Realitatea Voastră vă Afectează pe Voi și numai pe VOI

Confruntarea Umbrei  ~ Faceți ACEASTA pentru a Înțelege Adevăratele Voastre Frici Interioare 

Ben Stewart,
Guest writer, In5D.com

 

Aceasta va fi schimbarea epocilor, o perioadă transcedentală de schimbări uriașe pentru umanitate. Cei nepregătiți pentru această tranziție, vor fi probabil în imposibilitatea de a face față la schimbările rapide din psihicul nostru.

Singura cale de a vă pregăti pentru ceea ce urmează este ceea ce am căutat întreaga noastră viață – ADEVĂRUL – nu cel al guvernelor, comerțului, religiilor, terorismului sau altceva din exterior, ci adevărul din interiorul nostru, din psihicul nostru și umbra noastră și în mod special în cultura vestică unde suntem învățați că a fi normal înseamnă a fi doar fericiți și niciodată triști, doar iubitori și niciodată supărați, doar iertători și niciodată geloși.

Acest luru pare plauzibil dar nu este.

Nu suntem meniți să ne reprimăm emoțiile negative pentru că acest lucru cauzează lipsa echilibrului. Pentru a ne cuceri emoțiile trebuie să le acceptăm și nu să luptăm cu ele. Trebuie să le recunoaștem, să le permitem să își servească scopul pe măsură ce învățăm din ele.

Relațiile noastre cu alții, cu Universul, cu situațiile, și evenimentele sunt oglinzi ale părților din psihicul nostru care au nevoie să fie curățate.

Este important de știut că atunci când vă este FRICĂ de pierdere, FRICĂ de răboi, FRICĂ de terorism sau FRICĂ de schimbare, dați altora abilitatea de a vă controla pe baza acelor FRICI. Când luptați împotriva Sărăciei sau împotriva Rasismului – când luptați pentru Relații și Libertate, sunteți tentați să reprimați ceea ce a fost plasat în fața voastră pentru a cuceri în interior. Aceste situații sunt oglinzi ale fricilor voastre.

De aceea este atât de important să IUBIȚI și doar să IUBIȚI. Iubiți pe cei care stau alături de voi dar mai ales pe cei care stau împotriva voastră. Nu priviți fricile voastre ca pe o amenințare, ci mai bine înțelegeți că această lume materială este doar o manifestare fizică a IUBIRII sau a FRICII din conștiința voastră. Este simplu. Tot ceea ce aveți nevoie să cuceriți este în fața voastră.

fractal-1852617_960_720

Dacă vreți să înțelegeți ce sunt adevăratele voastre frici interioare, analizați inhibițiile și ambițiile.

Realitatea voastră vă afectează pe voi și numai pe voi.

Atunci când vedeți ceea ce sunt fricile voastre și stăpâniți emoțiile voastre, atunci și doar atunci veți fi cu adevărat liberi.

Înțelegeți că nu e o luptă ce trebuie dusă, nu este un război ce trebuie purtat, nici arme să fie folosite, nici măcar un deget să fie ridicat.

Mulți oameni se întreabă cum poate face o singură persoană o diferență? Ei întreabă că dacă totul este atât de simplu și toată această informație este valabilă, de ce nu a reușit cineva să cucerească fricile și să schimbe lumea pentru toți?

Aceasta este enigma cea mai dificilă și mai frumoasă din viețile noastre. Realitatea voastră vă afectează pe voi și doar pe voi, curiozitatea voastră v-a dus la acest gen de informații pentru a servi unui scop precis din viața voastră.

Pentru a înțelege că Universul este cu adevărat o hologramă, un professor de matematică de la Universitatea Yale a dezvoltat o formula care introdusă intr-un program de calculator …  îl prezintă ca pe un tipar care pare să fie dezorganizat; dar nu contează cât de mult mărești designul, vei găsi același tipar în întregul tipar. Fiecare fractal, oricât de mult este defalcat, va reflecta tot timpul întregul. Când un fractal își schimbă tiparul, suma întregului tipar se schimbă odată cu el.

Aceasta arată că nu toată lumea trebuie să fie trează, nu există o cale de a informa pe toți cei 7 miliarde de oameni de pe planetă despre acest mesaj, este important doar faptul că voi personal învățați a vă cuceri fricile voastre interioare și învățați a IUBI.  

In5D Addendum

Gregg Prescott, M.S.
Editor, In5D.com

Acest articol a fost luat din unul dintre videourile mele favorite, Agenda Ezoterică de Ben Stewart:

https://youtu.be/a40JX50ViJ8 

 

 

Advertisements

One thought on “Realitatea Voastră vă Afectează pe Voi și numai pe VOI

  1. Pingback: Confruntarea Umbrei ~ Faceți ACEASTA pentru a Înțelege Adevăratele Voastre Frici Interioare | DanielGaucan's Blog

Comments are closed.