Căutați Propria Voastră Valoare

Heavenletter #1737
Published on: August 22, 2005

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Preaiubitilor, știu că traseul pe care îl urmați pe Pământ nu este întotdeauna ușor. Înțeleg unde sunteți și ceea ce simțiți. Cu toate acestea, eu nu vă compătimesc, pentru că v-ar ține ușor amorțiți acolo unde vă aflați, cufundați în situația voastră. Vă ofer mai mult decât situația voastră actuală. Am căutat să vă ridic din confuzia voastră prezentă chiar și în timp ce se pare că încă există în jurul vostru.

Din nou și din nou ne întoarcem la faptul că gândurile trebuie să se schimbe, iar voi sunteți cei care trebuie să le schimbați. Eu nu spun ușor acest lucru. Eu spun că trebuie să fie făcut, în același fel în care un chirurg ar putea să vă spună că aveți nevoie de o operație. Oricare ar fi compasiunea lui, el trebuie să vă taie. Toată simpatia din lume nu este de natură să vindece situația voastră, astfel încât simpatia nu este prima pe ordinea zilei.

Chiar dacă nu ați avut niciodată simpatie sau nici chiar ănțelegere, tot nu este prima pe ordinea zilei. Voi sunteți cei care trebuie să aveți înțelegere.

Dacă ați căzut într-o groapă, trebuie să ieșiți afară. Cineva ar putea veni să vă dea o mână de ajutor, dar nu așteptați pentru totdeauna. O mână de ajutor poate ajuta doar atât de mult, pentru ca atunci când sunteți în afara gropii, voi sunteți cei care trebuie să avansați. Voi sunteți cei care trebuie să cautați propria voastră valoare.

Uneori simțiți că sunteți față în față cu o situație intolerabilă. Simțiți că nu puteți sta încă un moment. Vă pot spune că situațiile intolerabile sunt ca și ciupercile, iar ele continua să apară.

Modul de a rezolva situațiile intolerabile este de a schimba gândurile. Oricare ar fi situația, aveți opțiuni. Dacă seful vostru vă face probleme, aveți opțiuni. Puteti renunta. Puteți găsi un alt loc de muncă și probabil, încă un sef care vă va duce la distragerea atenției. Sau puteți trece dincolo de situația actuală, chiar în timp ce vă aflați în ea. Un truc în gândirea voastră va face minuni.

flower-101026_960_720

Schimbarea modului de a gândi poate fi ca și o frumoasă ploaie de lumină ce vine să umezească un teren uscat.

Gândurile voastre sunt ca și vitaminele pe care le luați. Luați sticla corectă. Luați tableta care vă va alimenta.

Uneori, gânduri întunecate vă vor vizita pe timp de noapte. Ele par să vă invadeze. Vreți să fiți onest și nu vă negați gândurile. În același timp, nu trebuie să le țineți. Considerați gândurile negative care vă vizitează ca și ploșnițele. Ridicați-vă, scuturați-le de pe așternuturi și puneți așternuturi curate. Gândurile pot fi înlocuite. Păstrați doar gândurile care vă dau valoare. De ce să le repetați pe cele negative? Le-ați auzit suficient. De ce să fiți atât de loiali acelor gânduri care v-ar trăda?

Cine este maestrul gândurilor voastre? Voi sau gândurile voastre? Cine are creierul? Cine servește cui? Voi vă serviți gândurile sau ele vă servesc pe voi?

Dați-mi Mie gândurile întunecate. Întoarceți-le către Mine. Nu îmi veți da flori ofilite, dar vă cer gândurile ofilite. Dați-mi-le pe cele pe care nu le vreți. Când Mi le dați, vă dispensați de ele. Lăsați gândurile să alunece printre degetele voastre. Ele nu Mă vor ofensa. Știu ce să fac cu gânduri vechi fără valoare. Voi face un foc de artificii cu ele. Gândurile voastre nu erau multe oricum. V-ați gândit că ele cântăreau o tonă dar ele erau doar îngrășate cu propriul sentiment de importanță.

Acum, preaiubitule, gândurile nedorite sunt la final. Au ieșit din ascunzătoare și acum sunt ușurate. Chiar ați vrut să le păstrați cu adevărat?

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements