Ochi și Inimă

Heavenletter #183
Published on: Aprilie 30, 2001

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ochii tăi sunt ferestrele prin care te uiți. Ochii tăi nu sunt obiective. Ochii tăi evocă lucruri. Ochii tăi emit imagini în acord cu predilecția lor proprie. Vezi înainte de timp.

Două seturi diferite de ochi văd același obiect și-l văd în mod diferit. Doi pot să vadă același film și fiecare îl vede într-un mod în care celălalt nu l-a văzut, poate chiar în sens opus, poate că fără să pară măcar același film. Ceea ce este văzut este deschis interpretării. La fel este cu auzul. Voi vorbi despre văz acum.

Actul de a vedea vine de undeva. Obiectul nu îți intră în ochi. Ochii tăi intră în obiect. Ai expunere dublă. Ștergeți lentilele. Asta înseamnă a deschide ochii larg. Ca și inima ta, ochii tăi trebuie să se deschidă fără frică și, prin urmare, cu abilitatea de a vedea, la fel ca inima care trebuie să se deschidă fără teamă și, prin urmare, cu capacitatea de a iubi.

Ochii si inima lucrează împreună. Așa cum se deschid ochii, așa se va deschide inima ta.

De multe ori nu vezi ce este înaintea ta. Vezi o pre-imagine. Vezi ce crezi că vei vedea sau teama că vei vedea. Construită pe impresiile tale din trecut, tragi concluzii înainte să apară obiectul, și apoi nu vezi niciodată ce este înaintea ta. Te poziționezi singur.

child-817373_960_720

Același obiect este văzut la fel de bun sau la fel de rău, în funcție de ai cui ochi văd și de unde provin ochii. Ai un set suplimentar de ochi în cap numit minte. Mintea pilotează ochii evident. Știi că ceea ce spun este adevărat. Ai un consilier in interior care permite doar atât de multă lumină. Acest consilier sau deținător al vederii fixează o imagine prea curând, incomplet, sau dintr-un unghi care este garantat să nu îți permite să vezi în mod clar. Mintea este șireată. Te protejează acolo unde nu este nevoie de protecție.

Să ne întoarcem un pic și să vezi modul în care ai vizualizat a fi văzut. După ce, la un moment dat ai fost văzut într-un anumit mod care, probabil, nu te-a onorat, iar acum ochii tăi văd pe alții care se uită la tine în același mod. Ai atașat trecutul la prezentul tău. Percepția ta trecută poate să fi fost corectă sau nu, dar, în orice caz, este inexactă și limitată să o aducă în prezent. Ai putea dori chiar să dovedești faptul că percepția ta anterioară a fost corectă. Aha, ai avut dreptate! Uită-te la modul în care te-ai subestimat, vezi?

Responsabilitatea ta acum este de a-ți permite să fii văzut în mod diferit. Dovedește că este greșit. Demonstrează că lumea poate reacționa diferit față de tine decât a făcut-o sau crezi că a făcut-o. Ai spus lumii cum să te vadă. Acum permite lumii să te vadă. Schimbă-ți imaginii cu tine, astfel încât alții să înceapă să vadă.

Acest lucru nu înseamnă că ai pus greutate în felul în care te vede lumea sau că bucuria din viața ta merge în toate direcțiile în funcție de acest lucru. Nu, tu pui accent pe felul în care luminezi lumea. Ridică-te singur astfel încât alții pot fi ridicați. Nu te trage singur la o dimensiune mai mică, pentru că aceea îi trage pe alții jos cu tine. Ajută pe alții să vadă mai mult. Ajută pe alții să vadă adevărul. Extinde viziunea ta, și extinde pe a altora la fel. Trebuie. Este ceea ce trebuie să faci și faci azi. Vezi în mod diferit. Vezi dincolo de ceea ce a apărut anterior pentru tine.

Ia în considerare ceea ce am creat. Începe de aici. Lasă să fie văzut și cunoscut adevăratul tu. Dă-ți voie să te ridici. Trezește-te. Proiectează Lumina Mea înaintea ta astfel încât alții să te poată vedea pe tine și prin urmare pe ei înșiși.

http://www.heavenletters.org

Advertisements