Iubirea schimbă Totul

Saul ~ Cu cât Oferiți mai multă Iubire, cu Atât mai mult veți Simți Iubirea

John Smallman,
04/01/2017

A fi Unul înseamnă a fi treaz. Dacă nu sunteți conștienți de a fi Unul sunteți adormiți și visați, și cei mai mulți oameni dorm și visează. În starea voastră umană “marele vis” al vieții normale pe Pământ pare destul de real spre deosebire de visele pe care le aveți noaptea în pat, și din care vă treziți dimineața. Singura diferență dintre stări este că din visele pe timp de noapte vă treziți, dar din cele din timpul zilei nu, pentru că voi le credeți cu adevărat ca fiind absolut reale și astfel refuzați să vă treziți din ele.

Când acordați atenție durerii, suferinței și conflictului care sunt endemice pe Pământ, și care durează de eoni, nu puteți ignora că este esențial să aibă loc schimbări imense în modul în care oamenii răspund și interacționează unii cu alții în întreaga lume. Acele schimbări pot avea loc doar individual pentru că pentru că fiecare dintre voi se poate schimba doar pe sine. De-a lungul întregii istorii oamenii au încercat să își impună punctele de vedere, opiniile și credințele în mod forțat asupra altora, dar niciodată nu a mers. Această abordare de a soluționa conflicte este o nebunie. Faptul că totul este ireal nu diminuează intensitatea durerii și a suferinței pe care le simt oamenii. În iluzie, se simte absolut și complet real, și acesta este motivul pentru care aveți nevoie de a vă elibera de principalele voastre probleme și a vă permite să vă treziți.

Tatăl vostru ceresc vrea doar ca să trăiți în bucurie veșnică – și în adevăr, a cărui Realitate a fost ascunsă de voi – iar în acea stare cerească nu există nici o judecată, vină, amărăciune, ură sau nevoie de dreptate. Din cauza alegerii voastre de a vă vedea ca și indivizi separați – separați unul de altul și separați de Dumnezeu – vă angajați cu teamă unii față de alții și față de Dumnezeu, și apoi construiți apărare pentru a vă proteja, prin utilizarea de judecată și vină, și tot ceea ce duce la ele. Cu toate acestea, judecata este doar o proiecție a propriilor frici profunde, a ceea ce percepeți și experimentați ca și propria voastră nevrednicie păcătoasă.

Cu toate acestea, fiind o creație divină perfectă, așa cum fiecare dintre voi este în mod sigur, nu există nici o cale prin care sunteți sau ați putea fi vreodată păcătoși sau nevrednici! Da, puteți juca un joc de a fi așa, și chiar dacă vă poate provoca dureri intense în acest moment, rămâne ireal, doar un joc. Un joc în care alegeți să vă angajați în fiecare moment pe care-l trăiți. Deci, alegeți să nu-l mai jucați! Faceți acea alegere atunci când alegeți să fiți iubitori în fiecare moment, iar atunci când aveți intenția de a trata cu iubire pe toți ceilalți, fără a face nici o excepție, și indiferent de situațiile care pot fi generate. Asta înseamnă a da drumul judecății – da, desigur, vor apărea gânduri de judecată, dar aveți întotdeauna posibilitatea de a alege dacă le susțineți sau nu.

Când vă obișnuiți să nu le susțineți, și în loc să le permiteți să treacă libere, veți începe cel mai sigur a vă simți mult mai liniștiți decât oricând înainte în viețile voastre. Iubirea este cel mai mare vindecător, și va vindeca rănile adânci care fac abuz (fizic sau psihologic), amărăciune, ură, gelozie, resentimente ce au ars în simțul a cine sunteți voi. Și cei mai mulți dintre voi vă identificați cu acele emoții negative și sentimente! Rețineți, voi nu sunteți sentimentele sau emoțiile voastre, voi sunteți ființe divine de Iubire nemăsurată, vastă, dincolo de capacitatea de a o concepe, așa cum este Tatăl Ceresc care v-a creat ca pe el Însuși.

poppy-1128683_960_720

Când mergeți zilnic în acel loc de pace interioară veșnică, unde flacăra iubirii lui Dumnezeu este întotdeauna prezentă, intenționați și decideți să simțiți pacea și iubirea care curge în fiecare moment. Când o faceți, veți începe să recunoașteți faptul că nu există nici o separare de Unicitate și că, prin urmare, toată lumea interacționează în mod inevitabil, cu toți ceilalți, în mod constant. Astfel, cu cât intenția voastră de a fi iubitori este mai puternică în fiecare moment, cu atât mai mult veți deveni conștienți de acest lucru și cu atât mai intens veți simți Iubirea care vă învăluie.

Când mențineți orice judecăți sau resentimentele și alte sentimente și opinii similare – si mai ales daca vă angajați în ele arătând că aveți dreptate iar alții nu – intensificați vălul care ascunde adevărata voastră natură. Această menținere este o alegere de a respinge Iubirea în favoarea dreptății, și într-adevăr vă doare, în timp ce, dacă lăsați justiția să plece, veți avea pacea minții indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Vi s-a spus în mod constant: Voi vă puteți schimba doar pe voi. Și singura schimbare pe care o puteți face este să acceptați Iubirea care vă este oferită în fiecare clipă în mod complet și necondiționat, așa cum vă este oferită. Este tot timpul cu voi așteptând ca să vă scăpați de credințele neiubitoare, opiniile și atitudinile care vă separă. Voi sunteți Iubire, și totuși refuzați să fiți Iubire, care este adevărata și eterna voastră natură. Refuzul este o alegere pe care voi, fiecare dintre voi, trebuie să o facă în mod constant pentru a menține Iubirea blocată.

Schimbați-vă atitudinile, convingerile, și comportamentele voastre, care sunt toate parte a jocului de separare care a cauzat atât de multă durere și suferință, și fiți voi înșivă, fiți iubire. Nu vă fie teamă să fiți iubitori, este adevărata voastră natură, și când vă permiteți să vă exprimați adevărata voastră natură veți experimenta și bucura de calm, pace și mulțumirea pe care v-o aduce. Alții vor simți acceptarea caldă pe care le-o oferiți, prin urmare, ei vor aprecia prezența voastră extrem de mult, și vor reflecta înapoi către voi abundența Iubirii pe care o oferiți.

Amintiți-vă “Iubirea schimbă totul!“ Fiind doar voi – care este o schimbare majoră de comportament pentru cei mai mulți dintre voi – în loc de a vă ascunde în spatele acestor fețe publice, măști, sau deghizări inventate pentru a se utiliza atunci când ați intrat în iluzie, ajutați să aibă efect modificările esențiale din lume, pentru care v-ați rugat și ați sperat.

Ați încercat să schimbați lumea din exteriorul vostru, dar nu există exterior. Tot ceea ce vedeți “afară” voi ați proiectat din interiorul vostru, motiv pentru care a fi iubitori schimbă lumea pe care o percepeți. Când percepția voastră a lumii “exterioare” se schimbă de la frica anxietății și stress pe care vi le oferă percepția voastră, vă veți vedea singuri ridicându-vă în pace, și în consecință, capabili de a vedea Lumina din alții în loc de a-i percepe ca pe amenințări la existența voastră.

Voi toți sunteți copiii lui Dumnezeu, și de aceea sunteți perfecți, și, astfel rămâneți perfect neschimbați și eterni în orice mod. Vă rugăm să recunoașteți acest adevăr divin care se află în voi și să fiți în pace, acceptându-vă complet așa cum sunteți, și așa cum o face Dumnezeu, fără judecată negativă sau auto-discreditare de orice fel, și permiteți-vă să vă bucurați de darul vieții veșnice care v-a fost dat vouă și care este cu voi în fiecare moment.

Cu foarte multă iubire,
Saul.

https://johnsmallman.wordpress.com

Advertisements