Ce Vreți cu Adevărat

Heavenletter #613
Published on: Iunie 24, 2002

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu există nimeni dintre voi, care nu Mă caută. Ați putea să o numiți fericire – sau bogăție sau împlinirea viselor sau salvare sau ulcica de aur de la capătul curcubeului, sau vă căutați pe voi – dar eu vă caut. Dacă sunteți în căutare de fericire, sunteți în căutarea Mea, căci Eu sunt fericirea finală. Nu există nici o altă fericire ca Mine.

Și totuși, toate la fel, s-ar putea să vă fie frică să spuneți Numele Meu.

Ați putea fi atât de reticenti să veniți față în față cu Mine că agitați pumnul în fața Mea. Dați vina pe mine, mai degrabă decât să mă credeți. Arătați toate lucrurile rele din lume și spuneți: “Vezi ce ai făcut, Dumnezeu Inexistent.“

Și totuși, așa cum vreți să fiu adevărat, și modul în care doriți bunătatea Mea să se manifeste în viața voastră și în lume. Vreți ca eu să fiu cavalerul în armură strălucitoare. Vreți să vă împing pe un cal alb și să fugă cu voi într-o țară îndepărtată, unde problemele lumii nu durează sau nu există și nu vor fi amintite și unde veți intra în lumea voastră proprie și să fiți o lumină strălucitoare ca soarele, să lumineze viața pe pământ pentru toți cei care rămân acolo.

Vreți să conteze. Și vreți ca eu să contez, iar voi vreți ca eu să fiu ceea ce vreți. Uneori credeți că sunt creația voastră, că m-ați creat în imaginea voastră, și așa mai departe, la fel cum ați făcut cu voi, m-ați repartizat în ceva mai puțin decât sunt. Mă considerați capabil de lucruri grozave – le vedeți în jurul vostru în fiecare zi – sau capabil de mari slăbiciuni – sau incapabil de a ști ceea ce se întâmplă în lume lăsat singur în ce fac. Da, chiar dacă aveți dubii asupra măreției Mele, vedeți o mare vină în Mine.

Credeți că sunt capabil de o mare slăbiciune. Uitați de ce sunt cu adevărat capabil. Ați putea chiar batjocori iubirea de care vorbesc, ca și când ar fi fost o simplă poveste sau derizorie sau scuză pentru un Dumnezeu.

swan-2077219_960_720

Nu încercați să mă aduceți în jos la dimensiunea voastră. Voi trebuie să vă ridicați la a Mea.

Aveți obiecții la această libertate pe care v-am dat-o. Sau poate că o vreți pentru voi și ceva pentru alții, dar pentru cei care nu fac așa cum le-ați face voi, credeți că nu ar trebui să le dau libertatea pe care am lăsat-o moștenire. Credeți că n-ar trebui să le permit libertatea lor atunci când o iau ca pe o oportunitate de nebunie sau de cruzime. Ar trebui să fie permisă numai libertatea pentru lucruri bune.

Dar ceea ce ofer unuia, ofer tuturor.

Ați putea spune că doriți o lume perfectă, dar, uneori, ceea ce se pare într-adevăr că vreți este o lume pe care o puteți critica si un Dumnezeu împreună cu ea.

Ar putea fi faptul că faceți din Dumnezeu un țap ispășitor? Sunt de vină pentru tot? Nu aveți responsabilitate pentru tot ce se întâmplă în țara în care locuiți?

Unde sunt gândurile voastre? Pe ce sunt situate acestea? Ce le înnoiește și le reînnoiește? Ce adjective descriu irascibilitatea voastră?

Vă face minunați ca să arătați nedreptățile? Posedați unele mari abilități de a găsi vina? Vă înnobilează? Vă ridică deasupra maselor? Vă face mai iubitori?

Nu cred că găsirea vinei este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Știu că sunteți capabili de mult mai mult. Știu că pe măsură ce creșteți în estimarea voastră, așa mă ridic eu în estimarea voastră. Dar nu mă estimați nici pe Mine nici pe voi. In schimb, împodobiți lumea cu prezența Noastră. Fiți rapizi pentru a găsi bine. Fiți rapizi să mă îmbrățișați, căci Eu sunt ceea ce vreți oricum.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements