Unde Nu Este Iubire?

Heavenletter #2200 
Published on: 
Decembrie 2, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iubirea nu este niciodată absentă. Tu nu ai fi pe Pământ fără iubire. Tu nu ai exista fără iubire. Chiar și în cele mai negre momente triste, ești plin de iubire. Poți ști acest lucru pentru că știi cum îți saltă inima atunci când intră iubirea. Ochii tăi privesc în sus. Iubirea din exterior agită pe cea din interior. Iubirea era acolo tot timpul. Capul ei era plecat, apoi a privit sus. Iubirea îți deschide inima, și iubirea deschide alte inimi. Iubirea iubește.

Când sipetul cu comori are capacul închis, nu te gândești că bijuteriile au dispărut. Ai un sentiment de securitate când este vorba despre sipet din metal sau din lemn. Când este vorba despre comorile inimii tale, cînd capacul este închis, ai noțiunea că iubirea a zburat. În fine, unde ar putea zbura, preaiubiților?

Nu este nici o inimă care să existe fără de iubire. Este greu să credeți. Totuși iubirea îngropată este tot iubire. Iubirea într-o inimă ruptă, adormită, uscată, deteriorată sau crudă este tot iubire. Conștientizarea iubirii poate fi absentă, dar iubirea nu este niciodată. Când dormiți, inima voastră tot bate. Nu există absența iubirii. Ascultați la bătaia iubirii pe Pământ. Voi auziți inima Mea. Inima voastră bate cu a Mea.

Chiar credeți că iubirea poate fi absentă de undeva? În circumstanțele cele mai lipsite de iubire unde iubirea nu este aparentă, tot există iubire. Poate că este intreruptă dar nu poate părăsi locațiile. Se întoarce cu fața la perete. Se poate ascunde singură. Poate fi întoarsă cu susul în jos. Dar nu poate pleca. Chiar și o inimă uscată poate fi desfăcută. Chiar și cel mai uscat nisip din deșert poate produce viață.

nature-1593406_960_720

Chiar și atunci când urâți, sunteți stăpâniți de iubire. Dacă iubirea nu era, nu ar fi existat ură. Deși ura nu este opusul iubirii. Este un fir răsucit atârnând de ea. Ura este un fel de iubire. Ura caută să dețină, să vină mai aproape, să prevadă, să direcționeze, să arunce în chinurile unui extaz greșit. Ura este iubire contractată, distorsionată. Ura este un orfan al iubirii.

Știu că dați din cap. Mintea voastră logică nu poate accepta ce spun. Sunteți siguri că ați cunoscut oameni lipsiți de iubire. Cu siguranță ați avut momente fără iubire în inima voastră. Ați citit despre lipsa de iubire în masă. Ați perceput războaie lipsite de iubire. Dar nici măcar războaiele nu s-ar fi purtat dacă iubirea nu era.

Iubirea poate fi interpretată în mod greșit. Poate fi bătută, strivită, călcată în picioare, dar iubirea nu este niciodată distrusă. Întotdeauna își revine.

Umanitatea nu este singura posesoare a iubirii. Crusta Pământului iubește. Pământul pe care calci este iubire. Verdele ierbii este plin de clorofila iubirii. Furnicile iubesc. Copacii iubesc. Soarele de pe cer iubește. Ce fac stelele și luna și toate planetele decât să iubească? Ar putea ele exista fără iubire? Nimic în lumea relativă nu poate exista fără iubire. Și în lumea care nu este relativă există doar iubirea în forma sa pură. Dacă nu vedeți iubirea astăzi, o veți vedea mâine.

Nu ați căzut de acord că sunt peste tot? Dacă Eu sunt peste tot, atunci unde nu există iubire?

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements