Întregul Adevăr despre Iubire

Heavenletter #4826 
Published on: February 10, 2014

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Ce este adevărat este ceea ce este în sufletul tău. Și ceea ce este în sufletul tău este frumos. Acesta este Adevărul. Nimic ce nu este frumos nu este adevărat. Ceea ce nu este frumos este frică dansând în jur, ascunsă. Întreaga lume a făcut ceva de frică, și, totuși frica este o iluzie, dar, chiar și așa, iluzia poate duce o mare greutate. De fapt, aceasta este ceea ce face iluzia fricii, cară o mare greutate și te trage în jos. Nici măcar speranța nu este suficient de mare pentru a fi Realitate și să contramandeze frica, deși speranța este mai aproape de Adevăr.

Frica găsește obiecții. Frica face tot ce se poate eventual gândi pentru a obiecta la tot ce este frumos și adevărat.

Frica oferă amintiri necerute la un nivel de existență care nu permite amintirea. Poți vedea un trandafir frumos în floare sau o gladiola, și ești prins de perfecțiunea ei, iar apoi frica șoptește: “Mâine, ceea ce vezi ca frumusețe nu va mai fi frumos, pentru că, mâine, se va ofili și nu va fi decât o altă floare dusă pe râu.” Fricii îi place să te pună într-o stare de finalitate.

Frica se asigură că vezi drumul timpului, s-a spus că Dumnezeu ne dă cu o mână și ia cu alta, deși, ah, nu este Ceea ce Eu fac. Este conceptul timpului care oferă cu o mână și ia înapoi cu cealaltă.

Frica spune, “Totul se schimbă.” Adevărul spune că Adevărul durează. La suprafață, nimic nu durează, incluzând viața ta fizică. Și așa, îți este frică de viață, și frică de a iubi pentru că, într-un fel sau altul, te-ai înecat în credința că iubirea nu durează. Poți chiar avea o istorie a iubirii de scurtă durată.

marguerite-729510__340

Preaiubiților, dar dacă iubirea durează? Dar dacă ești o expresie a iubirii de lungă durată? Dar dacă nu poți spune în adevăr: “Poof, iubirea tocmai a zburat pe fereastră.” Admiteți, iubirea este mai grozavă decât iubirea trecătoare, decât iubirea recurentă, pentru că iubirea este o constantă indiferent ce face lumea din ea.Iubirea este adevărată. Iubirea adevărată există. Eu exist. Și tu exiști iar iubirea nu încetează niciodată.

Dar dacă există doar Iubire Mare? Dar dacă nu există iubire pierdută? Dar dacă tu ești cu adevărat iubire? Voi, preaiubiților, care sunteți energia iubirii, sunteți iubire totală. Iubirea poate veni sub multe înfățișări, deși nici o iubire nu este pierdută. Iubirea nu este cu adevărat un cameleon. Nu contează cum este văzută, iubirea este în spatele a tot, toată iubirea din lume. Nu există nici măcar un fir de iarbă care nu este iubire.

Frica a pus mitul în fața ta, și tu ai pierdut încrederea în iubire. Frica a desenat câteva imagini înspăimântătoare ale iubirii, iat tu poate că te-ai implicat în ele. Iubirea este fără efort. Desigur, se întâmplă din cauză că Iubirea este tot setul și calabalâcul a ceea ce ești.

S-a spus că atunci când părăsești acest freamăt mortal, tu te vei reuni cu cei iubiți. Așa este, deși nu este Adevărul Întreg. Te vei reuni cu întreaga floare a iubirii care acum tremură în inima ta. Frica dispare, iar Adevărul este cunoscut, și Adevărul la care ne întoarcem este că tu ești iubire, nu niște iubire, nu iubire cândva, ci Iubire, Iubire excelentă, Iubire Eternă, Iubire Vastă, Iubire Consistentă, Iubire Simplă Iubire care nu deține sferturi și nu cere nimic. Iubirea este o floare care nu se poate ofili, nu se poate estompa nici dacă se încearcă. Lipsa de iubire este o iluzie, iar frica este o iluzie. Frica de iubire nu stă dreaptă. Nu are nici o șansă.

Dar iubirea, ah, iubirea, rezistă iluziei. În Eternitate, iubirea este și nimic ce nu este iubire nu există. Nu crezi nici măcar pentru un minut, că frica are chiar și cel mai mic loc în Eternitate? În Eternitate nu există nici măcar convingere. Există Cunoaștere. Trăiești în Eternitate, și într-un loc liniștit al tău știi acum toate acestea. În acest moment al Eternității, inima ta crește și tu încuviințezi că Da.

http://www.heavenletters.org

 

 

 

Advertisements