Tot Ce Rămâne

Heavenletter #808 
Published on:
Ianuarie 5, 2003

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Iubirea nu este complicată. Iubirea este simplă. Este exact ceea ce este. Nu are nevoie de explicații. Iubirea este iubire sau nu este. Adevărul tău incontestabil este iubirea. Totuși, tu o negi. Cauți zgură când în tot acest timp aurul strălucește în inima ta. Același aur se află în toate inimile, totuși lumea face mult ca să înșele iubirea, ca și cum ar fi un secret de dat la o parte, o surpriză sau o fantezie chemată din când în când pentru a fi afișată. Deci, în timp ce iubirea este apărată și are cântece scrise despre ea, este, de asemenea și minimalizată. Este considerată fie periculoasă, fie ineficientă. Sufli în cărbuni sau îi zdrobești.

Dar iubirea găsește o cale. Ca lumina, ea se dezvăluie. Este demascată. Chiar și un pic de iubire este iubire. De ce să blochezi iubirea? De ce să o ocolești? De ce să nu recunoști doar? Și recunoști că ești iubire? Ai parcurs mult drum să raționalizezi iubirea. Doar aici, nu acolo. O tratezi ca un copil rău. Mai devreme sau mai târziu descoperi că iubirea este cea mai bună pentru tine. Iubirea este Tot ce ești. Este viața ta.

Iubirea nu deține și nu se oprește. Iubirea este un luptător pentru libertate. Este un dătător de libertate.

Iubirea bate un drum către ușa ta în fiecare zi. Adesea tu trântești ușa, sau o deschizi doar puțin. Ești suspicios pe iubire. Te temi că e în afară să se prindă de tine. Ai dreptate – iubirea e în afară să se prindă de tine. Te-ar declara pentru tine. Ar fi trebuit să îndepărtezi rezistența. Iubirea la care rezisti este iubirea din inima ta.

Duci o luptă pierdută. Renunță la ea. Lasă iubirea să te prindă.

sun-1580522_960_720

Te proclam iubire. Nu mai e altceva de care să treci. Ești extins prin iubire. Frica te micșorează. Iubirea te topește. Frica te îngheață. De ce ar alege cineva frica în loc de iubire? Ce nonsens este acesta?

Dorești să îți deschizi viața sau să o închizi? Deschiderea spre viață nu te întinde. Îți permite să ajungi la o creștere completă. Nu te mai desface de iubire. Îngrijește iubirea din inima ta. Nu contează starea altor inimi. Dă combustibilului din inima ta permisiunea să se aprindă. Cuprinde universul în universul inimii tale. Fii starterul. Fii scânteia care luminează lumea. Dă lumii o lumină. Pornește un lanț de lumină care va lumina viața de pe pământ. Apoi continuă ceea ce ai început.

Intră într-o nouă călătorie a iubirii. Lasă iubirea să străpungă pământul, astfel încât viața de pretutindeni să înflorească. Ceea ce înflorește se ridică la Soare. Ce este o floare decât o floare de lumină? Iubirea este substanța care face să crească totul pe pământ.

Fii un pionier al iubirii. Stabilește. Împrăști-o deasupra câmpiilor. Sapă adânc în pământ. Aclimatizează lumea la ea. Lasă iubirea să îți fie recunoscută. Din vârful muntelui sau din vale, stabilește iubirea ca bază. Este baza ta. Acum pur și simplu cere-o.

Iubirea se ridică ca o ceață din vale. Valea este inima ta. Inima ta are putere mare. Iubirea va dezmembra orice altceva decât pe ea însăși și orice altceva ce este mai puțin decât iubirea. Acum o spun. Nimeni altcineva nu va fi: ești un gigant al iubirii. Ești un descoperitor al ei și exploratorul iubirii din inima ta. Las-o să se verse. Seamănă pământul cu iubirea ta. Nu mai e nimic altceva de făcut pentru tine.

http://www.heavenletters.org

 

 

Advertisements