Agățat de Trecut

Heavenletter #4215 
Published on: 
Iunie 9, 2012

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce este ceea ce te agață de trecut? Ce te duce la a plânge pentru cineva care a fost viu cândva și drag ție și îți este încă drag? Ar face mult mai mult sens să sărbătorești pe cel pe care îl iubești decât să uzi cu lacrimi marea ta iubire.

Este timpul pentru care jelești. Odată a existat cineva pe care l-ai iubit. Cel iubit a părăsit Pământul de o perioadă cât jumătate din viața ta și încă plângi. Pentru ce plângeți preaiubiților, decât pentru timpul din viața ta când erați altcineva și persoana iubită era adevărată pentru tine?Cel iubit este adevărat și acum. El este mai adevărat ca niciodată. Iubirea lui este mai importantă acum. Dar dacă iubirea voastră este mai importantă acum, iar voi ați putea să vă bucurați că voi vă știți cum să iubiți și cum să iubiți fără atașament?

Nu trebuie să păstrezi iubirea celui decedat aproape de tine. Nu trebuie să îl legi de tine. El este așa de aproape de tine acum așa cum sunt eu, pentru că cel iubit de tine și Eu stăm alături de tine, aproape de tine, dincolo de tine, așa de aproape de tine precum de sine.

Iubirea nu s-a îndepărtat. Un corp părăsit, asta este tot. Iubirea rămâne. Credeți că cel iubit vrea ca să plângi după el? El vrea ca tu să zâmbești. El îți zâmbește chiar acum și te strigă pe nume.

Este adevărat că el a însemnat mult pentru tien atunci când era viu pe Pământ și înseamnă mult și acum. Sunteți fericiți pentru iubirea cu care v-a copleșit. Iubirea era acolo în inima lui. Ce putea face decât să o toarne pe tine? Aceea era bucuria lui. Și tu și el ați avut o bucurie mutuală. Pentru aia să plângi?

El nu ți-a părăsit inima niciodată și tu nu ai părăsit-o pe lui. Ce ai putea cere mai mult?

nature-2086741_960_720

Știi că nu este posibil să te întorci la acele zile, să îl întorci în corp. Dacă ar fi fost posibil, nu ar mai fi la fel. Tu nu mai ești la fel. În Infinitate, ai avut un moment special și încă îl ai. Iubirea în care l-ai ținut pe cel iubit și iubirea ce a avut-o el continuă la fel de puternică ca întotdeauna. Nu a existat niciodată o pauză în ea. A fost mereu. Mereu este. Iubirea ta pentru altul este pecetluită. Nu poate fi desfăcută. Aceasta este iubirea. Dacă preaiubitul pentru care plângi este tata, mama, fiu sau fiică, soț sau soție, iubirea pe care i-ai dat-o și încă i-o dai, nu s-a shimbat. Obiectul iubirii tale nu s-a schimbat decât în formă. El nu poate fizic să ocupe viața ta așa cum a făcut-o odată. Doar gândește-te, că înainte de a fi știut despre suflet și Eternitate și Infinitate așa cum le știi acum, ai cunoscut iubirea. Ai cunoscut iubirea împărtășită. El zâmbea, tu zâmbeai. El râdea, tu râdeai. V-ați făcut fericiți unul pe altul. Acela este un lucru grozav.

Trebuie să fii supărat pentru gloria pe care viața ta a deținut-o într-un anumit timp și spațiu pe Pământ?

Știi cât de lipsită de efort este iubirea atunci când o ai. Ea doar există pur și simplu. Nu ai putea retracta de la ea chiar dacă ai încerca.

Iubirea nu înseamnă mai puțin pentru că întruparea fizică nu mai este pe Pământ.

Oricum unde poate fi localizată iubirea? Unde locuiește iubirea ta? Ea locuiește în inima ta. Locuiește în Univers. Iubirea trăiește. Și iubirea trăiește mereu. Poți fi fericit acum că pe Pământ ai avut odată o mare iubire și încă o ai.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements