eteric, deoarece ca și uman, ne temem de magnificul propriei puteri de lumină interioară în loc de a o folosi în Iubire Divină ca să proiectăm acele realități invizibile în planul nostru pământean. Această Lună Nouă este amintirea noastră cosmică că este timpul să masterizăm masculinul, cel care manifestă, care protejează și care onorează ceea ce este tangibil în esență.

Dați-vă plăcerea de a vă bucura de tot ce ați imaginat în interior în aceste luni, dați-vă pemisiunea de a fi puternici și în același timp, umil, de a fi creatorul care ați venit să vă amintiți că sunteți aici.

În lumină și iubire,
Natalia Alba

http://www.starseedsoul.com

Advertisements