Noi Pași de Dans

Heavenletter #4394
Published on: Decembrie 5, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Pe măsură ce te relaxezi, se deschide un câmp de posibilitati. Înăsprite, ne-relaxate, posibilitățile îngheață. Cu alte cuvinte, lasă să plece ceea ce te ține de la a visa visurile tale. Este mai bine să deschizi uși și ferestre și să aerisești. Este mai bine să deschizi decât să închizi. Tensiunea înseamnă restricții. Nu știi încă ce este posibil atunci când vii să te relaxezi, cand eliberezi, cand eliberezi spunându-ți “Nu“, sau spunându-ți “Nu acum, mai târziu,“ sau spune-ți “Cândva.“ Sau spune-ți, “Niciodată.“ Viața este acum.

Spune-ți: “Da!“

De ce să pui restricții pe tine? De ce să închizi uși? De ce le blochezi?

Deschide-te blând la viață. Nu poți prezice întotdeauna. De cele mai multe ori, nu poți prezice. Viața are o viață proprie. Când dansezi cu viața, nu sunt limitat la un tango sau un vals sau la nimic. Singura modalitate de a ști ce vine pentru tine este de a lăsa să vină. Întâlnește-l. Angajează-te. Fii un susținător al vieții,al vieții tale, și țineți mâinile cu ea.

Nu poți preveni viața. Ai putea fi capabil să o restrângi din nou pentru un timp, dar nu pentru mult timp, și, oricum, de ce? Ești aici pe Pământ pentru a gusta mâncarea vieții. Lasă viața să fie plină de surprize. Salută viața. Nu sta în spatele perdelelor.

Dacă viața este un dans, atunci trebuie să fii un dansator. Dacă viața este un cântec, atunci trebuie să cânți. Cântă vieții!

Ieși afară de acolo și salută viata. Să îți dea o învârtitură.

argentine-tango-2079964_960_720

Viața trebuie să fie trăită nu amânată. Nici să îți fie frică de ceva. Viața va fugi cu tine. Viața aleargă cu tine. Vino, încalecă încărcătorul alb al vieții și înfrânge toate temerile. Nu sunt fricile cele care te țin de la a sări în viață. Este frica de frici, preaiubiților. Este imaginația ta bogată. Este frica ta de viață.

Ce poate viața decât să te ia cu ea? Pune pe jos un covor roșu și fă viața a ta. Aleargă cu ea.

Cu viața poți sta. Nu poți sta pentru mult timp

Lasă liniștea să curgă ca o primăvară adâncă care este tot timpul acolo, și, totuși viața este ceva ce mișcă, împlinește și oferă surprize. Lasă viața să te ia de mână și să îți arate ce este viața. Este un dans și totuși un dans care este nou pentru tine. Nici măcar nu înseamnă că trebuie să înveți. Acela este lucrul. Nu o poți învăța doar așa cum o faci, viața te trage rapid de unde ești și îți oferă a învăța pași noi de dans.

Viața și iubirea sunt spontane. Repetă tot ce îți place, desi viața are drumul ei cu tine. Poți conduce nava ta desi viața te duce unde vrea ea pentru tine. Îți prezintă puzzle-uri și surprize. Te poți bucura de ele și de ce nu? De ce să nu mergi în Aventura ce a fost aleasă pentru tine și care te duce nici nu știi unde.

Viața nu trebuie să fie tot timpul o cruciadă. Viața poate fi aventurier, răpitor, răscumpărător.

Poți ști acest lucru. Viața te-a ales, și viața va avea drumul ei cu tine. Începe să te bucuri acum. Ține de pălărie. Aventurile vieții au venit pentru tine. Nu este timp pentru împachetat. Doar timp pentru a merge în Aventura vieții tale. Lasă să plece ceea ce a fost odată. Decolează! Zboară!

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements

4 thoughts on “Noi Pași de Dans

   1. Câteva gânduri dintr-o mie!

    Cu mare plăcere! Îmi place ce scrii deci o să urmăresc atent postarile tale de acum.

    Like

   2. Îți mulțumesc foarte mult! Cele mai multe materiale sunt repostări de pe alte bloguri, doar traducerile îmi aparțin din dorința de a ajunge informația la cât mai mulți oameni! Plăcerea este de partea mea pentru fiecare vizită și comentariu!

    Liked by 1 person

Comments are closed.