Lăsați Trecutul să Plece

Heavenletter #2671
Published on: Martie 18, 2008

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Tu nu trebuie să știi toate secretele profund întunecate. Nu trebuie să te îngropi în secretele trecutului tău. Cu toate acestea, lumea pune preț pe trecut. Motivul său este bun, pentru a dezvălui trecutul, astfel încât să vă puteți muta apoi din el. Dar, desigur, lumii îi place să analizeze.

Sunt cei care spun că trebuie să treci prin fiecare emoție înainte de a putea ajunge să iubești, dar așa este? Trebuie să treci prin mânie, în scopul de a fi iubit? De ce să fii un student al furiei? De ce să studiezi reproșul? De ce să relaxezi vina, ca și cum erau minunatele cosițe ale unei fecioare? Toate aceste sentimente care nu sunt plăcute, le faci o plecăciune și mergi mai departe. Ele sunt spectatori. Nu trebuie să te oprești pentru a vorbi cu fiecare spectator. Îi poți saluta și să continui a merge.

De ce să nu studiezi ceea ce îți umple inima cu bucurie? Nu pretinzi că ești perfect în sensul relativ. Da, există părți din tine îngropate. Este ca si cum poti verifica rezervorul de combustibil al mașinii ori de câte ori vrei, dar ideea este de a umple rezervorul.

Preaiubitilor, oferiți-vă iubire. Nu trebuie să analizați toate punctele voastre esențiale. Bine, deci sunt acolo. Aveți resentimente. Nu contează care este baza lor sau cât este de înțeleasă. Dacă doriți să fiți împăcați cu ele, fiți împăcați cu ele. Nu trebuie să aliniați fiecare detaliu al lor. Puteți trece peste ele. Când iertați pe altcineva, nu treceți peste fiecare element al ofensei sale. Așa că iertați-vă, și mergeți mai departe cu ea.

autumn-leave-1415541_960_720

Nu spun să vă copilăriți. Spun că puteți transmuta orice a fost în trecut, și puteți transmuta orice emoții etichetate între timp. Când mergeți undeva, să împachetați valiza cu haine pe care doriți să le purtați. Nu luați împreună haine care nu vi se mai potrivesc. Nu le luați de dragul amintirii și de a fi sinceri cu privire la ceea ce ați obișnuit a purta. Dacă există haine care nu mai doriți să le mai purtați, lăsați-le în urmă. Nu este nevoie de a le exaimina fiecare cusătură și buzunar. De ce ați face-o? Nu există nici un diamant acolo.

Ați învățat alfabetul astfel încât ați putea citi. Nu trebuie să continuați a merge înapoi la alfabet. Nu mai trebuie să pronunțați cuvinte. Nu trebuie să recunoașteți că odată ați citit la nivelul clasei întâi. Nu trebuie să continuați a merge înapoi la cărți de clasa întâi. Nimeni nu trebuie să vă dea permisiunea de a citi cărți de nivel avansat. Voi vă dați permisiunea.

Când vine vorba de iubire, este un pic diferit pentru că ați venit pe Pământ știind iubirea. Poate fi iubire pe care ați uitat-o, și așa că Reinvățăm a iubi. Nu trebuie să continuați a număra pașii pentru a iubi. Este suficient doar a iubi și a iubi este ceea ce vreți. Scoateți gunoiul, preaiubiților, fără examinare. De ce să verificați fiecare coajă și semință?

Pur și simplu veniți înapoi la iubire. De fiecare dată întoarceți-vă la iubire. Trebuie. Este a voastră. Fără nici un motiv să vi se amintească fiecare pas-lipsă. Fără nici un motiv pentru a relua fiecare ocol făcut. Conduceați către un stat, și ați trecut prin alte state pe drum, și, uneori, chiar dacă v-ați fost pierdut într-un stat, acum sunteți aici. Sunteți aici cu Mine. Ați trecut prin mânie și vinovăție, iar acum sunteți în stare de iubire. Mergeți unde vreți sa mergeți, preaiubitilor, și să fiți acolo. Nu contează când ați fost într-o stare mai joasă. Nu aveți nevoie de a vă întoarce unde ați fost odată. Poate că există cicatrici. Deci, există cicatrici, dar cicatricile nu sunt ocupația voastră, preaiubiților. Iubirea este.

http://www.heavenletters.org

Advertisements