Credeți în Inima VOASTRĂ

Cuvinte de încurajare în timpul acestei schimbări ~Credeți în Inima Voastră

Comentariu: Ajustați-vă inimii și Urmați-o. Lăsați să plece Toate gândurile și fiți liberi

De Elocin Ned’RAH
04/15/2017

În acest nou început, nimic nu mai  este cum a fost. Lucrurile s-au schimbat și transformat. Suntem chemați într-un loc de noutate, libertate și expansiune. Pentru mulți dintre noi, acest lucru poate părea foarte înfricoșător și dureros pentru că lucrurile cu care suntem familiarizați ne dau un mare sentiment de securitate și siguranță. Noi știm ce să așteptăm de la familiar, chiar dacă ne provoacă o mare durere sufletească. Uneori, atunci când se confruntăm cu o schimbare, întoarcem invers oportunitățile din cauza fricii de a nu fi în controlul a ceea ce va fi rezultatul.

Este în regulă.

Sunt destul de sigur că toți am trecut pe acolo. Știu că eu am fost. Unele dintre cele mai importante schimbări din viața mea, mi-a fost foarte frică să le fac pentru că nu știam ce să aștept și am fost atașat de o mare tristețe din cauza unor oameni lăsați în urmă. Nu dorim niciodată să lăsăm în urmă oamenii dragi și de care ne pasă, dar, în același timp, ne putem opri auto-creșterea noastră atunci când încercăm să păstrăm lucruri și oameni care nu sunt în mod necesar o parte a călătoriei noastre în acea fază. Dar, retrospectiv, aceste mișcări s-au dovedit a fi unele dintre cele mai profitabile și mai pline de emancipare din viața mea, pe care le-am descoperit mai târziu privind retrospectiv.

Într-o lume de experți și guru, avem tendința să ne uităm în afara propriilor noastre ființe pentru a obține răspunsuri la problemele și preocupările noastre. Deși, există oameni aici, în lume, care ar putea avea experiența pe care o căutați, nu este în nici un fel posibil ca ei să știe ce e mai bine pentru voi. Sfaturile și indicațiile sunt minunate, pentru că toți avem nevoie unul de altul pentru a supraviețui, suntem unul. Dar sfatul altcuiva nu ar trebui să aibă egal pentru acea călătorie interioară pe care o faceți în voi.

Acest sentiment ce aveți în intuiție și cu atât mai mult în inima voastră strigă să vă atragă atenția. Dar atât de mulți dintre noi se tem de acel sentiment, crezând că ne-ar putea duce la durere sufletească și devastare. Poate că am avut unele experiențe tulburătoare în cazul în care în loc de a asculta de sfatul unor oameni bine intenționați din viața noastră, ne-am decis să ascultăm inimile noastre și în schimb, am ajuns în situații care nu sunt atât de plăcute, care ne-au cauzat dureri și durerea sufletească. Știți că asta se întâmplă uneori.

Dacă simțiți că ați ajuns la capătul drumului cu o anumită persoană și/ sau situație/ situații, poate că inima voastră este cea care vă vorbește și vă spune că este gata de a fi ascultată și dată șansa de a vă ghida către ceea ce știe ceea că este cel mai bine pentru voi.

Uneori, Universul ne va da semne că este timpul să ne schimbăm. Situațiile pot deveni complet intense sau nesatisfăcătoare și nu contează cât de multă energie pozitivă dați, ea vă golește sau vă cauzează unele dureri. Este inima voastră care vă spune … “Hei! Ascultă-mă! Știu ce este cel mai bine!“

h

De multe ori ne ascultăm inimile noastre și nu gândim toate lucrurile tot drumul. Putem înțelege ceea ce inimile noastre încearcă să ne spună, dar nu ne oferim timp să recunoaștem cu adevărat în totalitate ceea ce încearcă să ne fie transmis. Putem sări rapid în situații fără să gândim pe deplin lucrurile până la capăt.

Așa că intrăm într-un echilibru complet al inimii și a minții. Nu fiți atât de impulsivi atunci când vine vorba de dorințele inimilor noastre, atunci când le urmăm. Odată cu echilibrarea energiilor divinului masculine și feminin, este timpul pentru a onora dorințele inimii noastre. Lăsați pasiunile inimii voastre să vă creeze noul început. Veniți în aliniere cu ceea ce a fost atât de ușor accesibil pentru voi. Deci, atunci când urmați inima, puneți întrebări pentru a obține înțelegerea a ceea ce încearcă să vă transmită.

Inimile noastre ne vorbesc, dar ne și spun, hai să facem o înțelegere în legătură cu ce este nevoie să fie făcut.

Dacă sunteți în poziția în care inima vă vorbește, ascultați. Dar puneți și întrebări astfel încât veți ști exact în ce direcție vă ghidează. Oferiți-vă timp pentru a asculta și medita asupra lucrurilor pe care inima le are de spus. Nu este dificil. Avem nevoie să stăm liniștiți și să ne gândim la felul cum anumiți oameni și lucruri ne fac să ne simțim. Apoi puneți întrebări și căutați în inima vaostră. A așteptat atât de mult timp pentru a vă ghida spre cel mai înalt bine al vostru.  Și inimile voastre vor să fie recunoscute. Inima voastră are interesul vostru “la inimă”, pentru că este inima voastră. Dacă simțiți că nu o puteți crede, și dacă credeți în Putere Superioară, știți că Puterea Superioară este în inima voastră? Așa că puteți avea încredere în Puterea voastră Superioară?

Inima voastră este plină de atât de multă pasiune și iubire că ea vrea să se exprime în felul în care aduce bucurie în viața voastră.

O puteți crede și în această încredere, deveniți mai puternici pentru a vă lua responsabilitatea de a co-crea viața pe care ați ales-o fără a renunța la putere și a vă simți fără ajutor și speranță.

Credeți în voi și să știți că există un plan pentru viața voastră numai dacă ascultați de chemarea inimii voastre.

AȚI ÎNȚELES ACEST LUCRU!!!

Vă iubesc!

Semnez de ieșire până data viitoare …

Elocin El-Leinad Ned’RAH (Doctorul Iubirii)

P.S. Iubirea este calea!!

https://www.lovehaswon.org

Advertisements