Viață Perfectă

Heavenletter #1144
Published on: Decembrie 10, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Dacă vă aflați pe un platou, odihniți-vă pentru un timp. Fiți fericiți că ați ajuns unde sunteți și puteți sta pentru un moment. Ați fost în așa de mare grabă pentru a vă ridica și acum puteți lua un răgaz, sta jos, fuma pipa și să vă bucurați unde sunteți.

Ați avut multe lecții în viață, pentru că viața vă învață. Nu este timp pentru a reflecta la lecțiile pe care le-ați învățat. Odată învățate, nu mai aveți nevoie de ele. Cu siguranță, odată ce ați învățat ceva, nu aveți nevoie să studiați.

Bine ați venit pe un platou ca o bancă din parc. În același mod, nu vă supărați când trebuie să vă ridicați de pe ea.

Stați și mișcați. Stați și ședeți. Veniți și plecați. Flexați mușchii și relaxați-i. Două ritmuri ale vieții voastre. Deși niciodată nu sunteți fără nemișcare, și există mereu mișcare. În nemișcare sunteți voi, și sunteți în mișcare.

Dormiți și vă treziți.

Un pas depinde de altul.

Nu grăbiți activitatea, și nu liniștiți liniștea.

Observați unde sunteți și mergeți cu ea.

Înotați și plutiți.

Totul vă servește.

Noaptea vă servește cu odihnă. Chiar și întunericul vă servește. Chiar și întunericul sufletului vă servește.

perfect

Prânzul Înalt vă servește cu soare.

V-ar plăcea să călcați mereu pe covorul roșu, dar uneori alt covor se află sub picioarele voastre. Salutați carpeta roșie, salutați celălalt covor. Salutați-le pe toate!

Poate că nimic în viață nu este menit să fie într-un fel sau altul.

Poate că nu ați fost destinați să fiți o mamă perfectă sau un tată perfect și să creșteți perfect într-o familie perfectă într-o lume perfectă.

Poate că tot ce ați văzut ca imperfect are locul său, are scopul său, are funcția sa, are responsabilitatea sa. Poate că defectul servește în tărâmul lumesc.

Voi toți sunteți Unul; ceea ce nu înseamnă că fiecare este la fel. Nu veți vrea să fiți un automat. Nici nu veți vrea să fiți perfecți, pentru că atunci unde v-ar fi interesul? Apoi poate că ați vrea să stați în pat toată ziua și toată noaptea, pentru că ce diferență face ziua sau noaptea? Perfect în somn, unde ar merge visele? Perfect în trezire, ce vise ați avea?

Fiți fericiți că sunteți Ființă Umană care crește.

Nu sunteți la fel așa cum ați fost mereu sau ați fost chiar un moment în urmă. În viața pe pământ, vă deplasați spre perfecțiune. Bâjbâiți spre ea fără ca măcar să știți ce este.

Poate că acest moment pe care îl aveți chiar acum este perfect. Perfect în bucurie, sau monotonie, sau agonie, sau spaimă, sau stupiditate, sau ușurință, sau imposibilitate perfecta, sau totul perfect. Cu siguranță acest moment este perfect ce este.

Poate că sunteți persoana perfectă în locul perfect în momentul perfect.

Poate acest moment este un junghi perfect de bucurie rafinată sau o durere rafinată indiferent ce se întâmplă să fie. Sau poate este momentul perfect al bucuriei imperfecte sau durerea sau nimic imperfect deloc.

Toate deciziile pe care le faceți despre ce fel de zi o să aveți! Îi dați un nume. Toate acestea în timp ce perfecțiunea vieții vă este oferită. Folosiți-o în avantajul vostru. Nu contează ce parte a vieții vă este prezentată, este a voastră să o luați și a voastră să faceți ce veți vrea.

Nu ați alege perfecțiunea peste liberul arbitru, nu-i așa?

http://www.heavenletters.org

 

 

Advertisements