Viața Ta

Heavenletter #1155
Published on: Ianuarie 6, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ca și cântecele, viața vine în multe genuri, multe ritmuri si multe stiluri. Toate au locul lor. Toate ajută. Toate cadențele au un merit. Nimeni nu poate spune că o bataie este superioară alteia. Ai favorite, dar bucură-te de sosirea muzicii în toate formele sale. Tu nu ai dori să fii fără ea.

La fel cu toate culorile curcubeului. Nici o culoare nu caută votul tău. Cu ce autoritate poate spune cineva că, galben este mai bun decât albastru sau albastru este mai bun decât galben? Toate culorile aparțin sau nu ar fi. Evaluările tale nu valorează mult. Apreciază calitatea culorii, și apoi poți aprecia toate nuanțele plăcute care urmează.

Viața nu este menită să fie văzută ca trecut sau viitor. Ea se anunță singură. Nu este sub comanda ta. Acela este un lucru bun. Lasă viața să vină așa cum vine. Nu intenționezi să fii un descurajator al vieții. Nu trebuie să o împingi înapoi. Fiecare are drept de a fi aici. Parcurge drumul ei. Viața pe pământ este doar un lucru trecător. Nu poate fi restricționată. Nu are nevoie nici să fie legată, nici demolată.

Viața este ca și respirația. Trebuie să o lași să fie. Își urmează drumul. Merge pe al ei propriu. Vai de respirație dacă trebuie să fie sub controlul tău conștient. Da, fii pentru viață ceea ce ești pentru respirație. Îi este bine fără forța de la tine.

Totuși respiră pofund viața. Fii conștient că ești conectat la viață, la toată viața și la toți cei care merg alături de tine. Indiferent unde merge un altul, el merge alături de tine. Nu există nici o cursă, și nu există câștigător sau învins al vieții.

life-548690_960_720

O ai pentru timpul de pe pământ. Tot ce poți face este să i te dedici cu toată inima în timp ce corpul tău este prezent. Viața pe pământ este servitorul tău și nu tu sclavul ei. Nu te forța peste viața ta. Fă-ți câteva cerințe. Fă-ți acceptarea importantă.

Oricine poate comanda, dar comenzile tale nu sunt lege, nici nu pot fi forțate. Cheamă viața către tine într-un mod plăcut. Nu o respinge dar nici nu te lupta cu ea.

Drumul simplu este al tău. Când viața bate la ușa ta, pur și simplu deschide. Las-o să intre. Nu o ține afară în frig. Nu o reglementa. Îi deschizi și îi dai ce așteaptă.

Indiferent de modul cum apare această viață pe pământ, indiferent cum este echipată, nu ai decât alegerea de a fi politicos cu ea. Nu rebuie să fii critic cu ea.

Intenționează să fii un iubit al ei. Fii un iubit a ei. Fii un admirator. Nu contează ce, viața continuă să meargă. Viața niciodată nu renunță la tine. Fii bun cu viața și primește bine sosirea ei și du-te ușor mai departe pentru a saluta următoarea parte.

Viața pe pământ este musafirul tău, iar tu ești musafirul ei. Voi trăiți împreună. Țineți-vă de mână ca și cum mergeți împreună în această mică scenetă. Tunetul poate fi puternic, sau soarele poate străluci. Nu denigra nimic din ce se arată în viață.

Consideră viața ca un diamant pe care îl ai pe deget. Ai primit acest inel pentru a-l ține sus astfel încât alții să-l vadă prin ochii luminoși ai iubirii tale.

Viața ta merită mai multă onoare decât i-ai dat. Ați luat-o de bună. Ți-ați țuguiat buzele la ea. Nu ai făcut-o tot timpul să se simtă bine.

Viața pe pământ vine pentru tine doar pentru puțin timp. Te-ar face partenerul ei vesel. Cine vrea unul irascibil? Și cine vrea să critice viața așa de des cum o faci?

Astăzi rezervă un loc pentru viața ta și servește-o bine.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements