A Moșteni Pământul

Heavenletter #2528 
Published on: 
Octombrie 27, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

A deveni neatașat este la fel cu a deveni nemărginit. Ești dezlegat de orice te ținea în urmă, și de asemenea urmează să vezi că trecutul niciodată nu a fost legat. Nu ești legat nici de viitor. Tu nu ești legat.

Nu ești limitat. Locuiești în țara zeilor. Înțelegi acest lucru? Întregul univers este al tău. Galaxiile sunt ale tale. Călătorești pe fiecare stea ca pe un val de iubire. Tu aprinzi luna. O ții sub brațul tău. Îi pui în circulație lumina ei alba. Alergi spre centrul soarelui și îți încălzești mâinile. Soarele este plasat în inima ta și pleci mai departe. Nimic nu te oprește. Nu există nici o oprire. Ai intrat în viață cu ambele picioare și acum zbori acolo unde visurile tale nu au ajuns.

Ești legat de Mine. Mereu a fost așa. Legat de Mine, ești liber. Legat de Mine, ceri puterea ta Dumnezeiască, puterea lui Dumnezeu dăruită de Dumnezeu. Care este puterea voastră Dumnezeiască, preaiubiților? Este generozitatea voastră. Este politețea voastră pentru lume. Este renunțarea voastră la forma puterii în lume și ridicarea la puterea iubirii, iubire pură. Pășiți într-o diligență a iubirii și vă plimbați. Mergeți pe mare și în cer. Nu aveți nevoie de drum sau Noi putem spune că iubirea însăși este drumul pe care mergeți.

Unde vă poate duce iubirea decât la mai multă iubire și unde altundeva ați vrea să mergeți? Unde altundeva ați vrea să fiți decât cu Mine? Considerați Cerul casa Iubirii. Tot ce există aici este iubire. Nu lipsește nimic.

mosteni

Când sunteți liberi, Pământul devine Ajutorul Cerului, iar Pământul devine o Lume a Iubirii pe care o locuiți. Pământul devine un pat al iubirii făcut de voi și stați pe el și toată lumea stă cu voi. Voi sunteți leul, și mielul și stați jos împreună. Adevărul devine evident și vă urmează.

Iubirea este pășunea verde pe care vă culcați.

Sunteți cunoscuți prin iubirea voastră.

Prin iubirea mea voi sunteți iubire. Pot face doar ceea ce sunt. Nu știu cum să fac mai puțin. Și așa m-am făcut singur și am modelat, am dat formă și nas și urechi și te-am plantat pe Pământ să Mă multiplici peste tot. Cumva ați uitat cine erați și ați uitat de unde ați venit, și ați uitat numele misiunii pe Pământ. Din fericire, vă amintesc. Sunt aici să vă amintesc. Pe măsură ce vă amintiți, începeți să vă treziți. Căscați și vă frecați ochii. Într-un final mă vedeți. Mă vedeți în oglinda voastră. Voi mă exemplificați pe Mine și vă exemplificați pe voi înșivă. Stați în mâini. Gemenii devin Unul prin conștientizare. Ei au fost mereu Unul și acum gemenii stau în Unimea lor. Eu stau în Unimea Mea. Tu stai cu Mine. Nu aruncăm nici o umbră. Noi aruncăm lumină. Eu arunc lumină. Eu însemn voi și Eu pentru că Noi suntem Unul. Totul este Unime și Unimea este tot ce există. Nu a fost niciodată nimic altceva decât în uitare și în imaginație. Trebuia să faceți ceva și ați făcut Dualitatea. Ați făcut ideea de separare. Ați numit-o individualitate și ați plătit un mare omagiu acestei ficțiuni. Ați scris un best-seller și Unimea a devenit un secret. Iar acum secretul a fost revelat. Unimea a venit ca să rămână.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements

One thought on “A Moșteni Pământul

Comments are closed.