Turnul de Lumină

Heavenletter #1182
Published on: Februarie 2, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Calea ușoară este calea Adevărului. Singurul lucru este că nu știți mereu care este Adevărul. Uneori există prea multe lucruri pentru a fi evaluate, și astfel evaluați prea mult.

Este bine să vă uitați la Adevăr mai mult decât vă uitați la ceea este Corect. Ceea ce este corect este mult mai complicat, pentru că trebuie să considerați corect prin ai cui ochi și din ce punct de vedere și ce este bine acum sau mai bine chiar la timp.

Adevărul este imediat. Este calea sa proprie. Nu trebuie să urmeze o linie de raționament. Nu poate. Considerațiile voastre despre ceea ce se poate întâmpla după ce alegeți ce vă place să sperați este că Adevărul nu este nici precursor nici evidență a utilității.

Adevărul nu joacă incorect. Adevărul este ceea ce este. Adevărul nu este un standard pe care îl menține lumea pentru a fi urmat de voi. Adevărul este nucleul inimii voastre. Adevărul nu se zărește după un gând mare. Adevărul nu cere un gând. Adevărul urmează propria voastră inimă fără a ști de ea. Cu siguranță adevărul nu se zărește prin gânduri de profit sau de pierdere.

A fi în afara Adevărului propriu este o obișnuință. Ați fost forțați și l-ați adoptat. Ceea ce este adoptat nu este Adevărul. Nu există sloganuri pentru Adevăr. Adevărul nu există într-un vid. Nu poate fi izolat. Adevărul este ceea ce este robust și sincer în inima voastră și orice altceva a ieșit din calea lui. Oh, Adevărul gol.

Ceea ce este corect și bine nu este mereu Adevărul. Ce este inteligent nu este mereu Adevărul.

Este Adevărul corect? Este Adevărul drept și cu caracter mare? Da, când este. Nu, când nu este.

lighthouse-1969705_960_720 (3)

Singurul Adevăr care contează este Iubirea și totuși Iubirea nu este mereu văzută sau simțită, dată sau primită. Uneori iubirea este amorțită. Dar considerați, Preaiubiților, că ceea ce nu este Iubire, ce nu vine din Iubire, care este opus la a iubi, dar care s-ar înfățișa singură ca Iubire și nu este Iubire, care arată ca iubirea dar din care lipsește Iubirea – este fals. Iubirea este Adevărată, iar Iubirea nu este niciodată falsă.

Iubirea și Adevărul nu calculează. Nu puteți fi sfătuiți în Iubire. Nimeni nu vă poate consilia în iubire. Tot ce puteți face este să o lăsați să fie. Îndepărtați orice acoperire a iubirii și iubirea poate sta clar sub tot. A fost acolo tot timpul dar nu s-a revelat. Nu s-a revelat nici măcar deținătorului ei. Fții un deținător al iubirii în inima voastră și în lume. Aduceți iubirea mai departe.

Ce nu poate vindeca Adevărul? Nu poate fi prea multă iubire și totuși voi nu ați văzut destul. Și totuși Adevărul și Iubirea sunt peste tot, deci cum se face că ele nu sunt văzute și anunțate mai mult?

Dacă Iubirea era mai mult anunțată în lume în modul în care este chirurgia plastică, cine ar fi influențat de iubire? Unde este adevărul în publicitate?

Este Iubirea un medicament? Nici un medicament nu are vibrația Iubirii. Dar voi aveți vibrația iubirii și puteți să o vibrați. Puteți fi un Turn de Lumină al iubirii pentru că în Adevăr asta sunteți. Puteți lumina nave departe de stânci și puteți să înmulțiți alte inimi cu a voastră și, prin urmare, cu Adevărul propriului Turn de Lumină.

Orice este mai puțin decât iubirea este departe de Iubire. Orice este mai puțin decât Iubirea este departe de propriul Adevăr. Adevărul vostru este Iubirea. Lupta nu mai este. Recunoașteți. Nu puteți întrece Iubirea.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements