Voi aveți Abilitatea de a fi LUMINA

Integrări Interesante pentru a Experimenta ACUM mai multe Linii Temporale Superioare ♦ 

Lisa Transcendence Brown
4.04.2017

Salutări frumoasă familie de suflet galactic,

P • U • T • E • R • N • I • C ….. este întotdeauna o subestimare, dar “de data aceasta” se aplică într-adevăr (din nou). Continuăm finalizarea unei rețele profunde a Gaiei Galactice, re-calibrări ale propriului corp fizic și un sistem uman modern multi-galactic și “noul“ proces de reconectare al CÂMPULUI Corpului care are multe aspecte “off-line“, până când procesul este complet.

Urcăm tot mai mult în frecvență, ceea ce înseamnă mai adânc în interior și mai extins decât oricând înainte, cu acces la mai multe informații și oportunități pentru fiecare pentru a comuta în toate liniile temporale noi … în mod continuu acum.

Cel mai important lucru este să onorați corpul fizic atunci când vă vorbește, să mențineți acea stare conectată în interior și să observați programări vechi, modele vechi, care pot ieși la suprafață și de fiecare dată când simțiți nevoia să mergeți înapoi în mentalitățile vechi de lipsă, fără valoare, siguranță, securitate, protecție, teama de “a nu fi suficient“, unde se judecă totul ca unitate de măsură, bun/ rău, corect/ greșit, mai bine decât sau ceva fiind “împotriva“ a orice. Observați cazul în care permiteți să se întâmple lucruri care nu vă ajută în ceea ce doriți cu adevărat să experimentați aici, și atunci când vă separați, sunteți mici, vă dați puterea din nou …. Fiți atenți la minte și la gândurile care circulă în sistemul vechi al “subconștientului“ pe care aveți puterea de a le asculta și de a determina ce este într-adevăr adevărat pentru voi iar în momentul în care aveți un gând, vedeți dacă el creează rezultatul cel mai frumos sau unul vechi programat.

Recreați-vă … scoateți tot afară! Ascultați poveștile și schimbați-le în povești care inspiră, ridică și scot în evidență inima voastră frumoasă, spiritul și sufletul curat în interior ….. Deschideți-vă complet, să fiți vizibili, lăsați pe alții să vadă, să simtă și audă lumina voastră.

Alegeți să dați drumul la tot ceea ce nu mai serveste celui mai înalt potențial și visurilor, ce vă scurge energia, ce nu vă sprijină într-un mod care este benefic (acesta este un aspect complicat pentru umanul nostru, pentru că identificăm greșit ceea ce ne susține energetic la început) ….. concentrați energia pe ceea ce ajută propriul suflet și înconjurați-vă de toate lucrurile “conștiinței superioare“, activarea sufletului, expansiunea inimii și minții mai înalte, stimularea de energie și mutarea de energie, să o dirijați, în mod intenționat (în cazul în care nu dormiți pentru a o integra) …..

nature-1283010_960_720

Aceste noi linii temporale excepționale aduc mai multă ușurință, mai multă pace, totul mai mult, ca răspuns către voi.

Acordați atenție atunci când sunteți prinși în vechiul haos 3D, dramă și jocuri … acest lucru vă va arăta cazul în care vă dați puterea și nu luați o decizie care este necesară pentru a vă scoate din acele linii temporale, în care vă rotiți încă în bucla inconștienței ….. Fiecare va trebui să ia acele decizii care sunt necesare pentru a trece din acele linii temporale inconștiente într-una care este liberă de constrângeri, limite și mentalități de victimă … este o parte necesară a procesului pentru noi toți.

Reconcentrați energia voastră, resursele și tot ce sunteți pentru a vă alătura (unifica), cu toți ceilalți, care FAC deja SCHIMBĂRI GLOBALE, să vă alăturați (uni) cu cei care ARATĂ DRUMUL și care l-au făcut deja sau, mai bine zis să pășiți în rolul de DESCHIZĂTOR DE DRUM și să fiți cel care unește, inspiră, creează, atinge, conectează, ajută ca CEL MAI ÎNALT ASPECT AL VOSTRU … Fiți cei care sau alăturați-vă celor care fac deja acest lucru … ajutați să devină mai puternică REȚEAUA NOULUI PĂMÂNT de fiecare dată când intrați în direct cu noi și îi părăsiți pe cei care doresc încă să acționeze din realitățile vechi inconștiente până ce a avut loc prăbușirea completă în lumea lor interioară/ pe plan fizic …..

Cei din jurul vostru pot fi confuzi și aveți abilitatea de a fi LUMINA … pentru a crea un spațiu de bunătate, respect, compasiune și a ajuta cu deschiderea inimii în orice mod. Inima voastră trebuie să fie deschisă, dar și mintea mai înaltă trebuie să fie în direct …..

Mulți au intrat în faza de Gardian Cristalin și faza de Gardian cu corpurile lor fizice, care este un întreg joc nou …. așa cum este tot acest proces în fiecare moment acum.

Să aveți o săptămână  magică așa cum suntem și noi. Porți stelare și Rețeaua Cristalină a NOULUI Pământ se pregătesc să se întoarcă mai înalte și mai puternice decât oricând înainte ….

Vă iubesc. ♥
Energia voastră este prețioasă și tot așa sunteți și voi ♥
Vă iubesc și vă respect mereu! ♥
Acest lucru deschide un portal pentru ca și alții să facă la fel! ♥

Lisa ♥

http://www.awakeningtoremembering.com

Advertisements