Nu Căutați Perfecțiunea

Heavenletter #4575
Published on: June 4, 2013

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

 

Da, ești o ființă umană. Realitatea este că ești mai mult de atât. Acest lucru nu înseamnă a pune ființa ta umană la o parte chiar dacă ești mai mlt decât o ființă umană. A fi o ființă umană este mai mult decât un lucru important. Nu este nimic la care să strănuți sau să îți ceri iertare.

În același timp, trăiești într-un corp și trăiești în lume. Cel mai probabil e că nu ești un sfânt și nici nu trebuie să fii. Înveți să crești ca ființă umană. Trebuie să mănânci, să îți oferi ție și altora. Tu înoți în mare sau iei hrană din pădure. Desigur, corpul tău are limitele sale. Sufletul nu are. Noi vorbim despre tine acum ca și ființă umană vibrândă.

Iți cer să aștepți tot binele de la umanul tău în același timp așa cum îți spun să nu ceri prea multe de la tine într-o anumită zi. Îți vei depăși limitele, desi îți cer să nu îți pretinzi ceva ce depășește limitele tale. Este foarte posibil, chiar probabil că vei contribui la miracole, desi în același timp îți poți permite să fii o ființă umană obișnuită. Vino de la serviciu și odihnește-ți picioarele. Este în regulă.

Vino Acasă și stai cu Mine.

nature-1757998_960_720

Fii confortabil. Nu trebuie să te forțezi. Ești unde ești fără muncă grea. Nu trebuie să Mi te dovedești. Eu te aprob deja. Te iubesc. Fii tot atât de iubitor cu tine cum sunt Eu cu tine. Nu îți cer să fii un supraveghetor. Îți cer să trăiești în lume și să te bucuri de timpul tău în timp ce exiști pe Pământ. În Cer există numai Eternitate.

Trăiți în două lumi. Dragilor, nu vă împărțiți singuri. Nu vă zdrobiți viața de pe Pământ în pământ. Este în regulă să fiți o ființă umană obișnuită. Cât sunteți pe Pământ trăiți pe Pământ ca și ființă umană. Ca și ființă umană, nu trăiți în Cer tot timpul, asta este. Da, sunteți un călător în timp. Cât sunteți pe Pământ, vă cer să nu căutați perfecțiune de la voi sau de la alții.

Pe Pământ este nevoie să fiți binevoitori pentru voi și pentru alții. V-aș cere să lăsați puțin și să renunțați la atenția fixată pe defectele voastre și ale altora. Priviți la ceea ce este favorabil pentru voi și viața voastră și pentru alții. Acordați atenție la ceea ce este de valoare, și veți deveni mai valoroși. A fost destulă atenție pentru defecte. A existat prea multă atenție pe defecte.

Există mult mai mulți oameni pe Pământ care și-au înălțat conștiința față de cei care nu par să aibă conștiință deloc. Conștiința este un lucru bun și totuși dacă conștiința este extrem de puternică, puteți face viața foarte dificilă și adesea faceți viața o viață a regretelor. Nu vreau să duceți o viață a regretelor. Vreți să lăsați puțin. Dacă conștiința voastră era o mașină, aveți tendința de a apăsa piciorul pe accelerație și să mergeți prea repede. Nu este nevoie să vă plictisiți. Este bine dacă conștiința voastră nu exagerează. Lăsați conștiința voastră să știe valoarea de a nu vă bate la cap. Voi vă găsiți vină vouă mai mult.

Nu este același lucru cu a fi lăsat în pace. Conștiința voastră nu vrea să vă rănească. Nu vreți conștiința să își facă un număr pe voi. Reduceți-I volumul. Aveți conștiința de a vă aminti de tot binele pe care îl faceți. Puteți fi bine unul care a avut suficientă conștiință și acum în schimb cere un amplificator. Atât conștiința cât și amplificatorul vin de la voi, preaiubiților.

http://www.heavenletters.org

 

 

Advertisements