VOI sunteți cei care Decideți

Un Mesaj către Lucrătorii în Lumină 

Caroline Oceana Ryan
Aprilie 19, 2017

Ultima ghidare de la Galactici, Ființe Elementale ale Pământului, Maeștri Ascensionați, Îngeri, și Arhangheli, cunoscuți ca și Colectiv:

Salutări, Creatori ai Noului Pământ!

Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi simt încă nu numai efectele puternice ale schimbărilor astrologice, dar și schimbările energetice ce par să fie emanate de Pământul însuși.

Nu doar vă “imaginați” aceste schimbări de reînnoire și reformare (desi imaginația este o cale puternic activă de a co-Crea).

Sunteți în mijlocul unui nou flux puternic de Lumină Divină ce curge pe planetă și care este primită și angajată în mod activ de către Pământ, în moduri pe care nu le-ați observat înainte.

Acest lucru a fost anunțat în forme de Lumină mai înaltă la care Pământul nu a acționat timp de mulți eoni.

Acum repudiază in mod activ toate formele, structurile și intențiile ce acționează împotriva binelui său cel mai înalt și scopului sufletului.

Este motivul pentru care lucrurile par să fie haotice din când în când. Deși în multe țări, așa cum am observat și înainte, voalul de pe cuvintele, acțiunile și fețele politicienilor voștri și ale altora presupuși a fi “autoritate” a devenit atât de subțire că adevăratele lor intenții, loialități și jurămintele de credință nu mai pot fi ascunse vederii.

Cele mai multe ființe umane simt această schimbare, și multe milioane de oameni sunt complet conștienți de ele, până la punctul de a refuza să fie un “minion” sau un beneficiar pasiv a ceea ce este decis pentru ei, împotriva voinței și binelui lor cel mai înalt și împotriva binelui mai înalt al planetei.

În alte cuvinte, vă găsiți Vocea ca și specie, iar acesta nu este ceva mic în linia temporală actuală a Pământului.

Acest lucru a permis planurile pentru ca adoptarea completă și anunțarea NESARA, ce include  dezvăluirea completă a prezenței Galactice să aibă loc în continuare într-un ritm fără precedent.

Voi nici nu simțiți atât de mult cât a simțit umanitatea între cele două războaie mondiale, că sunteți lipsiți de puterea de a afecta sau redirecționa intențiile acelora care au dat decrete și le ce se referă ca fiind “legi,” sau cei care apasă butoane și dau ordine pentru o acțiune militară sau alta.

Ați văzut intenția pentru război dusă până în prezent apoi anulată într-un fel sau altul, astfel ca acțiunea să nu poată avea loc.

Asta se datorează multor lucruri, care în multe privințe prelungesc chiar și angajamentul tărâmurilor înalte și al familiei Galactice de a se asigura că arsenalul nuclear nu mai este utilizat niciodată din nou împotriva Pământului.

Este umanul vostru care înlătură încet, deși uneori puteți considera astfel în continuare, care oprește din drumul lor pe acești producători de război, din ce în ce mai slabi.

Nu spunem că nu este produs nici un prejuduciu, pentru că este clar că mulți suferă încă, și nu diminuăm importanța experiențelor sau cea a drumului vieții lor.

010959dddb71e5d9dfccc76c90f498b9

Dar vedem balanța mutându-se puternic și decisiv în favoarea Păcii, în favoarea sfârșitului nebuniei pe care Pământul a cunoscut-o timp de milenii.

 Așa că, chiar dacă aceleași grupuri și indivizi par să fie în continuare “responsabili“, vă asigurăm că ei pierd ceea ce ei numesc “putere“, în fiecare zi și oră.

Acum, VOI dețineți acea putere, și nu este puterea despre care ați fost învățați încă din copilărie – capriciile și preferințele unei minorități prevalând asupra celor ale majorității.

Nu este vorba despre două părți aparent opuse care se bat una pe cealaltă în politică, așa că cel puțin jumătate din populație se poate odihni asigurată că  “partea voastră a câștigat” acest război sau alegere, în timp ce cealaltă parte, în mod egal distrasă de diviziunea de gânduri și credințe, jură să recâștige o poziție superioară la următoarea oportunitate posibilă.

Timpul este trecut pentru acest lucru și voi sunteți conștienți de el.

Și astfel indiferent de culoarea și emblema pe care ați fost învățați să le purtați, vă cerem să le dați jos și să le aruncați pentru totdeauna.

Fiecare are propria sa culoare, și propria sa perspectivă, și pe Noul Pământ nu există decât spațiu pentru expresia fiecărei forme de individualitate, pe care vechiul system doar a condamnat-o ca fiind periculoasă pentru binele întregului.

 Noi am spune că acesta ESTE binele întregului.

Fiecare voce, fiecare prezență sufletească, servește intențiile sale cele mai înalte în mărețul fluviu care este progresul uman și Ascensiunea Pământului – care poate contribui doar în mod pozitiv la această mișcare înainte la care ați visat și pe care ați planificat-o  pentru atât de mult timp, în atât de multe vieți pe Pământ.

Suntem foarte încurajați de numărul celor care refuză să mai accepte separarea și divizarea vechilor căi, și refuzul de a lua amăgirile și promisiunile false ca pe un loc sigur pentru nevoile voastre și ale comunității voastre.

Pentru că ele nu pot exista.

Voi sunteți cei ce creați noile forme de comunitate, responsabilitatea individuală și de grup, care vă vor conduce pe voi toți de la a avea câteva oportunități la a avea mai multe șanse decât știți ce să faceți cu ele.

Voi sunteți cei care decideți nu cum să dezbrăcați Pământul, ci unde să plantați copaci, cum să fabricați vehicule pe bază de apă sau lumină solară, cum să educați copiii astfel încât imaginația lor să înflorească și să le fie respectată individualitatea.

Voi sunteți cei care decideți cerințele unei noi economii bazate pe egalitate și abundență pentru toți, și în forme variate de trai în comunitate.

Voi sunteți cei care decideți să sărbătoriți culturile naționale, eliberînd toată gîndirea limitată de protecție bazată pe frică.  

Și tot voi sunteți cei care să spuneți – “Vă eliberăm – pe voi toți Zei și lideri falși. Nu mai avem nevoie de lecțiile ce ne-ați învățat. Nu mai avem nevoie să mai trăim în umbre”.

 “Acum învățăm mai mult de la ancorarea pe Pământ a libertății tărâmurilor superioare. Și acceptăm responsabilitățile care vin împreună cu un trai dimensional superior.”

 “Acum eliberăm planeta pentru o expresie mai mare a Iubirii, pentru puterea prezenței sufletului, dincolo de toate formele false ale “puterii” așa cum le-a văzut dimensiunea a treia.”

Și așa, dacă sunteți pregătiți, spuneți Da acum.

Da pentru NESARA, Da pentru dezvăluirea completă, Da pentru întreaga responsabilitate pentru a lua hățurile și co-crearea acestui Pământ Nou pe care l-ați așteptat.

El vă așteaptă pe voi, Ființe puternice de Lumină. Și noi vă vedem cum îl revendicați în continuare.

Namaste! Suntem în mod constant cu voi. 

Caroline Oceana Ryan

http://carolineoceanaryan.com

Advertisements