Lumina pe care Tu o Vezi

Heavenletter #1774
Published on: Septembrie 29, 2005

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Lasă să fie lumină. N-am spus Lasă să fie vai. Am spus Să fie lumină. Și așa te-am trimis pe Pământ să-l luminezi. Nici un alt motiv. Ce alt motiv ar putea exista?

Atunci când lași lumina ta să strălucească, urmezi voința Mea. Strălucește că trebuie. Strălucește că vrei.

Strălucești lumina ta, nu pentru tine, ci pentru iluminarea lumii. Lumea are nevoie ca lumina ta să strălucească. Nu poți străluci lumina altcuiva. Numai a ta proprie. Cu toate acestea, lumina ta aprinde alte lumini. Acesta e modul în care aceasta funcționează.

Împrăștii lumina în funcție de viziunea ta, dar strălucești mai multă lumină decât crezi că deții pentru tine. În ciuda opiniei tale limitate, lumina strălucește. Tu continui lumina Mea pe Pământ.

Lumina singură este cea care menține universul. Lumina este vitală. Lumina de la soare și stele este minunată, deși este mai puțină lumină decât a ta. Începe să înțelegi cât de străluctiotoare este lumina ta. O văd oriunde merg. Lumina ta este lumina Mea returnată. Tu pur și simplu returnezi lumina Mea la Mine. Este ca o cometă. Toți ochii privesc la lumina Mea așa cum trece prin cer, lumina Mea la tine.

Chiar dacă ești uituc sau nu, lumina Mea din tine strălucește. Nu poți stinge lumina Mea, dar o poți aprinde și o poți menține strălucitoare. Nu este mare problemă pentru ca lumina Mea să strălucească prin tine, și deși este ceea ce contează, și ai face un caz mai mare din ea, ca și cum ai fi incapabil. Ești rezervat despre acest lucru. Ești timid la lumină. Acum recunoști că ești o Ființă de Lumină. Lumina și iubirea sunt interschimbabile. Lumina mea este lumina iubirii. Nu este o producție. Este lumină naturală.

sunrise-1615885_960_720

Ești un licurici care nu se oprește niciodată.

Lumina ta este universală. Nu îți aparține. Aparține darului vieții. Este cadoul vieții.

Tu, care ai fost conceput în cer ești născut din lumina Mea. Ce te-ai aștepta să faci pe Pământ, decât să strălucești? Doar a apărut acest gând la tine?

Nu luminezi Pământul cu fanfară. Nu înseamnă că pe măsură ce intri într-o cameră, toți ochii se întorc la tine. Este faptul că devine camera mai luminoasă din cauza prezenței tale. Nimeni nu trebuie să te crediteze, dar te poți credita singur. Ai conștientizarea luminii ce o strălucești. Strălucește pentru adevărata ei valoare. Strălucește pentru Mine. Lumina noastră este valoroasă.

Acest aranjament este între tine și Mine. Tot ce trebuie să faci este să strălucești lumina mea. Nu trebuie să o anunți. Nu trebuie să spui: “Observați toți lumina mea. O strălucesc pentru voi.“ Tu lumină tăcută. Nu înseamnă că trebuie să fii observat. Trebuie ca lumina ta să strălucească. Ființa ta observată este ca un produs. Prin lumina luminii tale, toată lumea vede propria lor lumină. Poate lumina lor a fost într-un buzunar, dar acum o scot și strălucește. Lumina poate doar lumina. Se poate lumina o cameră întreagă. Se poate lumina întregul univers. Ai declanșat lumina. Ai pornit-o. În curând va exista o explozie de lumină cum nu ai mai văzut până acum.

Lumina merge peste tot în lume. Și nu va mai lipsi din nou.

În curând te vei trezi într-o lume nouă. Vei fi într-o uluire de lumină. Lumina a fost mereu acolo, dar acum o vei vedea. Tu o vei vedea cum nu ai văzut-o mai înainte. O vei vedea pentru prima dată și vei vedea că ești lumina pe care o vezi.

http://www.heavenletters.org

Advertisements