Un Flaut al Iubirii

Heavenletter #2020
Published on: June 3, 2006

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Fii bun. Vorbește cu amabilitate. Vorbește mai încet. Ai vocea unui înger. Lasă note frumoase să iasă azi din gâtultău. Nu asprima. Nici nerăbdare. Fii un înger al milei. Cel puțin, nu fi o cotoroanță.

Nu sunt atât de mult cuvintele pe care trebuie să le spui înapoi. Este tonul. Tonul vocii tale are o limbă proprie. Tu trimiți un apel către univers. Este ecoul vocii tale la care se participă.

Lasă vocea ta să sune ca un clopot, nu ca un zăngănit. Lasă vocea să fie dulce. Lasă vocea ta să fie un mesager dintr-un tărâm în care se află pacea. Nu ești o cioară. Fii o privighetoare. Dacă cineva trebuie să fie o cioară, lasă-l să fie. Fiți preocupați de comportamentul propriei voci, preaiubiților.

Amintiți-vă că vizitați Pământul în numele Meu, și, astfel, să fiți blânzi. Nimeni nu poate rezista la umorul bolnav. Universul nu poate.

Astăzi, timbrul vocii voastre va ridica inimile tuturor departe și aproape. Astăzi, vocea voastră va semnala nivelul de armonie pe care doriți să-l atrageți. Ceea ce spuneți azi și cum spuneți este important. Deschideți-vă inima o dată pentru totdeauna, și lăsați pe toată lumea. Alte inimi sunt bine venite în inima ta. Ca și la foamete, trebuie să oferiți orez. Nu lăsați pe nimeni flămând.

flute

Există o foamete spre care merge inima, și trebuie să umpleți inimile. Nu lăsați nici o inimă să umble singură. Nu lăsați inimile să blocheze urechile pentru că vocea voastră este prea aspră sau prea tare. Cultivați vocea precum și inima voastră.

Preaiubiților, există o epidemie de răni și pripă în lume. Aveți leacul. Vă rugăm să-l utilizați. Atenuați vocea astazi. Nu lăsați nici un cuvânt urât să iasă printre buzele voastre.

Începeți cu voi înșivă. Fiți blânzi cu voi. Nu vă țineți prelegeri. Doar ușurință. Topiți-vă în iubirea Mea. Când știți că sunteți iubiți, puteți fi supărați? Daă sunteți supărați, atuni vina voastră nu este în cunoaștetea că sunteți iubiți. Când știți că sunteți iubiți, atunci puteți fi iubire. Puteți fi astăzi. Puteți fi o santinelă a iubirii astăzi. Chiar fără cuvinte, voi puteți fi. Veniți dintr-un loc unde iubirea și numai iubirea există.

Nu este pentru voi să dezmințiți iubirea. Voi nu trebuie să îi dovediți existența. Trwbuie să o vestiți. Trebuie să vorbiți pentru iubire, să o apărați, să aveți grijă de ea. Este o bijuterie frumoasă așezată în fața voastră înainte de a o ține sus unde cineva o poate vedea și auzi și ști că este pentru ei.

Inima voastră caută iubire. Răspundeți acelui strigăt pentru altcineva. Fiți un ghicitor al iubirii. Făcând acel lucru, veți muta umbrele care au căzut pe alte inimi. Fiți persoana care îndepărtează umbrele. Îndepărtați rana din lume. Așezați un strat de iubire asupra lumii. Acoperiți-o cu o pătură în modul în care o mamă își acoperă copilul care doarme.

Lumea este adormită, preaiubiților. Treziți-o cu o voce blândă. Lăsați vocea voastră să fie flautul iubirii. Vedeți notele vocii voastre dispuse în univers. Vedeți cum lumea tremură în bucuria sunetului vocii voastre peste orizont. Vocea voastră este atât de plăcută, că soarele o va urma. Voi setați o cale a iubirii pe care o separă vocea voastră. Auziți acum plăcerea. Am spus.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements