Lipsa de bunătate a Judecății

Heavenletter #2634
Published on: Februarie 10, 2008

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

În imperfecțiune se află perfecțiunea.

Știu că vrei ca toată lumea să gândească în modul în care o faci tu, vezi felul modul in care o faci, trăiește așa cum o faci, și totuși nici asta nu te-ar face fericit. Ai fi în curând destul de obosit de toată lumea să fie la fel ca tine. Ai cere varietate. Ai cere ceea ce numim acum imperfecțiune, și ai ști că toate personalitățile, indiferent cât de diferite de a ta, pot să îți dea aceeași bucurie. Atunci vei fi bucuros că există astfel de stiluri divergente de viață în lume, și le-ai saluta. Tu nu ai mai fi supărat pentru că cineva are alte idei decât ale tale și le arată în mod diferit și a căror viață în iubire poate fi diferită de a ta.

Va veni timpul când vei renunța la păreri. Hotărârile fac diferențele intolerabile. Diferențele sunt doar diferențe. Felul în care le gândești le face intolerabile.

Există o tendință de a atribui nemulțumirea altora, ca și cum ei sunt responsabili pentru sentimentul tău ieșit din comun.

Când te simți fericit, același discurs sau acțiuni care te deranjează într-o zi, pur și simplu, nu o fac într-o zi fericită. Când te simți fericit, vei găsi viața minunată, există puțin care poate întrerupe fericirea ta. Ești pur și simplu prea fericit. Te simți atât de bine în interior că orice altceva alunecă ca și apa pe spate. Vei experimenta tot mai mult că obiceiurile care poate te supără acum nu vor avea puterea de a te supăra. În curând vei fi prea integrat pentru a lăsa micile lucruri ca acela să te descurajeze de la fericire.

cloud-1536432_960_720

Toată fericirea este în tine. Toate nemulțumirea este la fel. Este important să știi că lumea nu trebuie să se schimbe pentru ca tu să fii fericit. Lumea se schimbă în fiecare minut așa cum este. Poți schimba și tu un pic.

Dincolo de tot ce crede toată lumea el crede mai bine decât oricine altcineva. Nu ești singurul. Trăiește-ți viața, și învață de la alții. Principalul lucru pentru a învăța, preaiubitilor, este de a vă lua mâinile de pe viețile altora. Acest lucru este mai mult decât „trăiește și lasă să trăiască.“ Nu înseamnă a respinge viața altora și modurile lor de viață. De asemenea, este înțelegerea, uneori acceptând, dacă nu pentru voi, pentru ei.

Și dacă îmbrățișați un alt stil de viață sau nu, nu trebuie să-l dezonorați.

Obiceiurile, preaiubitilor, sunt doar obiceiuri. Faptul este că hotărârea a fost un obicei mare și onorat. V-ați simțit chiar mândru de judecățile voastre, ca și cum vă fac mai bun decât altcineva. Voi trebuie să știți că oricine are locul lui pe pământul pe care locuiți și are meritul să trăiască așa cum trăiește. Dragilor, nu trebuie ca toată lumea să fie de acord cu voi. Nici nu trebuie să fiți de acord cu alții.

În ceea ce privește judecata, s-ar putea spune bine că există oameni care fac lucruri greșite, cum ar fi crima, cum ar fi minciuna, cum ar fi furtul, care calcă toate poruncile pe care le-ați învățat despre a fi bun și adevărat. Nu trebuie să sprijiniți aceste acțiuni greșite. De asemenea, nu trebuie să vă simțiți înalt și puternic pentru că nu le faceți. Cei care folosesc furtul și crima și fac un stil de viață din furt și minciună au învățat alte porunci decât voi, preaiubitilor. Ceva în viață i-a învățat acest lucru, și ei au învățat la fel cum voi ați învățat. A fost o alegere, și totuși voi și ei ați fost învățați, și voi și ei ați învățat și ați făcut alegeri. Poate că ei nu au fost învățați și ei înșiși s-au gândit la o modalitate de a-și asigura nefericirea lor. Poate că totul a fost ideea lor. În orice caz, ei au luat decizia lor, așa cum voi ați luat-o pe a voastră. Ei nu sunt învățați iubirea. Și acum voi învățați să iubiți și să lăsați în urmă lipsa de bunătate a judecății.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements