Voi ca Parte Importantă a Întregului

♦ NOI Conștiința ♦ Elevarea & Expansiunea Conștiinței

Lisa Transcendence Brown
31.03.2017

Contribuția voastră la Umanitate – Voi ca Parte Importantă a Întregului  (Conștiința Unității)

Salutări frumoasă familie de suflet galactic,

Așa cum ne extindem propria noastră conștiință inimă-minte, putem vedea că toți avem un rol important aici, contribuții importante, dar “la început“, nu suntem destul de siguri ce este aceasta sau MODUL în care noi ar trebui să realizăm acest lucru … .

Nu este la fel de complicat precum îl facem să fie (ca un om). Este un proces, așa cum este tot, în care fiecare dintre noi EVOLUEAZĂ înapoi la sinele nostru pur și adevărat și pune propriul nostru mod egoist deoparte pentru a deschide inimile și mințile noastre pe deplin să VREA SĂ FIE O PARTE din ceva mai mult, pentru a DORI ca toți să experimenteze magia care este disponibilă, pentru ca TOȚI să se TREZEASCA din nou la AMINTIREA completă și să se întoarcă la o existență în care toți trăim, lucrăm și acționăm împreună în CONSTIINTA UNITĂȚII, care este o existență profund sacră, care emană din MIEZUL ESENȚEI FIINȚEI noastre ADEVĂRATE

Principiile de bază, valorile de bază, prezența de bază și acțiunile … Acestea provin din adâncurile care suntem cu adevărat … din adâncul SUFLETULUI nostru & centrul Galactic … și pentru a le aduce pe acestea mai departe, trebuie să mergem cu toții în interior, pentru a avea acces la tot de la ceea ce ne-am deconectat și am uitat …

Evoluția noastră este o Întoarcere … O Revenire la o Existență Pură în care toți există în UNITATE din nou. Nu există nici o bătălie, putere asupra altuia, conflict sau moduri de supraviețuire (Conștiința dimensiunii 3/4D). Există iubire profund sacră și respect pentru toate lucrurile ca UNUL din nou …. Acest lucru este accesibil când ne conectăm cu aceste calități si energii din interiorul nostru si NOI SUNTEM cei care funcționează din acest loc … TOT TIMPUL.. . ca un “nou” mod întreg de existență aici.

Mulți “nu înțeleg“ de ce aceste lucruri nu există în lumea lor. Aceasta se datorează faptului că, pentru ca aceste lucruri să fie PREZENTE trebuie să existe din acest loc mai întâi. Trebuie să fie energie/ frecvențe / REALITATE pe care o transmitem, singurul lucru pe care îl permitem, este pentru că NOI SUNTEM CEI care dețin aceste REALități, noi suntem cei care DICTEAZĂ REALITATEA din interior, astfel ca exteriorul să poată “potrivi“ FRECVENȚELE NOASTRE …

Dacă ne mutăm în afară, dacă devenim inconștienți, dacă permitem mai puțin …. atunci primim o realitate care se potrivește cu aceasta. Dacă uităm / mergem înapoi la culcare …. atunci EXPERIENȚELE noastre ne re-trezesc din nou …. pentru a ne arăta că noi am fost cei care ne-am separat în interior ….

Revenirea la Unitatea Constiinței este o provocare atunci când nu am acționat din locul în care am făcut-o mai înainte. Când frica, siguranța, protecția, mecanismul de supravietuire au fost pe “primul loc“, acel “du-te la“, obiceiul nostru … atunci am operat dintr-o REALITATE inconștientă, în propriul nostru cap …. si am fost confruntați cu o REALITATE ce a reflectat aceste temeri și realități de necredință înapoi la noi ….

Ceea ce se prăbușește pentru toți sunt realitățile construite pe separare, luptă, supraviețuire/ protecție / în condiții de siguranță / securitate, realități dualistice (contra), care ne-au ținut în matricea simulării de a ocupa dimensiunile fizice ale realităților iluzorii bazate pe frică pe măsură ce conștiința este restaurată în toți pe Pământ din nou. Acesta este un lucru frumos care apare atunci când toți se deschid pentru a realiza nu conștiința este o luptă, ci inconștiența este. Conștiința este dizolvarea, rezolvarea prin pace si iubire, o întoarcere la bunătate, compasiune, iubire și respect și toți SUNT ÎMPREUNĂ (Unificare) pentru o existență cu totul nouă (NOUL PĂMÂNT).

Mulți se întreabă care este contribuția lor aici, iar acest lucru se va schimba în mod continuu și se adaptează de-a lungul drumului. “La început“, înseamnă a scoate /a îndepărta sistemul care a dominat CREDINȚELE & MENTALITĂȚILE voastre pentru a merge spre interior, pentru a vă conecta SUS, la o stare mai înaltă de conștiință. Înseamnă A VĂ DESCHIDE pentru a vedea, pentru a asculta, a simți …. a vedea într-adevăr, a simți într-adevăr, a vă păsa într-adevăr, a vă conecta cu adevărat …. Înseamnă a ieși în natură, a onora corpul vostru, de a dormi (mult!) , deoarece corpul vostru v-a purtat prin existența umană adormită, iar acum are nevoie să ridice vibrația/ conștiința pentru a se restabili la abilitățile de operare curate, are nevoie de iubire, atenție, grijă, are nevoie de pace și nu de haos în jur, are nevoie de un câmp de conștiință clar, este nevoie să-l ASCULTAȚI la ce vă spune (am numit această comunicare telepatică cu Corpul meu Fizic de Lumină ), în ceea ce are nevoie pentru a goli programele de memorie celulară, toată suprimarea, tot ceea ce a fost ambalat în el pentru toată existența noastră umană, astfel încât să poată vibra într-o dimensiune mai înaltă și să vă ducă cu ea ….

NOI Realități … TOATE cele NOI... care sunt pe deplin aliniate cu propriul suflet, care vă ajută, care vă oferă, care vă inspiră, care nu numai că aduc speranță, dar confirmă ceea ce știți deja … în interior … Magia, fericirea, abundența, minunăția realităților DINCOLO de cele mai indrăznețe visuri ale omului … toate acestea se MATERIALIZEAZĂ în timp ce vibrează și sunt în ton cu frecvențele mai înalte dimensional.

Pe măsură ce vă UMPLEȚI ceașca (voi/ vasul corpului vostru) și vă HRĂNIȚI Spiritul / Sufletul energetic cu ce are NEVOIE, pentru ce însetează și înfometează, în timp ce vă Inconjurați – cu fericire, natură, vibratii inalte (plante, cristale, natură, altele), care duc la/ contribuie la EXISTENȚA ÎNALTĂ vibrațional prin intenția concentrată și de a le FACE din adâncuri, vă conectați la o REȚEA care vă așteaptă, o rețea de alte FIINȚE DE LUMINĂ UNIFICATE de aici care dețin “amintirea, noul”. Știați că există o întreagă rețea în care noi deja trăim realități ale NOULUI PĂMÂNT în FIECARE ZI?

all-2143186_960_720

Noi lucrăm și am lucrat, mulți dintre noi de ani de zile am lucrat cu sârguință pentru a ancora existențele noastre cele mai înalte aici în planul fizic. A fost greu, pentru o vreme, pentru că suntem Paznicii & Gardienii Codurilor Sufletului Galactic și mulți dintre noi au ales “cele mai severe“ realități de experimentat, pentru că a fost călătoria noastră aleasă, astfel încât să putem fi deschizători de cale aici, SĂ putem preda/ acționa/ re-educa dintr-un spațiu prin care “deja se poate trece“, deoarece aceasta nu numai că eliberează judecata pentru toți ceilalți care o fac, dar ne dă și CUNOAȘTEREA modului în care funcționează totul aici, în loc de ceea ce am crezut toți odată, atunci când am trăit aici ca și aspecte umane separate. A trebuit să o “facem“ și să înțelegem, astfel încât să ne putem întoarce în jur și să “predăm“ …. iar acum fiecare dintre voi va face același (fac același lucru) …. Veți fi Deschizători de cale (deja sunteți), veți fi re-educator, veți fi cel care unește, veți fi cel care expune pe alții la o conștiință mai înaltă, de a o face singur ….. Aceasta se numește “învățare“ pentru umanul nostru, AMINTIREA ca sinele nostru superior …. (Amintirea înseamnă multe lucruri, acest lucru este doar unul) …. pe măsură ce treceți prin experiență, când începeți să înțelegeți … cum totul a fost CREAT din interiorul vostru, cum ACEASTĂ REALITATE din exterior a fost o materializare a credințelor și mentalităților voastre ….

Veți incepe sa vedeți ceea ce nu ați putut vedea înainte, auzi ceea ce nu ați vrut să auziți, să simțiți ceea ce ați suprimat mai întâi, astfel încât SENTIMENTELE PURE să poată veni din interior ….

Conștiința Lemuriană, Arcturiană, Lyrană, Siriană, atlantică, egipteană, Dumnezeul vostru, aspectul vostru Christic … Îngerul vostru, Arhanghelul vostru, și Sinele vostru Divin … fiecare dintre acestea (și miliarde) se vor activa in INTERIORUL vostru … și separarea din existențele voastre vor inunda fiecare celulă, prelua corpul vostru si IUBIREA Preacurată va purifica celulele …. INIMA VOASTRĂ se va DESCHIDE COMPLET din nou și cu aceasta mintea va fi activată pentru a fi în direct cu dimensiuni mai înalte …. întreaga vostră EXISTENȚĂ se va schimba complet …..

Vă veți aminti cine sunteți cu adevărat din nou și apoi motivul, “DE CE“ sunteți aici va începe să iasă la iveală. De aici încep provocările, pentru că nu veți fi în măsură să mai fiți un om limitat, deși nu veți realiza pe deplin modul în care trebuie să vă îndepliniți noile roluri aici …. dar acest lucru va veni, fiți răbdători, mențineți conexiunea, …. se întâmplă aici unde onorați, ascultați si vă concentrați, unde voi începeți să REALIZAȚI PUTEREA pe care o dețineți cu adevărat, unde începeți să realizați care sunt contribuțiile voastre și că ele sunt multe …

Rolurile pe care le jucați aici vor fi multe, capacitatea de a FACE O DIFERENȚĂ este IMENSĂ prin a oferi și prin tot la ce aveți acces, dar trebuie să credeți, trebuie să vă deschideți, trebuie să fiți pregătiți și cu dorința adevărată de a contribui … de a DEVENI O PARTE a ceea ce a fost deja creat, ceea ce este deja pentru noi toți, voi sunteți CEL CARE TREBUIE SĂ SE CONECTEZE la REȚEAUA NOULUI PĂMÂNT și să devină UNUL care ni se ALĂTURĂ .. .. pentru că suntem deja aici …. FACEM, facem să se întâmple, în fiecare moment din fiecare zi …..

Deci, atunci când / dacă sunteți ÎNGRIJORAȚI de modul în care/ atunci când, priviți la noi care deja am făcut și deja suntem aici. Lăsați-ne să fim Lumina, activați SPERANȚA voastră și vă arătați nu numai că este POSIBIL … ci și că ESTE DEJA REAL ….

Realitățile noastre nu se prăbușesc, noi nu trăim în lipsă, nu suferim … pentru că am făcut deja acel lucru și ne-am mutat în afara SEPARĂRII și înapoi în realitățile de UNITATE, IUBIRE în care ne UNIM cu ALȚII care fac acest lucru … NOI deținem REȚEAUA NOULUI PĂMÂNT, toți, și devenim mai puternici atunci când fiecare ni se alătură și devine o parte integrantă a CREAȚIEI și SURSA CONȘTIINȚEI

Voi sunteți SURSA, CREATORUL a tot … din adâncurile FIINȚEI/ SUFLETULUI fuzionând în interior astfel ca exteriorul să se poată potrivi … deschideți OCHII (inima și mintea) și CĂUTAȚI magicul, minunile, DARURILE care sunt toate în jurul vostru … Vedeți OPORTUNITATEA valabilă în orice moment pentru a schimba vibrația voastră la una de bucurie, iubire și pace … și VEDEȚI cât de ușor poate fi totul când permiteți/ vreți acest lucru în realitatea voastră proprie prin a FI

Este timpul ca fiecare să treacă peste uman, să lase orice lucruri vechi ca să plece, să le rezolve pe toate ÎNAPOI în IUBIRE și să se deschidă pentru a DEVENI o PARTE ACUM din NOUL NOSTRU PĂMÂNT. Este timpul ca toți să realizeze cu adevărat că realitățile sunt ceea ce credeți și că materia fizică din jurul vostru este un rezultat al muncii grele, este energia voastră concentrată, despre ceea ce v-a păsat și că noile realități vor fi la fel, doar că “de data aceasta“, ele vor fi diferite, pentru că ceea ce contează pentru voi nu va fi judecata din interior/ a altora, nevoia de lucruri pentru a vă face fericiți, stările sau identitățile sau atașamentele care au umplut o lipsă sau o necesitate, ceea ce contează este fericirea din interior, a inspira, a crea, a uni, frumusetea, grandoarea și o iubire care transcende toate lucrurile umane …. Veți descoperi că ceea ce vă face fericiți ca SUFLET este foarte diferit de ceea ce ați “gândit“ că v-a făcut fericiți înainte …. Acest lucru se datorează faptului că noi ca Ființe Stelare și Suflete, trebuie să fim inspirați, conectați și să SIMȚIM și ceea ce SIMȚIM contează …. chiar dacă acest lucru este diferit decât înainte …

Vechiul Pământ a fost rană, durere, lipsă, vină, rușine, neglijare, necinste, egoism, arătând cu degetul, durere și suferință …. și nici unul dintre aceste lucruri nu sunt prezente aici. Acestea erau emoții vechi, pe care vibrațiile acestea mega-înalte Pământul Nou le declanșează, le activează și forțează corpul vostru pentru a le curăța din băncile de date ale memoriei celulare …. Da, sunteți pe NOUL Pământ, chiar dacă pământul vechi pare să continue acțiunea …. Asta este doar o dimensiune … există multe altele, disponibile acum pentru voi. ♥

Contribuțiile voastre se vor schimba și evolua pe măsură ce inima voastră se ve deschide din nou. Veți vedea cum puteti face o diferență, cum puteți ajuta, modul în care puteți sprijini, modul în care puteți FI o PARTE a ACESTEIA … Orice mod contează …

Am o zicală … ” Nu contează dacă înțelegeți, tot ce TREBUIE SĂ FACEȚI este cu adevărat IMPORTANT” … Răspunsurile vin atunci când VOI faceți … Răspunsurile sunt foarte simple aici … ♥

Dacă aveți nevoie de speranță sau inspirație, folosiți-ne (și pe toți din jurul vostru) pentru a activa acest interior al vostru, dacă avei nevoie de dovadă, folosiți-ne pe noi … Noi suntem DOVADA existențeie celei mai înalte conștiințe și că ACEASTA este REALĂ cu adevărat … Lăsați-ne să fim ancora voastră înapoi înapoi la conștiința mai înaltă, nu dintr-un loc al dependenței (care este un mod vechi), ci dintr-un loc al Respectului și Ghidării … Este ceva ce noi facem.

Concentrați-vă pe ceea ce este POSIBIL când sunteți pregătiți să fiți o parte integrantă a “NOULUI Nostru”.

Trebuie să vă faceți munca, iar RĂSPLATA este DARUL vostru … pentru că întâi TOTUL este energie, apoi devine o manifestare fizică (materializare) …

Vă iubesc. ♥

Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi! ♥
Vă iubesc și vă respect mereu! ♥
Acest lucru deschide un portal ca și alții să facă la fel!♥

Lisa și Echipa Minunată! ♥
http://www.awakeningtoremembering.com

Advertisements