Cum să Devii Mai Înțelegător

Heavenletter #2526
Published on: Octombrie 25, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iată ce se întâmplă atunci când renunți. Ai o dorință și o urmezi, și totuși nu ești dependent de rezultatele care provin din dorința ta.

Să presupunem că dorești un anumit client. Vrei să îi vinzi ceva. Nu stai în ceea ce cumpără lui de la tine că este produs, serviciu sau consiliere. El nu trebuie să cumpere de la tine. El nu trebuie să te placă. El nu trebuie să facă nimic. Tu ești cel care oferă. Tu poți oferi cu toată inima și tot sufletul și nu ceri nimic. El poate cumpăra sau nu. Tu nu te schimbi dacă el o face sau nu. Viața ta nu depinde de acest lucru. Faci vânzarea ta cea mai bună și tot nu ești atașat. Nu există trebuie când vine vorba de a fi mai puțin atașat de rezultatele din lume.

În viață tot timpul încerci să vinzi ceva. Când inviți pe cineva la cină, îți vinzi modul de a găti și ospitalitatea. Vinzi o seară bine petrecută. Nu există constrângere. Există invitația. Dacă prietenul tău acceptă sau nu, nu este o calamitate.

Când ești mai puțin atașat, accepți mai mult. Când ești mai puțin atașat oferi mai multă libertate altuia și ție. Fii un dătător de libertate și vei fi mai puțin atașat. Vei renunța. Într-adevăr, puterea ta este în a renunța. Puterea ta nu este în a deține.

Tu vei stabili în continuare obiective pentru tine și vei lucra pentru ele, și vei ști că ele sunt doar obiective. Ele nu sunt necesități. Nu ești dependent de a realiza obiectivele. Te bucuri singur.

brotherhood-2173097_960_720

O mare parte din timpul vieții ai fost ca un mic copil care trebuie să aibă o anumită bomboană ce o vede în vitrina magazinului. Este ca și cum trebuie să o aibă. Este ca și cum îi aparține. Dacă o obține, este satisfăcut pentru moment. Dacă copilul nu obține bomboana, plânge și se simte părăsit. El chiar poate avea un acces de furie.

Adesea, când viața nu urmează drumul tău, ai un acces interior de furie. Te simți extenuat. Simți că ceva este problema. Simți că ai eșuat când nimic nu s-a întâmplat. Nu ai eșuat. Este pur și simplu faptul că clientul tău nu a cumpărat de la tine ce ai vrut tu. Este pur și simplu că nu ai primit carameaua pe care a dorit-o inima ta. Mai bine să stabilești inima ta pe ce este al tău de obținut și nu pe ceea ce trebuie să facă alții. Ei își aparțin lor și nu ție și nu dorinței tale.

Dă altora liberul arbitru, deși nu este rolul tău de a da liberul arbitru pentru că eu l-am dat deja. Tu trebuie să renunți.

Acum, a renunța nu este în virtutea dorinței. Poți stabili intenția că vei renunța, apoi să renunți la a renunța. Renunțarea nu poate fi forțată. Nimic nu trebuie să fie forțat. Aceasta este doar ideea renunțării. Nu există cerințe. Renunțarea va veni din starea conștiinței tale. Știi că va veni, și o vei avea ca și parte naturală a vieții. O știi. Viața ta nu depinde de non-atașamente, deși știi că le vei avea. Non-atașamentul vine la tine ca un bun servitor. Nu va exista nimic în viață care trebuie să te asculte. Și așa ești liber. Și așa ești neatașat.

http://www.heavenletters.org

Advertisements