Iubiți și Acceptați TOTUL

Actualizare Energetică~ Codurile Uniunii Sacre Oferă Auto-Vindecare și Completare

Jelelle Awen,
04/26/2017

Codurile vin pentru a oferi iubire uniunii sacre, în cele din urmă iubirea SINELUI care se revarsă în iubirea cu altul, care creează o uniune.

Suntem invitați în această iubire sacră cu uniunea dintre interior și exterior, să începem cu uniunea aspectelor SINELUI … de la umbră la lumină, de la cele din Stele la cele din copilărie, acele aspecte pe care le-am îmbrățișat și au devenit persoana noastră și ego-ul inconștient și cele care apar din sufletul nostru și sinele superior, cele care sunt conectate la frecvențele 3D și cele care vibrează mult mai sus.

Colectând împreună bucățile SINELUI, le invităm în lumina iubirii inimii noastre, le aducem “acasă” în inima noastră, lăsându-le să simtă că o versiune trezită a NOASTRĂ, o întrupare a sinelui nostru superior este ACOLO pentru ele. Cea mai iubitoare energie părintească apare în noi pentru a ține marginile, durerile, rănile, îndoielile, ascunderea, compensarea … pentru a iubi și accepta TOTUL și apoi să invităm aceste aspecte să se transforme cu iubire.

Codurile pentru uniunile sacre sunt descărcate acum și le simțiți dacă doriți să le simțiți.

Dacă sunteți singuri și, mai ales, dacă sunteți în ascensiune în legătură cu a fi un lider/ profesor/ deschizător de drum, simțiți aceste coduri sacre ca pe o dorință și o nevoie reînnoită de a FI cu voi înșivă, pentru a vă dezvălui vouă și pentru a vedea ceea ce a fost greu de văzut anterior. Este o dorință de a “curăța și de a fi pregătit”, asemănătoare cu cea a unei mame însărcinate, pentru a avea cuibul pregătit pentru copil. Pregătirea cuibului înseamnă a simți protectorul interior și faptul că energiile vă protejează încă inima și sufletul și motivul DE CE.

2d537de093d2638e085e4c9648e43e77

Dacă sunteți singuri, codurile vă invită să fiți MAI DESCHIȘI decât ați fost probabil vreodată înainte să vedeți și să simțiți partenerul vostru de uniune sacră. Poate că deja îi cunoașteți, deși protectorul interior îi înlătură, îi judecă, îi respinge sau îi evaluează dintr-o anumită perspectivă. Partenerul uniunii noastre sacre nu este adesea ceea ce așteptăm în termeni de aspect fizic, sau locație geografică sau chiar diferență de vârstă … totuși  bazele limbajului Fierbinte al corpului, limbajul mental VIU, limbajul PROFUND al sufletului, limbajul VULNERABIL al inimii sunt de necontestat odată ce sunt deschise și lasă codurile să intre.

Chiar femei fiind, codurile ne invită să continuăm cu vulnerabilitatea și deschiderea și dorința de a fi rănite, dar și dorința de a trăi o iubire mai profundă decât ați cunoscut vreodată. A aduce ceea ce vreți și ceea ce doriți pentru suflet, ceea ce i-a atras atenția și interesul. Pentru a ieși din siguranță și confort, vă asumați riscul de a fi respinși (nu există nici o respingere REALĂ la nivelul sufletului, deoarece totul a fost acceptat deja) …

Dacă vă aflați într-o relație, puteți simți aceste coduri ale uniunii sacre ca și cum duce o luptă în voi, în a clarifica ceea ce vreți și ce nu vreți, “cu ce ați trăit” față de ceea ce doriți cu adevărat. A fi capabili să vă așezați sau să dați înapoi, vine din pământ, nu mai puteți ascunde adevărul de voi sau de dorințele voastre profunde pentru o uniune bazată pe TOATE motivele corpului, inimii și sufletului.

Aceste uniuni SPERIATE sau cele care se bazează pe frecvențe mult mai codependente decât sănătatea sunt tulburate pe măsură ce motivele care au obișnuit să le permită a continua (siguranța, confortul, părinții interni și copiii) sunt inundate de iubirea PURĂ din șabloanele uniunii sacre și ghidări, din Sursa Divină și din aceia dintre noi în formă umană care explorează și întrupează acest temei sacru al uniunii.

Aceste completări ale uniunilor speriate se pot întâmpla rapid chiar acum, când inerția anilor anteriori este dizolvată în frecvențele iubirii PURE. Un suflet care se trezește și o inimă care a fost vindecată vibrează prea sus pentru a rămâne în terenul de frecvență scăzută, de frecvență inferioară, într-o relație în care partenerul lor nu se trezește și nu se vindecă. Această vibrație mai înaltă (deseori căutată singură de partenerul trezit sau de “relația” din afară), începe să inunde relația și fie o transformă în ceva nou, fie o prăbușește.

Aceste coduri ale uniunii sacre sunt o invitație de a vă muta în “locul următor” al evoluției speciei noastre, în care trăim trecând de la un “eu” rănit într-un “eu” sănătos și tot mai mult spre un “Noi”. Uniunea scară oferă amintirea acestui motiv, al conștiinței de unitate pe care o cunoaștem ca un sine înalt și fractalii sufletului nostru / ghizii noștri de suflet știu și ei. Este o amintire ȘI este și o nouă descoperire, pe măsură ce ne vindecăm corpurile noastre emoționale în moduri NOI în această epocă modernă, care permite un motiv de tranzacție mai profund și mai sănătos în cadrul uniunii. Invităm la MAI MULTĂ iubire, cu sinele și cu altul și acolo unde altul devine sine și totuși ESTE separat într-un delicios dans al dualității conștiente.

https://www.lovehaswon.org

Advertisements