Dumnezeu să Vă Binecuvânteze

Heavenletter #4242
Published on: July 6, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania 

God said:

De fiecare data când faci o greșeală, să te feliciți pentru că vezi progress în ceea ce faci. Leagă unul de tine. Este o veste minunată. Percepția ta s-a schimbat deja. S-a schimbat chiar în fața ta. Ai dorit să poți crește. Oh, cât ai vrut să crești. Și acum vezi evoluția ta in imagini accelerate. Splendid. Ai învățat ceva. Te completezi în continuare.

A te felicita se aplică la toate arenele de eroare de la a copia un număr de telefon inorect la întoarcerea înapoi la iubire. Nu vă mai loviți peste cap și să spuneți: “Ce marionetă sunt. Cum pot fi atât de prost.”

Acum iartă palma mâinii tale cu un sărut. Binecuvântează mâna care a greșit. Degetele acelei mâini au tastat neobosit pentru tine. Aplaudă-le.

Iar dacă ai făcut o abatere de la inima ta și o regreți, pune-ți mâna peste inimă și spune-i inimii că îi vei oferi un serviciu mai bun data viitoare. Dacă inima vrea să facă un salt, spune-I că îi dai frâu liber. Spune-i inimii tale că dacă are un impuls de a saluta un străin, o vei face. Spune-i inimii tale că nu te vei mai opri. Spune-i inimii tale că vei ști mai bine decât să mai fii timid. Spune-i inimii tale că o vei urma chiar dacă nu știi unde te va duce. Spune-i inimii tale: “Chiar dacă aș cădea în nas, în termenii reacției lumii, sunt fericit că te-am urmat. Sunt fericit că am ieșit din șanțul în care eram și în care am fost pentru atât de mult timp. Îți mulțumesc inima mea, pentru că te deschizi, și îmi sunt recunoscător că îmi permit să fac acest lucru.”

Iar când nu îți urmezi inima, bate-te la fel pe spate. Spune-ți: “Bine, Joe, sunt mândru de tine acum. Acum dorești să îți fi urmat inima. Îți dorești să fi făcut altfel. Aum îți dorești să fi mers la dreapta în loc de stânga. Acum îți dorești să fi fost îndrăzneț. Ești minunat pentru acest lucru. Ești splendid pentru acest lucru. Ai făcut un salt imens în conștientizare. Ei, ești MINUNAT!”

d

Există un alt mod bun pentru tine să discuți cu inima ta și cu tine?

Deci cazi și îți rupi piciorul, Spune “Whoopee! Mi-am rupt piciorul! Mergeam undeva, făceam ceva și mi-am rupt piciorul! Sunt o persoană minunată care merge mai departe. Și așa am căzut. Acum sunt o persoană minunată care stau într-un scaun cu rotile cu piciorul ridicat pentru o vreme și voi merge cu cârje. Ce norocos sunt. Mi-am rupt doar piciorul. Puteam să îmi rup gâtul. Și piciorul se repară și va fi la fel de bun ca nou.”

Și dacă piciorul nu va fi la fel de bun ca nou, felicitp-te și așa. Există o binecuvântare care vine din acest lucru, chiar dacă nu știți care este asta. Ține-ți ochii pe o binecuvântare ascunsă.

Îți amintești povestea băiatului șchiop care a avut curaj mare și a făcut față la orice pentru că el nu putea alerga la fel ca alți băieți?

Crezi că este sentimental a gândi în acest fel? Spune-Mi te rog, cum crezi că ar trebui să gândești? Să te plângi? Să protestezi? Să blamezi bordura sau pe Mine?

Haide, ai căzut. Ridică-te. Felicită-te și binecuvântează-ți piciorul, binecuvântează-ți viața și binecuvântează-te pe tine și spune: “Dumnezeu să vă binecuvânteze.”

http://www.heavenletters.org

Advertisements