Realitatea Poate Fi Găsită doar în Interior

Saul ~ Realitatea Poate Fi Găsită doar în Interior

By John Smallman
04/19/2017

Totul este Unul, există numai Unul, toată creația este conectată la Sine. Tot ceea ce există este menținut  în iubire și bucurie în vastitatea infinită care este Dumnezeu, Sursa Supremă a Inteligenței și Înțelepciunea infinit iubitoare, și cel mai bun cuvânt pe care îl aveți pentru această stare, această condiție care este Realitatea – este IUBIREA!

Concentrați-vă pe Iubire pentru că nu există nimic altceva. Tot ceea ce experimentați din ce  nu este Iubire nu este real și nu are prezență, nici conștiință, nici putere, așa că să vă concentrați pe Realitate și o găsiți în interiorul vostru – Lumina strălucitoare care vă îmbrățișează și vă ajută în fiecare moment – și vă desfată în pace, confort, și mulțumirea care este ceea ce Ea vă oferă fără încetare. Voia lui Dumnezeu pentru voi este să fiți conștienți de Iubirea lui pentru voi, de Unimea voastră inseparabilă cu El, și că în schimb, voi oferiți minunea a ceea ce cu toată conștiința dețineți în mod constant, intenția de a face în acest fel.

Voi sunteți toți, fiecare ființă fără excepție, inseparabili de Înțelepciunea infinită care ghidează cu iubire creația in fiecare  moment, și sunteți de fapt extensii ale Ei. Voi ați ascuns de voi acest lucru – Dumnezeu NICIODATĂ nu se ascunde de niciunul dintre voi! – și temporar ați uitat Cine Sunteți. Acum este momentul să vă amintiți adevărata voastră natură și toți cei cu care interacționați să își amintească de asemenea adevărata lor natură.

Faceți acest lucru prin revizuirea intenției voastre de a vă trezi la Realitate de fiecare dată când vă vizitați sanctuarul interior sfânt și divin binecuvântat din centrul ființei voastre, și puterea acestei intenții, pentru că este O singură Intenție, Intenția lui Dumnezeu, este o cale peste puterile voastre de a o cunoaște, cât timp sunteți în formă umană. Și totuși în adâncimile ființei voastre, voi știți acest lucru, pentru că este cu neputință de uitat – Voi nu puteți uita Cine Sunteți, puteți doar pretinde că ați uitat.

Scopul iluziei a fost de a face ca uitarea să pară atât de reală că vă apare ca și când nu îl cunoașteți pe Dumnezeu. Nici măcar nu știți dacă Dumnezeu există, iar pentru eoni acest lucru a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, pe măsură ce Tsunami-ul Iubirii continuă să îmbrățișeze, să învăluie, și să curgă cu putere pe planetă, el îndepărtează în mod constant și irevocabil fundațiile fragile pe care s-a construit iluzia, ceea ce face trezirea voastră inevitabilă.

Evidența acestui lucru poate fi văzută peste tot pe măsură ce tot mai mulți dintre voi aleg să fie iubitori și cu respect față de alții în loc de a urma ca întotdeauna agenda de căutare a unui câștig personal pe care este centrat egoul. Această alegere de a fi în serviciu  și de a nu răni este o alegere pe care a făcut-o colectivul, este ireversibilă, și asistă în mod grozav Tsunami-ul Iubirii în îndepărtarea șubredei iluzii și bazelor sale foarte instabile. Desigur totul este parte a deciziei colective  de a se trezi din vis și de a deveni complet conștienți de a trăi veșnic în Prezența lui Dumnezeu.

di

Pentru că acea decizie a fost luată, oamenii se surprind brusc și adesea cu mare surpriză făcând multe dintre alegerile lor individuale  în viața zilnică bazate pe iubire și compasiune. Ei simt o puternică dorință de a sprijini și ajuta pe alții care sunt în orice fel de nevoie. Aceea este Iubire în acțiune și este văzută ca posibilă în multe locuri pentru că procesul vostru de trezire continuă să  se intensifice și întărească datorită alegerii și deciziei colective de a renunța la iluzie și de a se întoarce la completa conștientizare a Realității.

Realitatea este casa voastră, este acolo unde aveți  existență veșnică, și nu ați părăsit niciodată locul Acasă! Oricum, vi se pare că ați făcut-o pentru că sunteți ființe individuale în formă cu o durată de viață foarte limitată și un scop insignifiant și practic fără înțeles în marea schemă a lucrurilor care vă apar ca oameni a fi alcătuite din universuri nenumărate. Ați făcut un lucru extrem de bun prin inventarea și construirea iluziei așa că atunci când ați intrat în el ca și oameni experimentați separare și un sentiment intens de lipsă de semnificație și atunci când îl locuiți este adesea copleșitor, cu adevărat terifiant. În general, evitați locuirea în acesta prin distragerea atenției și focusarea aproape exclusivă pe probleme care vă sunt prezentate ca ființă umană  – să vă procurați mâncare, acoperiș, sănătate și supraviețuire corporală – și ca și oameni aproape întotdeauna în conflict unii cu alții, vă scapă irealitatea și nebunia vieții. Dar acolo nu poate fi nici o rezoluție în interiorul iluziei pentru că pur și simplu aceasta este nereală.

Realitatea poate fi găsită doar în interior! Câțiva au călătorit în interior și au găsit Realitatea, alții au găsit-o prin Experiențele din Apropierea Morții. Odată experimentată, este de neuitat și cunoscătorul pierde toată frica de moarte văzând că există doar viață eternă. Apoi, fiind prezent în  mod conștient și îmbrățișat de câmpul IUBIRII divine ei au atentat să împărtășească acea cunoaștere frumoasă, minunată și de neuitat, dar ea  nu poate fi împărtășită ci numai trăită. Cu toate acestea, raporturile despre viața de dincolo de tot ce experimentați în viață umană a trezit în mulți o dorință de a ști mai mult și de a căuta confirmarea despre ceea ce au auzit  sau citit, prin meditație și rugăciune, sau prin ajutorul ghizilor spirituali și canalelor spirituale.

Acum, în umanitate are loc un imens proces  de trezire, pentru că în sfârșit există atât de multe rapoarte și cărți, articole informative valabile peste tot în lume că nimeni nu rămâne complet inconștient sau neinformat de faptul că există  mult mai mult legat de viață decât ceea ce poate fi experimentat ca și om. Acea informație atinge fiecare inimă și desi mulți aleg să nu țină cont de ea, este tot mai dificil pentru ei pentru a rămâne în negare. Ei pot prezenta în mod public un front sceptic și depreciativ de neîncredere în tot ce nu este fizic, dar în mod privat ei au îndoieli puternice și îngrijorătoare.

Ei sunt cei care au o nevoie intensă de a fi drepți, și care, prin urmare au cea mai mare dificultate în a admite că este posibil ca ei să fi înțeles greșit. Sarcina voastră ca și Purtători de Lumină și deținători de Lumină nu este de a converti ci de a-i ține în inima voastră, știind că așa cum o faceți, ei se vor trezi pentru că este imposibil pentru oricine de a rămâne  adormit veșnic. Trimițându-le Lumină, în tăcere, discret, și fără a vă declara intenția de a face acest lucru, este singurul mod perfect de a-i ajuta. Pe măsură ce mergeți în interior zilnic să vă consolidați și să vă împuterniciți prin contactul cu Lumina strălucitoare ce arde în mod constant în voi, intenționați să trimiteți Iubire tuturor, în special celor care nu s-au trezit. Este lucrul cel mai puternic și efectiv care poate fi făcut pentru ei, și intenția voastră de a fi atât de iubitori și de ajutor altora crește efectul și intensitatea propriului  vostru proces de trezire.

Trezirea este un process colectiv, care afectează pe toată lumea, fiecare ființă conștientă pentru că este Dorința divină ca toți să  se trezească. Și toți se vor trezi. Momentul trezirii sufletului poate varia și va varia, așa cum este perceput în iluzie, dar în Realitate toți s-au trezit deja. Nu există nevoia de a vă face griji  cu trezirea altora, în teama că o pierd. Este imposibil de a nu se trezi pentru că este Voința lui Dumnezeu ca toți să se trezească și Voința divină este mereu realizată perfect.

Cu foarte multă iubire, Saul.

https://www.lovehaswon.org

Advertisements