În Serviciul IUBIRII

Iubirea vă Invită în Serviciul Iubirii

Jellele Awen
29.04.2017

Iubirea vă invită la ea, să o mențineți, să o simțiți, să fiți. Ea ia forma celui preaiubit. Preaiubitul vostru SINE, preaiubitul vostru partener de uniune sacră, copiii voștri preaiubiți, preaiubita voastră familie de suflet, preaiubiții voștri ghizi … cei se SUNT IUBIȚI de iubirea voastră și voi de a lor.

Iubirea vă invită să vă amintiți, să vă îmbrățișați, să vă treziți. Ea are forma întoarcerii voastre. Întoarcerea la Sursa Divină, Iubirea Divină, Mama Divină, Tatăl Divin, Divinul Tot, Lumina Divină, Căldura Divină, Îmbrățișarea Divină.

Iubirea vă invită să vă schimbați, să riscați, să conduceți, să serviți. Aceasta ia forma dorințelor voastre. Dorințele inimii și sufletului vostru care se mișcă într-un flux care eliberează locurile blocate …. dorințele care aduc o scânteie inimii și vieții voastre.

Iubirea vă invită să deveniții și să creșteți. Ea ia forma esenței voastre ca Iubire infinită exprimată ca un om sacru ascensionat, mereu în creștere, învățare, schimbare și în TOATE MODURILE.

Simțiți-vă atât de recunoscători și binecuvântați în ACUM, acest moment de iubire care vine din interior și ajunge SUS pentru a fi împărtășit cu ceilalți. Acest moment ACUM în care sunteți invitați să urcați și să împărtășiți, pentru că TOȚI cei care ne-am trezit la cine suntem cu adevărat, suntem iubire.

lo

Intrați, simțiți și vindecați-vă, pregătiți-vă și împărtășiți din excesul de iubire care vine ca rezultat. ACESTA este motivul pentru care suntem dăruiți cu îndrumare, cu viziune, cu bunătate și durere, cu lecțiile care se nasc din zbatere … Pentru a servi iubirea …… ACESTA este motivul pentru care suntem înzestrați cu un mai mare și înalt sentiment al Frecvențelor mai înalte ale conștiinței.

ACEST motiv, pentru a servi iubirea ca fiind scopul nostru cel mai înalt și chemarea … ACEST motiv vrea să înțeleagă viața voastră și să ofere schimbări în felul în care, motivul  și MODUL în care ați trăit. ACEST motiv dorește să vă invite să încheiați relații care NU servesc iubirii, în loc să vă distragă atenția, să vă suprime, să vă micșoreze. ACEST motiv vrea să cereți ceea ce vreți cel mai mult, DORIȚI și MERITAȚI din uniunea cu ceilalți, cu sine … ACEST motiv dorește să vă revendicați darurile sufletești, să vă exprimați darurile sufletești, să simțiți și să vindecați legăturile karmice din alte vieți care vă suprimă, vă blochează și vă țin ascunși.

Iubirea poate fi servită pur și simplu doar dintr-o inimă care vindecă și ÎN BUCURIE de la acea vindecare, de la lumina care strălucește de la a fi în întuneric, de la ceea ce se dezvăluie din a exista cu umbra. Iubirea poate fi servită pur și simplu dintr-un SINE care este deconstruit, dezmembrat cu iubire și din iubire, pentru a dezvălui SINELE, care nu este condus de inconștientă rănită și de imaginea de sine, ci pur în motivul său de a sluji iubirii în TOATE momentele, incluzându-le în SINE.

Această slujire a iubirii dintr-un suflet și o inimă tot mai pure este invitația de a întrupa umanitatea noastră sacră … ACEASTA este ceea ce Universul, Sursa Divină, ghizii noștri, familiile noastre de stelare, familiile sufletelor noastre AȘTEAPTĂ ca noi să FIM și să FACEM … Am semnat să facem asta și este motivul pentru care suntem AICI în ACUM în acest moment al unei mari tranziții, turbulențe, moarte și renaștere, trezire și creștere!

~

https://soulfullheartblog.com

Advertisements