Lumina Ta Strălucește

Heavenletter #4888
Published on: Aprilie 13, 2014

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Care este valoarea a orice fără iubire? Iubirea este valoarea a orice.

În lume există diferite interpretări ale iubirii. În Adevăr, există O Singură Iubire și este nedefinită. Cum compari iubirea când iubirea este Unime? Cu ce o poți compara? Totuși în lume, există o iubire care include delicatețea. Tu iubești ciocolata. Poți iubi și ciocolata și cafeaua, iar altcineva nu vrea cafea. Dar iubirea este mult mai mult decât favorizarea sau nefavorizarea unui lucru sau al altuia.

Desigur, în lume, există o femeie de care îți place și vrei să te căsătorești cu ea. Aceasta este absolut alegerea ta de a o face. Nu poți să te căsătorești cu fiecare femeie din lume. Cum se numește această alegere? Dorința inimii? Și cum apare o asemenea alegere? Deci, în lume, există diferite tipuri de iubire. Iubire pentru un frate, iubire pentru un copil, iubire pentru o mamă și tată, iubire pentru un prieten. Iubirea în lume depinde de multe lucruri. Este o alegere, deși este ca și cum nu ai de ales. Poate pur și simplu mergi împreună cu ea. Sau poate că simți că viața ta depinde de această alegere.

În lume, iubirea urcă și iubirea coboară chiar dacă vrei sau nu.

Iubirea despre care vorbesc nu este atât de amăgitoare. Iubirea despre care vorbesc este iubirea ca stare de conștiință. Doar este acolo. Nu este nici măcar o parte din tine. Esti tu. Iubirea nu este ceva ce poți purta sau avea uneor,i sau apare sau dispare. Este o Stare a Ființei de unde vii. Nu este ceva pe care îl pui sau îl dezactivezi. Nu este vorba despre ceea ce vei face sau despre o întrebare despre ceea ce este corect a face sau o întrebare despre orice altceva. Iubirea este. Pur și simplu există.

sunset-564646_960_720

Voi face o comparație. Să spunem că porți o rochie roșie. Culoarea ei este roșie. Nu trebuie să spui: “Am o rochie roșie.” Rochia este pe tine. Vorbește de la sine. Ochii tăi sunt de culoare albastră sau maro, verde sau căprui. Ochii tăi sunt culoarea lor. Forma ochilor tăi este forma care se întâmplă să fie. Tot machiajul, etc., nu schimba forma. Machiajul poate schimba modul de prezentare a ochilor, deși nu poate spune mai mult.

Bineînțeles, iubirea nu este ceva ce pui și iubirea nu este ceva ce trebuie să descrii sau să explici. Dacă stai pe o treaptă a unei scări, aceasta este treapta pe care stai acum. Acesta este treapta pe care stai.

Iubirea despre care vorbesc este pur și simplu unde ești. Nu este adevărat că tu crești în iubire, deși, da, bineînțeles că o faci. Ai experimentat acest lucru. Cresterea in iubire îndepărteaza cu adevărat acoperirea de iubirea de care ești responsabil. Iubirea care ești nu are circumferință. Nu se are decât pe ea. Radiază lumină fără limite. Nu are pete oarbe, nici fracțiuni, nici disensiuni. Fără să gândești, fără un gând la ea, ești un soare strălucitor și strălucești peste tot. Ești iubire și ești iubire care nu este mândră, ci mai degrabă iubirea care vede pe toată lumea ca pe un frate, un părinte sau un copil.

Fiecare copil pe care îl vezi este al tău. Nu renunți la iubire. Ochii tăi strălucesc ca și soarele pe fiecare copil și fiecărui copil căruia îi dai o strălucire, un farmec, o poleială a strălucirii care este el. Acesta nu este un act deliberat. Acesta este exact modul în care este. Este posibil să ai copii acasă care trăiesc împreună cu tine și ai grijă de ei în orice fel și, totuși, atunci când vezi un copil undeva, strălucești lumina pe fiecare copil în același mod în care respiri aerul oriunde te afli. Iubirea care pleacă de la tine nu se izolează. Iubirea ta este diferența dintre segregație și congregație. Nu există posibilitatea de a opri lumina care strălucește în tine. Iubirea din tine este cumva văzută și iubirea din tine este luată. Ești mult mai mult decât pietriș pe plajă. Ești un dar al mării, al Pământului, al Cerului. Și astfel lumina ta strălucește fără să fie nevoie să o pornești. Este acolo și lumina ta este pentru toți, și nu poate fi pentru nimic mai puțin. Ai devenit Lumina Cerească, care ai fost întotdeauna dar era ascunsă. Nu mai ascundeți iubirea din voi, preaiubiților. Lumina voastră strălucește acum.

http://www.heavenletters.org

Advertisements