Toate Apele Curgătoare ale Lumii

Heavenletter #5603
Published on: Martie 28, 2016

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Să nu gândirm și să supra-gândim a fi un handicap. Lăsați gândurile voastre să fie binecuvântări, una după alta, ca și niște prințese frumoase. Binecuvântați viața voastră și viețile celor din jurul vostru. Acesta este modul în care deveniți o binecuvântare. Sunteți binecuvântarea Mea dată pentru voi și pentru lume. Ați venit din cer, și vă veți întoarce în Rai. In ciuda mixajelor, niciodată nu ați părăsit Raiul. Locul vostru e în Rai. In ciuda a orice, Raiul este al vostru.

Vă abțineți de la frică. Nu sunteți captivii fricii, dacă nu spuneți așa. Puteți opri duelul cu frica. Când transportați anxietatea de frică, vă legați mâinile la spate. Voi lăsați teama să vă imobilizeze. Acum puneți frica la punct.

Există o mulțime de copii ai Mei sub strânsoarea fricii într-o formă sau alta, dar viata – viața voastră- nu este menită să fie de temut.

Nu trebuie să trăiți cu anxietate de frică. Nu este esențial să imaginați frica. Aveți posibilitatea de a pune frica la punct. Ponderea peste nemurire este mai mult decât ponderea peste mortalitatea retezată. Nu mai este de datoria voastră să vă temeți de a greși, nici să vă fie frică a vă jena. Nu trebuie să vă fie teamă de a fi în viață. Puteți merge cu iubire și iubirea singură. Iubirea nu are egal. Aveți capacitatea de a iubi ca un expert. Iubirea este la îndemână.

Preaiubiților mei, ce putem face pentru a vă ține departe de frică și aproape de iubire? Drumul fricii a făcut un șanț în inima voastră. Veniți la câmpurile fertile cu Mine, și vom dansa.

Cum se face că, copiii Mei au permis frica de a deveni o astfel de sperietoare? Spuneți, “Boo” să se teamă. Voi, care vă temeți de frică ați fost un prea mare susținător al acesteia.

Fiți armonioși cu voi. Sprijiniți-vă mai mult decât vă temeți de frică.

Treceți strada uitându-vă în ambele sensuri. Riscați în viață privind în sus. Frica este un țânțar. Sunteți mai mari decât țânțarul. Vă certific ca fiind mai mari decât țânțarul.

waterfall-1029872_960_720

Imaginați-vă că vă pun insigna șerifului. Vă întreb: Aveți nevoie într-adevăr de o insignă și cizme de cowboy, în scopul de a opri evoluția fricii? Nu, nu aveți.

Frica este un criminal. Priviți frica în ochi. Nu cugetați frica. Nu vă adânciți în frică. Tăiați frica la țarc.

Să vorbim despre starea de iubire. Iubire în loc de frică. Iubirea este puternică, în timp ce frica este hoață. Ura pentru iubirea care unește toate apele curgătoare ale lumii. Unimea este adevărată. Frica este leneșă. Votați pentru iubire. Îmbrățișați iubirea.

Frica duce până la păcăleală.

Suficientă preocupare cu frica. Puneți frica deoparte. Să evacuați frica în numele iubirii.

Frica ia. Iubirea dă. Dați iubire. Trimiteți iubire. Prețuiți iubirea. Iubirea este de cont bun. Iubirea vă va purta. Iubirea va transporta ziua. Într-adevăr, este iubirea, cea care vă va duce în sus și în jos în munți. Iubirea vă lustruiește. Iubirea vă ridică. Iubirea ridică lumea.

Nu este nimic altceva decât Iubire în toată lumea. Iubirea este Unime și Unimea este Adevărata Existenta. Gândiți-vă la ea, sunteți Unicitate. Sunteți Unimea Mea. Unimea nu poate fi diversificată. Conștientizarea Unimii vă centrează și modul în care doriți să fiți centrați. Să fiți centrați cu mine. Știți că v-am deținut. Puteți termina doar cu mine. Veniți la mine acum. Îmbrațișați-mă acum.

Nu fiți timizi. Alergați în brațele mele. Aici se află Eternitatea. Dacă spațiul a existat în veșnicie, Noi am putea spune că am făcut un loc pentru voi pentru totdeauna. Cerul este Eternitatea, și în Eternitate, Respectăm Iubirea Minunată ca Unul. Aici este locul unde Noi suntem mereu.

http://www.heavenletters.org

Advertisements

One thought on “Toate Apele Curgătoare ale Lumii

Comments are closed.