Un singur Dans

Heavenletter #4250
Published on: Iulie 14, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Te confrunți cu lumea. De asemenea acorzi experiență lumii. Tu ești primitorul și tu ești cel care oferi. Este ca și cum tu și cu lumea vă dați mâinile. Lumea îți răspunde, iar tu răspunzi lumii. Unde este lipitura dintre voi? Nu există nici o lipitură, preaiubiților.

Sunteți parteneri de dans care se mișcă de-a lungul camerei. Sunteți în tandem. Sunteți parteneri care se mișcă ca unul. Când faci un pas, partenerul tău se mișcă cu tine. Sunteți parteneri.

Credeți că lumea a fost separată de voi sau voi separați de lume? Preaiubiților, sunteți uniți la șold. Nu există separație. Sunteți două părți ale aceleiași monezi. Nu sunteți părți cu adevărat. Spre deosebire de o monedă, o parte nu poate ieși cap și cealaltă pajură, pentru că vă deplasați pe podeaua de dans lipiți unul de altul. Toată lumea merge cu voi, și toți ceilalți din toată lumea merg cu tine. Setați metronomul pentru lume.

Singurătatea nu există. Mă aveți pe Mine în fiecare moment, și aveți pe oricine altcineva, și oricine altcineva vă are pe voi. Voi sunteți toți unul într-o ceașcă. Ceea ce te agită pe voi, agită pe toată lumea. Ce vă binecuvântează pe voi, binecuvântează pe toată lumea. Când altcineva este binecuvântat, și voi sunteți binecuvântați. Voi binecuvântați, voi sunteți binecuvântarea, și voi sunteți binecuvântați. Dați o binecuvântare și o primiți. Vorbiți urât, și primiți același lucru.

Este de datoria voastră să percepeți lumea din nou. Ați aruncat, uneori, dispersii pe ea. Ați zguduit cușca ei. Ați depus toate obiecțiile pe ea. În tot acest timp, trebuie să fiți vestitor și purtătorul de cuvânt al lumii. Sunteți copistul din lume, sau valet, dacă vreți.

Cu siguranță, sunteți dependent de lume, și lumea depinde de voi.

Pe măsură ce lumea, vă este partener pe ringul de dans, se alătură alții. Este un dans dansat de mulți. Cât de integrați sunt dansatorii, este un dans și un dansator și nu sunt două moduri.

ballet-1262613_960_720

Sunteți, de asemenea, muzicienii care cântă muzica pe care dansați. Ați dat tonul. Măriți ritmul, sau încetiniți ritmul. Sunteți dirijorul. Este ceea ce spun eu. Așa cum vă deplasați, așa se deplasează și lumea.

Lumea este toba, și sunteți bateristul, și de asemenea, sunteți toba pe care o lovești

Există conexiune, totul unit de la unul la altul. Sunteți incapabili să vă desfaceți. Așa cum vă mișcați așa se mișcă și lumea. Așa cum se mișcă lumea, așa vă mișcați și voi. Ați crezut că erați o piesă separată a lumiii sau că în exterior este calea când voi sunteți calea pe care o urmează lumea și lumea este calea voastră. Voi și lumea urmați aceeași orbită, iar orbita nu este în afara voastră. Nu există un exterior în afara voastră.

Sunteți holograme unul pentru altul, voi și lumea. Priviți fotografia pe care o faceți. Nu există pământ de atins sub picioarele voastre. Este o rolă de film și voi o folosiți. Voi și jucați în film. Sunteți balastul. Îndepărtați apa, și vă îndepărtați pe voi cu apa.

Când este inundație, inundația sunteți voi. Când este secetă, voi sunteți seceta.

Sunteți tot ce vedeți, și tot ce nu vedeți.

Voi sunteți acel lucru. Voi sunteți tot. Sunteți tot ceea ce este, și EU SUNT CE SUNT, și VOI SUNTEȚI CE SUNTEȚI, că Voi și EU SUNTEM că doar nu există nici un Noi, pentru că este Unime, și Unimea singură există. Nu există părți laterale pentru a exista, nu există loc pentru spectatori. Există un dans și Un Dansator.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements