Iubire Neterminată

Heavenletter #742
Published on: Noiembrie 3, 2002

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Toată iubirea este neterminată. Nu știi lucrul acesta?

Acest lucru înseamnă că toată iubirea este nesfârșită.

Iubirea pe care ai dat-o în trecut continuă. Fiecare bunătate pe care ai dat-o vreodată continuă. Valurile iubirii continuă. Tu călătorești pe ele. Ele te transportă. Toată iubirea pe care ai extins-o vreodată continuă să se extindă.

Fiecare conexiune pe care ai făcut-o vreodată cu inima altora continuă revărsarea ei. Nu contează cu cât de mult timp în urmă, pentru că în materie de iubire, nu există timp. Iubirea este în mod exclusiv a timpului. Iubirea este prea importantă pentru a se potrivi în colțurile timpului.

Iubirea trebuie să meargă undeva. Niciodată nu se liniștește. Ia totul cu ea în brazda ei.

Întregul curs al vieții tale este o broșură a călătoriei de iubire. Viața ta îți arată lucruri. Iubirea strălucește în viața ta. Începe să observi acest lucru. Incepe sa observi toata iubirea care îți este dată. Și acceptată. În liniște dată, și în liniște acceptată. Iubirea nu se împarte pe sine în crescendo, dar în șoaptă, în șoaptă constantă. Ascultă.

Iubirea este substanța din care ești făcut. O declar. Iubirea este praful și iubirea este flacăra. Iubirea este mediumul vieții și mediumul vieții tale. Iubirea curge și te ia cu ea. Numai tu nu știi tot timpul ce se întâmplă. Nu știi tot timpul unde te afli. Cea mai mare parte a timpului, nu știi unde te afli.

Crezi că iubirea este altceva decât tine. Crezi că iubirea este ceva ce culegi în fiecare moment apoi în bucăți. Crezi că este ceva ce îți este împărtășit din când în când, atunci când probabil ești bun, dar tu nu știi cât de bun ești și câtă iubire împărtășești.

baby-784608_960_720

Ești prea bun ca să o ții pentru tine.

Uneori doar te observi în alții.

Ei bine, atunci, observă iubirea în alții, și o vei vedea pe a ta proprie.

Începe să observi iubirea, dovezile ei mici. Evidențele pot fi mici, dar iubirea nu este mică. Nu poate fi. Micimea este o contradicție a iubirii. Micimea nu poate încăpea în măreția iubirii. Numai măreția se potrivește măreției.

Iubirea este dulce și nu poate concepe acrul.

Iubirea are un scop și este puternică. Este cea mai mare putere de pe pământ, și este cea mai mare puterea ta. Acum este momentul când dai drumul iubirii pentru creație și toate ființele create. Acum este momentul când dai îți scoți mantaua pe care o purtai și și îți declari că te iubești. Tu ești singurul care trebuie să știe titlul pe care îl porți. Slăvește iubirea în întregul Univers.

Universul aștepta pentru ca iubirea ta să se reverse singură sieși.

Spune-ți singur în această dimineață:

“Eu sunt iubire. Nu sunt nimic altceva. Nu există nimic altceva în lume pentru mine de a fi decât iubire. Cel mai ușor lucru din lume este înțelegerea iubirii care sunt. Eu sunt doar iubire. Numai iubirea există. Plutesc în iubire. Mă fixez în iubire. Sunt întruparea iubirii lui Dumnezeu. Din iubire am venit și la iubire mă duc. Iubirea mea este bazată pe iubire, pentru că nu există altă bază a vieții.

“Iubirea nu se termină niciodată. Nu există un capăt al ei. Sunt o groapă fără fund a iubirii. Sunt o înălțime a iubirii fără limite. Iubirea din inima mea locuiește pe pământ așa cum locuiește în ceruri. Sunt un coșmar al iubirii. Genele mele sunt iubire. ADN ul meu este iubire. Ceea ce circulă în venele mele este iubire. Celulele mele sunt iubire, profund în interiorul lor și fiecare respirație a mea este iubire, pentru că Dumnezeu este ceea ce inspir și expir.

Eu stau pe culmea iubirii. De pe această culme, văd viața așa cum este, nu așa cum este pretinsă a fi. De pe culmea iubirii, eu văd foarte bine, și văd în ochii tuturor celor pe care îi întâlnesc, și văd pe Dumnezeu acolo, și eu salut iubirea pe care o văd și iubirea ce am semănat. Iubirea se salută singură. Și eu sunt toată iubirea din lume și din Ceruri. EU SUNT.“

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements