Răspunsurile sunt Simple

Răspunsurile sunt Simple

Lisa Transcendence Brown
26.03.2017

Aici nu există mult ce să vă rețină atenția pentru că ceea ce trebuie să vină este puritate, iubire și un sens profund de conexiune, așa de profund încât lucrurile sunt simple, fără de efort și fără nevoia de a explica ceva. Aspectul uman spune “ce este pentru mine” … el vrea mai întâi ceva în schimb, fără dorința de a da o șansă, de a-și asuma o obligație, de a face primul un pas înainte …

Pentru noi, a face o diferență … asta este pentru noi. Felul încare afectăm, cum atingem sufletele, cum inspirăm, împărtășim cunoașterea care schimbă pe cineva din vechea realitate a separării într-una a unității din nou. Noi nu avem nevoie de un motiv pentru că motivul este simplu și pur.
Motivul este iubirea noastră pentru toți ca UNUL PENTRU CĂ NOI NE-AM AMINTIT complet și nu avem nevoie de nimic altceva mai întâi.

“Întoarcerea” noastră este bazată pe ceea ce “suntem noi înăuntru”, oferirea Ființei noastre din adăncurile sufletului nostru, vizibile pentru ca toți să experimenteze și să simtă și să știe.
Aici este simplu.
Nu avem nevoie de nimic.
Suntem conectați cu toate lucrurile ca UNUL acum.
Răspunsurile sunt simple

IUBIRE
SIMPLITATE
PACE
UNITATE

și o existență pe care o aducem mai departe din profunzimile din interior.
Ceea ce am uitat ne-am amintiti din nou.
Până când fiecăruia nu îi pasă suficient pentru a trece de propriul uman,  de Separare, mai întâi Sinele, ei nu pot experimenta acest lucru.

O nouă VIAȚĂ întreagă așteaptăO viață a visurilor, dorințelor sufletului și frumusețea dincolo de orice imaginație, depășind separarea tuturor lucrurilor. Unificarea este modul în care urmează să FIE aici din nou … Până când nu doriti o lume diferită nu este important pentru voi să vă investiți pe voi, resursele voastre, tot ce sunteți. De ce “credeți” că apar toate acestea?  Cât de mult timp vă ia să vă deschideți, să pășiți și să INVESTIȚI într-un viitor care nu se mai prăbușește?

spring-1409373_960_720

Cât de multă suferință este cerută înainte ca să vă opriți din luptă și să rezistați singurului lucru care poate rezolva totul, înapoi în pace, înapoi în iubire, înapoi la tot ce ați uitat? Cât timp mai trebuie să pierdeți, să experimentați înainte de a vă deschide dorinței de a fi ACUM parte din NOUL PĂMÂNT?

Cât de mult ia? Ce aveți nevoie pentru a vă unifica în interior și a accepta acum realitatea iubirii, păcii și a unității? Existența voastră mai înaltă nu deține suferință, nici conflict, nici dramă, nici disperare. Ea deține magie, frumusețe, bucurie și da, muncă grea (pentru aspectul vostru uman de aici). Pentru că voi trebuie să vă dedicați vouă tot ce sunteți și tot ce aveți pentru a obține vibrația în mod “ușor” și simplu. Voi trebuie să schimbați drama, mentalitățile de victimă și lipsa de iubire și de putere din interior pentru o realitate în care vă asumați responsabilitatea pentru tot ce sunteți/faceți din nou.

Nu vă cereți abundența, dreptul de a cere la tot decât dacă sunteți dispuși de a vă schimba realitatea voastră umană în totalitate. Nu trebuie să transcendeți ceea ce era o închisoare a fricii înainte. Voi trebuie să alegeți și să faceți ceea ce vine (din interior) …

Veți schimba complicatul pentru ușor, drama pentru pace. Pacea interioară creează pace exterioară. Puritatea interioară creează puritate în totul în exterior. Puterea interioară creează o realitate unde nu mai renunțați la putere. Respectul interior înseamnă că nu mai acceptați mai puțin deloc. Înțelegerea interioară/ conexiunea înseamnă că voi trăiți în abundență deplină din nou. Când mintea conduce spectacolul din nou, veți fi obosiți, lucruruile nu vor merge sau nu vor mai face sens.

Când INIMA este deschisă complet, cu adevărat, aveți mai mult în interiorul vostru … Aveți observatorul/ sinele mai înalt/ UNIVERSUL vostru …și îl aveți pe cel mic căruia îi place să joace roluri mici. Trebuie să alegeți care aspect vreți să FIȚI/ să ascultați … Pe cel care vă permite să dictați realitatea dimensională/ linia temporală pe care o experimentați ACUM în fiecare moment.

VĂ IUBESC

Ne-am aflat în cele mai înalte frecvențe în care am fost până acum. Liniile temporale sunt deschise din nou. Prindeți-le, lucrați pentru ele, ați așteptat pentru acest lucru dintotdeauna … ♥

Lisa Transcendence Brown ☼
http://www.AwakeningToRemembering.com

Advertisements