Lucruri Care se întâmplă Când Sunteți Lucrător în Lumină

4 Lucruri Care se întâmplă Când Sunteți Lucrător în Lumină

GOSTICA

Doamnelor și domnilor, înainte să începem acest articol, aș dori să vă pun o întrebare simplă – sunteți un lucrător în lumină sau cunoașteți pe cineva care este? Dacă răspunsul este da, atunci vă rog să le arătați respect și să le onorați darurile pentru că fără lucrătorii în lumină planeta noastră ar fi mult mai întunecată.

Lucrătorii în lumină arată drumul pentru toți. Ei duc torța, mențin lumina acestei planete în echilibru, ei au venit aici să ajute planeta pentru a trece la un nivel mai înalt de coștiință.

Ei sunt ființe extraordinare care au venit aici să își îndeplinească misiunea lor de lucrători în lumină. Ei cară lumina din sufletele lor pentru a lumina și a ilumina lumea. Cei mai mulți dintre ei sunt vindecători și felul cum fac acest lucru este la latitudinea lor. Unii dintre ei au rolul de învățători, vindecători energetici sau psihici, alții își fac munca în moduri subtile. Când un lucrător în lumină vine în lumea fizică, se zbate uneori să își găsească lumina interioară. Lucrătorii în lumină își uită misiunea și scopul, și adesea lumina lor este eliminată cu totul.

Atunci când lumina “funcționează”, lucrătorii în lumină parcurg călătoria lor de redescoperire și încearcă să se vindece singuri. Dar din păcate, când lumina “nu funcționează”, un lucrător în lumină devine un lucrător al întunericului și locuiește în umbră încercând să găsească căi de a porni lumina din nou. Este o procedură foarte grea prin care trec lucrătorii în lumină, dar când lumina lor strălucește puternic din nou, ei devin puternici din nou și își reiau misiunea.

Și încă un lucru, toți lucrătorii în lumină au misiuni diferite! Dar scopul lor principal este de a ajuta oamenii să iasă din întuneric și să găsească lumina lor. Cei mai mulți lucrători în lumină sunt responsabili pentru echilibrarea energiei fricii cu energia iubirii. Lucrătorii în lumină sunt puternici în manifestare și mulți dintre ei creează lucruri doar cu gândurile lor.

Ei au capacitatea unică de a vindeca și de a face ca toată lumea să se simtă confortabil și în siguranță. Sunt de asemenea, foarte intuitivi și au capacitate psihica imensă! Și da, sunt, de asemenea, foarte sensibili la energie. Este posibil să întâlniți un lucrător în lumină atunci când treceți prin momente grele sau în momentul trezirii voastre. Ei ajută oamenii să își împlinească scopul lor în viață.

sunrise-2074431_960_720

4 Lucruri care se Întâmplă Când Sunteți un Lucrător în Lumină

1.) Observați că nu vă potriviți în nici un tip de clasă sau grup

Înainte de toate, veți observa că sentimentul de a nu fi înțeles este amplificat. Da, și simțiți că nu aparțineți “acestei lumi”. Doriți doar să vă întoarceți “acasă”. Lucrurile care altădată erau ușor tolerate nu le mai tolerați.

Lucrătorii în lumină nu sunt interesați în media și în ceea ce alți oameni înțeleg ca fiind “normal”. Spiritualitatea devine un mod de viață și nu mai există nevoia de a mai face parte din nici o religie sau filozofie.

2.) Știți lucruri (fără ca cineva să vi le spună)

Lucrători în lumină, veți observa că, cuvintele nu mai au greutate. Simțiți profund și tânjiți după spațiu pentru rugăciune, contemplare și meditație. Sunteți mișcați până la lacrimi de orice lucru mărunt. De asemenea realizați că nu puteți fi în locuri aglomerate pentru că sunteți foarte conștienți de energie și frecvențe. Și da, începeți să îi citiți pe alții fără schimb de comunicare. Lucrătorii în lumină au tendința de a avea nevoie de izolare și de timp numai pentru ei pentru a-și reîncărca energiile așa cum preiau vibrațiile celor din jurul lor.

3.) Oamenii le spun problemele și secretele lor – tot timpul

Ei au un drum invizibil spre alții. Așa cum am spus, Lucrătorii în Lumină au inima deschisă care se simte puternic, motiv pentru care oamenii le împărtășesc secretele, problemele și poveștile personale. De regulă când ai au terminat, ei vor discuta ca și când nu au împărtășit aceste lucruri cu nimeni altcineva înainte. Ei au abilitatea de a asculta și a ghida pe alții în momente dificile în timp ce ei navighează cu înțelepciune divină.

4.) Nu le este frică de Moarte sau de a Muri

Moarte devine tranziție în stadiul vieții pentru Lucrătorii în Lumină. Și, adevărul real este că mulți lucrătoi în lumină au avut experiențe în apropierea morții, boli și au depășit obstacole foarte mari în viața lor. Călătoria lor le-a permis să lase să plece iluzia că moartea este finală. Există o acceptare că viața este transcendentă. Și, un ultim lucru, ca și lucrător în lumină, serviciul vostru este de a avea o inimă deschisă și o conștiință profundă de a ajuta pe alții să facă tranziția prin aceste vremuri de continuă schimbare.

Nu este serviciul vostru de a schimba pe nimeni, ci de a accepta alegerile lor și de a aduce mai departe lumina Divină. Prezența voastră ca și luptător al luminii este o schimbare majoră în conștiință și în evoluția spirituală. Și amintiți-vă – nu sunteți singuri!

the master-mind.com

Advertisements

3 thoughts on “Lucruri Care se întâmplă Când Sunteți Lucrător în Lumină

 1. Pingback: Lucruri Care se întâmplă Când Sunteți Lucrător în Lumină | DanielGaucan's Blog

 2. prisaca pavel_vladimir

  nu stiu cum sa spun sau sa ma exprim,dar cand am citit aceste randuri despre lucratorii in lumina-e prima data cand aud despre asta-realizez ca este exact viata pe care am avut-o,o am si sper ca o voi mai avea.toate cele relatate au fost prezente in viata mea dintotdeauna si sincer,am stiut asta,stiam ca eram un pic diferit.de aceea toti spuneau despre mine ca sunt ciudat,nebun,timid etc.,iar problemele intr-adevar au fost pentru mine cel putin,de genul pierederea mintii constiente.vreo 3-4 ani am fost in …bezna,sa zic asa,cu perioade calme si unele ca furtuna.dar am trecut peste toate,dar inca mai am de trecut,chiar acum cand scriu sunt intr-o situatie de rascruce a vietii mele,nu stiu cum se va termina,dar sigur e un aspect-daca ceea ce am trait si felul meu de a fi reprezinta ca sunt un lucrator in lumina,nu pot decat sa ii multumesc lui dumnezeu pentru aceasta viata,chiar daca nu am avut tot ce mi-am dorit,dimpotriva am avut multe lipsuri.insa ceea cce am avut si pretuiesc este iubirea parintilor,a fratilor si surorilor mele,acea iubire neconditonata.cred ca de aici incepe si evolutia mea ca om,din parinti iubitori,care in ciuda lipsurilor au pastrat iubirea pentru copiii lor,indiferent ce au facut acasa ,la scoala si in societate.intotdeauna mi-am pus intrebari de existenta,de cand eram la gradinita,tin foarte bine minte.acum imi dau seama de ce toata lumea imi spune ce are pe suflet,chiar secrete care nu le-au spus nimanui,imi dau seama de ce nu barfesc-pentru ca nu pot spune ceea ce unii oameni imi spun doar mie.cum se zice,pe unii ii manaca limba sa spuna secretele altor oameni,dar mie sincer nu imi e deloc greu sa nu spun nici un cuvant din ce mi-au spus mie unii oameni,pentru mine e normal sa nu spun,atata timp cat numai in mine are incredere un om sa imi spuna cele mai intunecate secrete.in incheiere pot doar afirma ca sunt un om ca oricare altul,cu parinti,frati surori,cu o sotie si un copil,fara bani multi,fara studii superioare,dar viata m-a facut si m-a modelat in asa fel incat nu imi este frica de nimic si de nimeni in afara lui dumnezeu.sincer,asa ma simt si asa simt ca trebuie privita viata.atata timp cat nu faci rau nimanui si iti vezi de viata ta TOTUL ESTE POSIBIL IN VIATA,CHIAR SI CEEA CE SE CREDE CA ESTE IMPOSIBIL IN VIATA REALA.in rest …doamne ajuta tuturor

  Liked by 1 person

  1. Mă bucur că ai găsit aici lucruri care să rezoneze cu tine, cu ceea ce ai trăit. Societatea ne-a învățat să ne comparăm, și că avem valoare prin studii și bani, ceea ce nu ne-a lăsat să vedem valoarea ființei. Valoarea adevărată suntem noi, sufletele noastre, iar tu ești un exemplu ca multe altele. Mă bucur din suflet că știi că totul este posibil și îți doresc să trăiești și să ai tot ceea ce îți dorești alături de toți cei dragi ție. Ești așteptat să revii oricând dorești pe acest blog.

   Liked by 1 person

Comments are closed.