Cu Intenție

Heavenletter #3729
Published on: Februarie 9, 2011

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Numai dacă toate gândurile tale ar putea fi senine. Cu toate acestea, se pare că gândurile tale sunt puse la bătaie. Gândurile par să coboare pe tine ca picăturile de ploaie, ca și când nu ai șansa care dintre gânduri le poți accepta sau înceta. Prea des ești larg deschis la gânduri, la mila lor, asa se pare. Ia o decizie acum că vei fi la mila iubirii. Orice gânduri care nu se încadrează în categoria de iubire, respinge-le. Scapă de ele. Respinge-le. Întoarce-te de la ele. Scapă de ele.

Și știi despre ce pot fi toate gândurile lipsite de iubire? Ele par să fie despre frică într-o formă sau alta. Bunătatea știe, există o mulțime de gânduri de frică, frica ce varsă ceva pe bluza ta, sau care cade, sau se îmbolnăvește, teama de a muri dintr-o dată sau de vreo moarte sau frica de viață cu totul.

Preaiubiților, nu există nici o frică ce merită a o avea. Micile temeri se adaugă la anxietate și depresie. Temerile mai mari cresc în panică. Există o multime de alte gânduri pe care le puteți alege.

A fost spus că nu poți avea două gânduri în același timp. Deci, leacul pentru gândurile de teamă ar fi de a le înlocui cu gânduri de iubire. Nu vă spun să îndepărtați gândurile de frică în virtutea voinței. Nu vă spun să mascați gândurile de frică. Eu vă spun să le înlocuiți. Faceți obicei din gândurile de iubire. Dacă vă puteți opri din fumat, puteți opri frica in mersul ei

Puteți găsi atât de multe motive de a înălța frica și să o lăsați să vă domine. Înălțați iubirea în schimb. Înălțați conceptul de iubire. Nu ar fi frumos dacă ați putea fi întotdeauna conștienți de iubire și să aveți un motiv de iubire?

wasp-602891_960_720

O frică duce la alta. Din cauza fricii, vă ascundeți de frică, și apoi vă temeți că frica vă va găsi.

Dacă trebuie să vă fie teamă, frica de a iubi atât de mult încât nu există nici un loc de frică. Poate vă temeți că veți fi pierduți fără teamă. Cu ce vă veți ocupa mintea? La ce vă veți gândi dacă ați fi neînfricați? Vă spun ce ați crede despre acest lucru. În loc de povești despre frică, spuneți-vă povești de iubire.

Dacă nu găsiți o persoană să o iubiți, atunci iubiți stelele, iubiți florile, iubiți noaptea, iubiți ziua, iubiți o carte, iubiți o ceașcă bună de cafea. Alegerile de a iubi sunt fără de sfârșit. Iubiți iubirea.

Cel mai greu lucru de iubit păreți voi înșivă. Cumva păreți să vă vedeți ca pe băiatul rău sau inividul slab sau individul indus în eroare sau chiar tipul bun cel mai neapreciat sau trecut cu vederea sau abandonat de lume. Nu contează toate astea. Nu vă mai gândiți la voi și la felul în care lumea pare să vă vadă. Fiți pe buletinul de vot și apoi gata. Gândiți-vă la ceea ce vă știu a fi. Schimbați imaginea voastră pentru una nouă.

Iubiți palma mâinii voastre. Iubiți căutarea iubirii. Iubirea găsește iubire. Iubiți lucrul următor pe care îl vedeți. Iubiți persoana următoare pe care o întâlniți. Tot și toți pe care îi întâlniți sunt reflectarea voastră. Adevărul este că gândurile voastre sunt reflectate în lumea relativă. Ar părea că viața este ca o rețetă pe care o puneți la un loc, puțin din asta, puțin din aia. Cine a pus prea mult piper în sos? Cine decât voi, preaiubiților? Sau prea multă sare în prăjitură? Dacă puteți pune o ceașcă de sare din greșeală, atunci puteți pune o ceașcă de zahăr cu intenție.

http://www.heavenletters.org

Advertisements