Sacru Este Adevărul

Heavenletter #4978
Published on: Iulie 12, 2014

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Hai să ne întoarcem la Adevărul Vieții și lăsați Adevărul fabricat în urmă. Nu există nici o imagine pe care trebuie să o păstrați, deloc. Nu dați mărturie falsă. Nu vă brodați singuri. Simțiți ceea ce simțiți. Nu este nevoie să vă deghizați sau să puneți o fațadă. Sunteți așa cum sunteți.Nu aveți nevoie de nici o fantezie împletită. Nu aveți nevoie de nici o imagine exagerată a voastră. Nu este nevoie să vă umflați. La ce folos, preaiubiților? Nu sunteți meniți să trăiți pe aer cald. Nu sunteți meniti să inspirați și să expirați aerul pe care îl respirați. Nu sunteți meniți să adăugați podoabe. Sunteți meniți să fiți și să vorbiți Adevărul Onest al lui Dumnezeu.

Nu sunteți fățarnici. Nu numărați până la douăzeci și spuneți că ați numărat până la cincizeci. Nu există nici un motiv de a exagera deloc. Trăiți prin cuvânt și faptă. Nu trebuie să fiți cel care mistifică. Sacru este Adevărul. Adevărul este o zi bucuroasă, Adevărul de bază simplu, nu mărturisire, nu admitere. Nu este nimic pentru a vă mărturisi sau recunoaște. V-am admis în compania de stele, lumina stelei strălucitoare stea. Stelele strălucesc pentru că lucesc. Nu încercați să adăugați dimensiuni stelelor pentru firmamentul vostru.

Să fie de ajuns că sunteți. Voi SUNTEȚI. Existența voastră este sfântă și nu are nevoie de nimic de adăugat. Voi, care sunteți plini de bunăvoință și faptă bună nu aveți nevoie să vă ieșiți din fire. Dacă vă considerați mai puțin decât bună voință și faptă bună, aveți nevoie pentru a arunca o a doua privire.

flower-716241_960_720

Este foarte bine să fiți o ființă umană simplă pe Pământ. Se serveste cum o serviți. Nu aveți nevoie de auto-aplauze sau orice formă de extindere. De ce să zburați sub culori false? De ce să vă faceți mai mari decât sunteți atunci când sunteți totul pentru mine? Nu vă distrați pentru că înșelați. Vă trageți covorul de sub picioare. Nu sunteți un fals. Sunteți un purtător al Paradisului. Porniți de pe piciorul bun. Fiți Adevărul care sunteți.

Ce lucru uimitor să fiți plini de Adevăr și nimic mai puțin. Ceva mai puțin decât Adevărul este mai puțin. Voi sunteți mai mult. Sunteți mai importanți decât cuvintele. Sărbătoriți a fi corecți cu voi. De ce ați pretinde că nu ați rupt creionul sau nu ați făcut o istorie? Nu sunteți obligați să o faceți. Nimeni nu vă face să o faceți. Ce frică vă face să o adăugați atunci? De ce v-ați nega sinele vostru? În afară că v-ați așezat hainele, de ce spuneți că ați făcut-o?

Fiind complet onest este un mod revigorant de a satisface viața. Ați mâncat toată plăcinta? Ei bine, atunci, ați mâncat toată placinta. Este un portret uman al vostru. Vreți o poză cu voi, nu cu altcineva. Deși dintr-un anumit avantaj, viața este oricum un vis faceți-credeți, nu manipulați visul. Deși dintr-un anumit avantaj, viața este Hai să Pretindem, voi trebuie să vă deschideți ochii și nu să îi închideți ceea ce face un desen de Hollywood al vostru. Spune Adevărul, preaiubitule. Sunteți mai bine decât credeții. Sunteți mai bine decât știți.

Trăiți cu voi și rămâneți în Adevărul vostru. Adevărul este bun. Adevărul este de preferat la orice ostentație sau răspuns corect. Fiți un susținător al vostru.

Numele Vostru este adevărul. Amintiți-vă că sunteți Măreția Mea și stați ferm în simpla conștiință că sunteți Măreția Mea.

http://www.heavenletters.org

Advertisements