Vindecă-ți Inima

Heavenletter #5970
Published on: Martie 30, 2017

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ești menit să iubești. Eu vorbesc cu tine. Te-am creat ca să iubești. Bucură-te de mintea setată să iubească.

Cum se poate faptul că unul dintre cele mai mari blocaje pe care le ai pe Pământ este să simți iubirea și să o dai? Găsești atât de multe motive pentru a nu iubi. A nu iubi aproapele pare mult mai ușor decât a iubi. Care sunt aceste obstacole imposibile de a reprima iubirea deplină din inima ta pe care o ridici și așa îți păstrezi Iubirea în rezervă? Trebuie să o faci? Ce poate fi atât de urgent pentru a nu iubi? Dar despre setarea neiubirii și să nu devină niciodată cunoscută cu ea din nou. De ce ai nevoie, eventual, de lipsă de iubire? E o scuză proastă.

Poate te uiti după motive pentru a nu iubi. Unul dintre aceste motive ar putea fi faptul că inima ta a fost rănită. Voi știți, dragilor, atunci când cineva vă jignește, tot mai multe motive pentru a vă deschide inima. Deschideți ochii, și deschideți inima.

Când vă simțiți ofensați, sunteți deținătorul ofensei. Pe termen lung, ofensa nu este un motiv bun de a renunța la iubire și din inima voastră. Gândiți-vă la ea, aveți o inimă. Păstrați-o deschisă.

Uneori, o ofensă poate fi că pur și simplu nu puteți tolera pe cineva. Acesta poate fi considerat ofensa voastră. Nu puteți suporta sunetul vocii cuiva. Infracțiunea este sunetul vocii sale, sau este faptul că el vorbește prea mult, și nu doriți să-l ascultați, sau găsiți persoana încruntată, și nu doriți să-o prindeți.

decoration-20839_960_720

Poti reflecta iubire pentru cineva în timp ce ești liber. Nu trebuie să stai și să te supui la cineva veșnic. Nu confunda acest punct de vedere al tău pentru iubire. Nimeni nu vrea să fie tolerat de către tine sau de oricine. De ce ar vrea cineva? Îngăduința voastră nu este suficient de bună la toate. Îngăduința este propriul fel de nerăbdare. Pentru ca cineva să simtă că el este tolerat este intolerabil.

Când vorbesc de iubire emisă de inima ta, eu nu vorbesc despre fervoarea Marii Iubiri. Pur și simplu vorbesc despre o anumită stabilitate în inima ta. Inima ta nu trebuie să se reverse cu iubire deloc. Îți cer să dai inimii libertatea de a face chiar și un pic de loc pentru altcineva, cineva pe care îl percep ca pe altcineva. Nu contează cât de diferiți puteți fi, dragilor, nu sunteți complet opuși. Să recunoaștem: Din punctul de vedere al lumii, nici tu nu ești perfect.

Poate că iubirea din inima ta pe care o poți oferi cel mai bine este pacea. Pacea este bună. Un gând tăcut de “Pacea să fie cu tine“ este excelent. Un gând de pace deschide portaluri. Orice deschide pasaje este iubire. Când crezim în “Pacea să fie cu tine“ lași iubire nemărginită. Pacea este o mare ofertă de iubire. O va face. Așa cum direcționezi gândul Păcii în alt suflet, vei auzi, de asemenea, gândurile tale, și veți simți un sentiment mai mare de pace ce curge în voi. Aleluia!

Când binecuvântezi pe altul cu pace, ești dublu binecuvântat. Tu devii o binecuvântare pentru tine.

Când apare cineva care nu v-a înțeles și sprijinit, și, prin urmare, v-a lăsat, de ce sunteți zdrobiți? Trebuie să fiți zdrobiți? Trebuie să vă recuperați de la ea ca de la un atac? Nu este nici un lucru real. Ego-ul v-a făcut un munte dintr-un mușuroi. Toată lumea favorizează modul în care el gândește și nu ceea ce crede altcineva. Nimeni nu este obligat să vadă lumea așa cum o faceți voi. De ce sunteți jigniți? Acest lucru sună ca o abatere, preaiubiților. E prea mult pentru a vă cere să rămâneți pe drumul drept?

Corectați inima, inima pe care o considerați a voastră ca să o refuzați.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements