Dulce nu Amar

Heavenletter #3250
Published on: Octombrie 18, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Când bolborosești cuvinte urâte sub respirație, spui Vă mulțumesc în loc de înjurături. Spune un simplu mulțumesc sau spune, “Mulțumesc, Doamne.“ Când faceți acest lucru, preaiubiților, voi treceți de la sărăcie la bogăție. Desigur că treceți. Acesta este un comutator puternic, de la rezistență la mulțime.

Nu dați deoparte viața, preaiubitilor. Nu înjurați viața sau pe cineva din ea. Nu blestemați în general și nu blestemați în mod specific. Nu blestemați.

Dacă sunteți antrenorul unei echipe, veți trimite afară jucătorii buni. Veți juca pentru a câștiga. Nu jucați ca să pierdeți. Luați în considerare faptul că sunteți antrenorul vostru și, bineînțeles, trimiteți gânduri bune.

Dacă ai involuntar un gând negativ,pune-l într-un substitut. Substitutul ce l-ai pus într-un pic de conștientizare al propriei tale aprecieri naturale. Negativitatea este nenaturală. Poți ști acest lucru de la felul în care te face negativitatea să te simți. Negativitatea ar putea veni nechemată, iar acum poți spune un simplu mulțumesc, sau “Mulțumesc, Doamne.“ Diferența o vezi în modul în care te simți.

Mie nu îmi mulțumești pentru negativitate. Mie îmi mulțumești pentru puterea pe care o ai să sporești pozitivitatea. Gândurile îți spun să simți în anumite moduri. Un gând negativ îți spune să simți într-un anumit mod. Unul pozitiv sau chiar un gând neutru îți spune să simți în alt mod. Alege dulce în loc de amar. Dă inimii niște dulceață. Dă-ți o pauză.

ribes-aureum-324507_960_720

Noi chiar vorbim despre tine și nu ceea ce sau cine ți-a tras un perdaf. Tu ești personajul principal în acest spectacol. Sunt personaje minore care intră sau ies de pe scenă, deși tu ești cel care joacă in spectacol. Fă ceea ce crezi și spune număr. Nu mai vedea răul. Elimină gândurile de nevoie care stau în calea iubirii. Aceasta nu este o repetiție, preaiubitilor. Acesta este evenimentul principal, iar voi sunteți personajul principal în el. Chiar și atunci când ești singurul pe scenă, contezi. Dacă este miezul nopții și nimeni nu este în jur, tot contează ceea ce gândești. Nu este acest lucru evident?

Nimeni nu ține scorul, deși nu există nimic de care să scapi. Votezi în fiecare moment.

Trecutul este plecat, și să nu fii preocupat cu el, dar există mereu prezentul, și dorești să fii un beneficiu pentru el. Te știu că vrei. Votezi în modul în care îl vrei să fie considerat.

Nu ești neajutorat în această chestiune. Negativitatea care apare este de asemenea, capabilă de a pleca. Trageți niște pozitivitate și negativitatea trebuie să plece. Pur și simplu nu poate sta când cel puțin unul este adunat în numele Meu. Negativitatea nu este un vrăjitor. Nu este directorul tău. Tu ești Selectorul a ceea ce alegi. Ești polițistul care dirijează traficul. Faci semn traficului pentru tine. Semnalizezi fluxul dorit. Ai cuvântul asupra vieții tale și direcției în care te duci. Ai crezut că ai fost neajutorat? Ești cea mai puternică Ființă de pe Pământ. Nu există nici un lanț prin care nu poți trece.

Nu este nevoie să fii negativ, chiar și spre negativitate. In loc de a spune: „Ieși, gând negativ“, pur și simplu plasează-l într-un gând mai util. Un gând de mulțumire va face foarte bine. Când totul este spus și făcut, ești bucuros să te îndeletnicești în gândirea ta. Votează pentru ceea ce te face sa te simti bine. Votul tău contează. Votul tău reverberează în inima ta, și reverberează prin univers. Te binecuvântez pentru gândurile tale care servesc și te rog să te întorci la gândurile care nu fac acest lucru.

http://www.heavenletters.org

Advertisements