Visează Visuri Noi

Heavenletter #3122
Published on: Iunie 12, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Visează visuri noi.

Visuri inimaginabile devin realitate. Ți-am spus acest lucru înainte, și îți spun acum.

Încă te poți gândi că lumea nu s-a schimbat, și că speranțele și visurile tale nu se vor realiza, așa cum s-a întâmplat în trecut.

Preaiubiților, nu mai folosiți trecutul ca și punctul vostru de referință. Nu este de încredere și nu este nici important.

Lumea nu mai este la fel deloc. Și nici tu nu mai ești la fel. Știi că nu mai ești cel care ai fost odată. De ce crezi că te-ai schimbat și lumea nu? Lumea s-a ridicat în mod egal ție. Poate că lumea este înaintea ta. Oricum, lumea pe care o știai nu mai este lumea pe care o vezi azi în fața ta.

Dacă ți-aș spune că ești la marginea unei prăpăstii, și că ești în mare pericol, M-ai crede nu-i așa? Cât de ușor crezi în dezastru și pericol. Și acum îți spun că ești la marginea unei noi lumi. Această lume își spală fața și cu greu o mai recunoști. Veniți copii, credeți în bucuria care este pe drumul ei către voi. Îndrăzniți să credeți în ea, și îndrăzniți să aveți visuri noi astfel încât și ele să devină realitate.

Aceasta este lumea la care ai visat, și acum este a ta. Acum este lumea în care locuiești. Oh, câteva imagini ale lumii anterioare în care ai trăit, încă există, dar imaginile rămase dispar rapid.

a67c485a31367ad505bdd4f9f6ca13b0

Ploaia cade din Ceruri. La fel și zăpada. Visurile care devin realitate vor coborî tot din Cer și de ce nu pentru tine? De ce nu și visurile voastre, preaiubiților? Ați vrut să creșteți dincolo de visurile voastre vechi, atunci visați visuri noi. Visați la ceea ce doriți acum. Mergeți mai departe decât cele mai frumoase visuri ale voastre la nivel material. Ce este ceea ce vreți cu adevărat? Care visuri le vreți cu adevărat să devină realitate? Atunci visați-le. Și continuați să le visați. Visați visuri unul după altul, unul peste altul. Lăsați visurile voastre să inunde lumea. Lumea dorește visurile voastre. Ele o vor ospăta. Lume va crește din visurile voastre. Visurile voastre încep acum să germineze. Voi sunteți mana din Ceruri. Voi creați darurile cu care Cerul vă acoperă. Întâi trebuie să visați la ceva. Apoi veți primi. Toate binecuvântările nu cad din cer. Ele vin de la voi. Voi sunteți cei care le aruncă. Voi faceți posibil ca să vă primiți visurile. Visurile sunt gânduri. Gândurile radiază. Visurile radiază. Visurile devin realitate pentru că voi le radiați.

Visurile voastre sunt ca și darurile pe care le primiți. Un vis se cuibărește în altul, ca și cutiile care se potrivesc una în alta. Când deschideți o cutie, în interior veți găsi mai multe cutii. Așa este cu visurile voastre, le găsiți unul după altul. Visurile par doar păpuși tăiate din hârtie, legate una de lata, fiecare vis mână în mână cu următorul. Există vorba visului după vis, unde fiecare vis îl impinge afară pe următorul.

Începeți visurile voastre, preaiubiților. Lăsați-le să se înalțe ca și baloanele în cer. Lăsați să se ridice. Visurile voastre vor da rod și apoi se vor întoarce la voi. Veți vedea visurile devenind realitate. Ele vor dansa în fața ochilor voștri. Visurile care sunt visate, devin visuri care sunt realizate. Veți avea visuri și la dreapta și la stânga. Visurile produc visuri. Încet dar sigur, veți descoperi că viața există doar din visurile care devin realitate. Lăsați visurile voastre să vă preceadă și să vă urmeze.

Visați visurile voastre, preaiubiților. Visarea manifestă. Să aveți visuri frumoase. Vedeți cum se multiplică.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements

2 thoughts on “Visează Visuri Noi

Comments are closed.