Apariția Minunilor

Heavenletter #2944
Published on: Decembrie 16, 2008

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Fii învățat cu limite. De ce ai nevoie de ele? Ele te țin legat. Fii un om liber, nu unul aservit gândurilor vechi.

Ori de câte ori te auzi gândind, “Nu pot face asta, nimeni nu poate face acest lucru, este imposibil“, crezi din nou.

Ori de câte ori te auzi spunând: “Eu nu sunt bun la asta“ sau “Eu nu sunt ăsta“ schimbi vorba.

Da, tu, care ești perfect în ochii mei, îți spun să schimbi gândurile. Schimbă-le. Este timpul să fie reciclate. Schimbă gândirea veche pentru una nouă. Nici măcar nu o schimba. Nu vrei ca cineva să aibă gândirea ta veche. Arunca gândirea veche din mintea ta. Arunc-o la gunoi. Această gândire veche nu a fost niciodată cu adevărat a ta, oricum. Pur și simplu ai luat-o. Ai copiat-o. Ai crezut că era un lucru bun. Dar, într-adevăr, fără supărare, nu era bună de nimic, decât de înfrângere.

Respectă statutul. În caz contrar, lasă mintea sa zboare. Lasă gândurile să se avânte.

Nu există nimic în lume ce gândurile tale nu pot schimba.

Nu există nimic în lume care trebuie să te împiedice. Numai dacă recunoști, ești împiedicat.

Mintea voastră este liberă, preaiubiților. Nu aveți nevoie de nimic să vă controleze ceea ce credeți. Gândurile altora nu trebuie să le limiteze pe ale voastre. Fiți Ființa mare care sunteți indiferent de circumstanțe, indiferent de persoanele care vă spun nu, indiferent de cei care privesc chiorâș la voi, indiferent de propriile îndoieli. Există vinovatul, propriile îndoieli, și ce sunt îndoielile, decât propria gândire? Alungați auto-îndoiala. Alungați-o pentru totdeauna.

cactus-2117_960_720

Voi sunteți căpitanul navei. Sunteți cârmaci. Voi sunteți cel de la cîrma vieții voastre. Roata vieții este în mâinile voastre. Viața v-a fost dată pentru a o conduce, nu doar să o urmați indiferent de barca care se întâmplă să fie în fața voastră.

Fiți un agent liber, preaiubiților. Lăsați lumea să facă ceea ce lumea face, și să fiți suveranul vostru. Nu răsturnați societatea. Răsturnați propriile gânduri. Nu faceți ceea ce doriți. Urmați firul vostru propriu.

Păstrați-vă gândurile înalte, iar inima își va ține umerii trași, și va bate un ton fericit. În cazul în care inima voasytră a fost deteriorată, gândurile au deteriorat-o. Orice au făcut gândurile voastre, gândurile pot anula. Nu credeți nici un minut că este prea târziu. Târziu și devreme, prea târziu, prea devreme – acestea sunt toate cuvintele temporale ale lumii. Nu există nici prea târziu; nu există prea devreme. Totul este chiar acum, și vă puteți reconstrui gândurile și, prin urmare, viața voastră chiar acum, chiar acum în fața ochilor voștri.

Cine spune că nu se pot crește noi membre? Cine spune că o inimă nu se poate repara? Voi puteți numi recreșterea și repararea, miracole. Ei bine, preaiubiților, ce este ciudat despre miracole? Credeți că sunt atât de rare? Miracolele sunt o parte din duzină. Uitați-vă in jur. Totul este miracol. Cine sunteți voi să permiteți unele minuni și nu altele? Cine sunteți să taiați minunile în jumătate. Cine sunteți să spuneți că unele lucruri sunt posibile, iar altele nu sunt? Cine sunteți pentru a preveni apariția de miracole? Cine sunteți să spuneți nu minunilor. Cine sunteți să negați ceea ce vă spun?

Cine sunteți să spuneți că viața poate merge atât de departe, dar nu mai departe? Cine sunteți să împachetați viața într-un pachet, și să-l păstrați înapoi de la extindere? Cine poate crede în viață așa cum se întinde înaintea voastră oricum? Viața în sine nu este logică.

Poate că a venit timpul pentru ca voi să aruncați logica si doar să alergați mai departe cu viața, si vedeți unde vă duce și vedeți ce poate face viața detașată. Poate face minuni. De ce, ea poate muta munții. Nu știți că totul se mișcă chiar acum?

http://heavenletters.org

Advertisements