Cum să Fii o Binecuvântare

Heavenletter #2244
Published on: Ianuarie 16, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Gândurile tale plutesc pe unde. Nu există nici un obstacol pentru ele. Oricare ar fi gândurile, ele intră în lume. Ele circulă peste tot. Ele ajung peste tot. Toată lumea este afectată de ele. Gândurile tale sunt ca un buletin de vot, și toată lumea culege gândurile tale, și toată lumea le votează la un nivel sau altul.

Este uimitor cum poți ridica energia mea extinsă la tine și să răsune în valuri de o varietate fără de sfârșit. Tu ai avea numai gânduri mari, cu excepția faptului că gândurile tale sunt ștrengare. Nu le place să fie prinse și domesticite. Gândurile periodice reapar. Ele nu vor să fie forțate să iasă. Și totuși, nu le-ai invitat, și este posibil să nu dorești ca acestea să rămână.

Acesta este un motiv bun de ce dorești să te angajezi în bucurie cât mai mult posibil. Din bucurie vor veni gânduri vesele și gânduri vesele, și la urma urmei, sunt gândurile pe care tu le-ai dori să circule. Desigur, gânduri de bucurie sunt cele pe care dorești să le primești. Vrei să câștigi loteria gândurilor. Nu vrei nici un gând vechi. Vrei gânduri proaspete minunate sâ înalțe gânduri ispititoare. Vrei gânduri de descoperire. Vrei gânduri intuitive. Vrei comori de gânduri, gânduri înălțătoare, gânduri demne de fi propuse Ești atât de obosit de gânduri plicticoase, gânduri debilitante, gânduri meschine, gânduri enervante, gânduri neplăcute, și gânduri pierdute.

În același sens, există gânduri pe care dorești să le inviți.

Apoi, există gândurile și imaginile pe care le asculți sau le vizionezi la televizor. Aceste gânduri intră în unde, și pătrund singure în mintea ta. Acesta este un motiv bun ca să nu vizionezi povești de război, sau povești polițiste. Mă întreb de ce este distractiv de a distra gânduri odioase. De ce te uiți la jafuri bancare, vicii și crime? Desigur, nu vrei să vizionezi nici un filmuleț.

spring-2160594_960_720

Acordă puțină atenție la ceea ce ai lăsat să introduci în degajările minții tale. Nu fi atât de lipsit de rațiune să bei în gânduri pe care nu ai dori să le servești nimănui.

Caută gândurile pe care ai dori să le împărtășești din adâncul Ființei tale.

Despre ce ai vrea să-mi spui? Un spectacol de groază? Cât de insensibil este seful tău? Că un prieten neglijent a spus că i-ai rănit sentimentele? O listă de greșeli pe care le-ai făcut? Ce se întâmplă dacă ai stat vizavi de tine? Despre ce ai vrea să știi și să auzi? Tu stai vizavi de tine, și sunt mereu prezent în casa ta și în inima ta.

Poate că nu este atât de ușor să direcționezi gândirea ta. Trebuie să fie mai ușor de a decide ceea ce vei spune și ce nu. Cu siguranță ai cuvântul. Pentru o zi, nu vei spune pur și simplu niciunul dintre gândurile pe care mai degrabă nu le-ai avea?

Iar când vine vorba despre scris, este și mai mult. Dacă nu poți scrie ceva frumos, mai bine nu scrie. Sau, dacă scrii, mai bine nu trimite. Știu că vrei să creezi pacea în lume. Atunci face sens de a crea pace și nu disensiune în viața ta.

La fel de ușor cum poți, încearcă acest lucru. Nu vorbi și nici nu scrie ceva ce nu ai vrea să primești. Nu vorbi și nici nu scrie ceva ce nu ai vrea să-mi arăți Mie. Nu vorbi și nici nu scrie nimic, care nu înalță inima ta sau inimile altora. Este într-adevăr atât de greu de făcut? Fă ceva acum, chiar în această zi, și lasă-mă să știu ce faci și cum te simți.

Eu te învăț cum să fii o binecuvântare pentru tine și pentru lume.

http://www.heavenletters.org

Advertisements