Eliberare Karmică & Deprogramare ADN

Lună Nouă în Scorpion, 10 Mai, 2017 – Eliberare Karmică & Deprogramare ADN

Natalia Alba
4.05.2017

Preaiubiților,

În călătoria noastră de ascensiune, continuăm să traversăm podul care ne duce către Noul Pământ Acasă.  Tocmai în acest moment când ne este prezentat cadoul cosmic pentru toți cei care lucrează încă la eliberarea tiparelor karmice, deprogramarea ADNului și curățarea de vechile implanturi – forme de gânduri negative și alte forme de manipulare străină/ umană. Tocmai în acest moment, când încă descoperim multe straturi false ale sinelui inferior – precum și cele pe care ni le arată alți oameni – pentru că suntem binecuvântați cu o Lună Plină strălucitoare și revelatoare, la 20 grade în Scorpion, care ne va ajuta să mergem dincolo de sentimentele noastre umane și dorințe primare.

În final, ascensiunea nu este altceva decât descensiunea Esenței noastre Adevărate în corpul nostru uman, și pentru ca acest lucru să aibă loc, trebuie să facem mai întâi munca interioară de reconstrucție a ADNului nostru original. Deoarece acesta a fost puternic manipulat de-a lungul eonilor prin multe metode cum ar fi controlul undelor creierului, control creat pentru a schimba activitatea creierului nostru, prin mass media, tratamente chimice și în multe alte moduri.

În mijlocul lunii în care suntem guvernați de Foc – pentru că încă avem multe planete în acest semn – și elementul Pământ (Taur) – care ne invită să ne concentrăm pe planul nostru mental și tangibil – Luna Plină va deschide o ușă a vindecării pentru ca noi să ne concentrăm pe tărâmurile noastre interioare, pe recâștigarea controlului asupra minții noastre lucru făcut prin deprogramarea noastră conștientă a tuturor acestor implanturi negative – prin instrumente sigure – cum ar fi sunetul de exemplu –  care ajută schimbarea și eliberarea vechilor tipare și începe să trezească ceea ce este încă adormit în noi.

Adevărul despre emoțiile noastre ascunse care nu sunt încă acceptate și despre tot ce ar trebui să unificăm, va avea loc pentru că noi avem în acest moment și Saturn în centrul galactic la 27 grade în Săgetător în pătrat perfect cu Chiron, care este în Pești.  Un dar pentru noi pentru a fi onești și să înțelegem dacă ne purtăm cu integritate și autenticitate sau dacă permitem încă fricilor noastre și sinelui inferior – să ne controleze adevărata noastră putere.

Cu această Lună Plină avem un timp de a vindeca, a întineri, a recâștiga puterea noastră și a transforma ceea ce pare rupt de sinele nostru și acum îl facem nu numai din tărâmurile noastre interioare prin transmutarea vechilor sentimente în cele ale iubirii necondiționate, dar și prin mutarea aceastei frecvențe de vindecare către vehiculele noastre fizice deoarece ele cară multe tipare negative pe care avem tendința de a le repeta în mod inconștient. În această Lună Plină este un timp minunat pentru a încheia un ciclu karmic din noi, pentru că Luna Plină nu numai că face trigon cu Chiron, Vindecătorul Cosmic, așa cum eu îl numesc, dar este și în sextilă cu Pluto, Planeta Puterii, și în același timp Soarele va face trigon cu Pluto.

Semnul fix al Scorpionului este guvernat de două dintre cele mai puternice Planete, Marte și Pluto. Marte ne dă focul și energia Războinicului, de care avem nevoie pentru a iniția schimbările  obișnuite din viețile noastre, în timp ce Pluto – o planetă la care totul este despre putere, regenerare și renaștere – activează schimbările de care avem nevoie pentru a schimba tot ce nu mai funcționează în viețile noastre, ne ajută să dizolvăm toate zbaterile noastre interioare, așa cum uneori toate conflitele noastre exterioare pot fi doar o reflecție a celor interioare.

Ambele Forțe ne invită să avem grijă cu Focul nostru interior și să punem Forța Vieții noastre unice acolo unde este apreciată  – menținând interacțiuni conștiente – și aducându-ne aminte că puterea adevărată a Războinicului nu constă în a lupta și a convinge pe nimeni, ci a sta ferm în iubirea/ puterea lui, indiferent cât de exterior poate părea în acest moment. Noi nu îi putem controla pe alții și nu putem controla nici condițiile dar putem controla și decide mereu cum să reacționăm la ceea ce ne este dat.

Luna Plină în Scorpion se va alinia și cu Stelele fixe – Zubeneschamali, Beta Librae – o stea verde din Constelația Balanță. Frecvența acestei stele este asociată precis cu bagajul karmic pe care poate că îl aducem încă în dimensiunea mai înaltă în care dorim să existăm. Această stea ne amintește de importanța pe care o are decuplarea noastră de vechi, în fiecare aspect al nostru, în corpurile noastre emoțional, mental, spiritual precum și în corpurile noastre fizice, unde totul – vechiul –  tiparele genetice karmice și multe alte implanturi negative încă locuiesc. Regăsirea Sufletului este unul dintre primele instrumente pe care le putem folosi pentru integrarea sufletului și eliberarea rănilor trecute și contractele karmice sufletești pe care încă le avem din viețile trecute sau din cea prezentă și care împiedică o creștere majoră dar și pacea interioară pe care o aduce iertarea.

Un alt eveniment cosmic important, care ne oferă același mesaj de vindecare va fi mișcarea axelor nodale pe 9 Mai, din Fecioară/ Pești în polaritatea Leu/ Vărsător. De aici vine. Ieșim la iveală dintr-o completă curățare/ deprogramare a ceea ce ne-a împiedicat să strălucim – ca Ființe Suverane – în propria noastră experiență de viață. Am fost –  și încă suntem – la un punct unde curățăm tipare karmice nu numai din interior dar și din rămășițele tuturor vechilor implanturi care sunt încă în corpurile noastre fizice.

Pe măsură ce nodul Nordic  se va muta în Leu trecem de la sentimentul de frică și lipsă de putere, la a ne apăra adevărul, pentru că am navigat în adâncimile ființei noastre, amintindu-ne cine suntem precum și misiunea unică a sufletului pe care am adus-o aici, și că suntem pregătiți să ne îmbrățișăm puterea noastră – și să ne deschidem inimile noastre – tuturor celor care ne vor atinge viețile.

Eliberarea de trecutul nostru și de tot ce ne ține atașați de el, vine de la nodul Sudic care se mută în Vărsător pentru că aici are loc cu adevărat eliberarea karmică și suntem capabili să îmbrățișăm un destin mai Înalt, unul pe care sufletul nostru l-a pregătit pentru noi cu mult timp în urmă, înainte ca noi să ne fi proiectat în această realitate fizică. Una care ar trebuie acceptată și salutată ca pe o binecuvântare, fără toate acele scenarii de speriat pe care lumea noastră tinde a le crea.

full

Este o Lună pentru a ne transforma din ființe cu frică și inconștiente în ființe suverane și cu putere. Pentru că noi tocmai începem să realizăm adevăratul nostru potențial, nu care vine din putere exterioară sau narcisism, și este și obișnuită, chiar și în comunitatea spirituală, dar o putere adevărată care vine din cunoașterea locului din care venim, fiind umili, cu iubire pentru tot și luând propriile noastre decizii dintr-un spațiu conștient al respectului și iubirii necondiționate dar și a asumării responsabilității pentru ele.

Este de asemenea o vreme foarte intensă pentru relații și uniuni Divine, deși în esență toate întâlnirile sunt Divine. Primele ne pot arăta încă tipare care trebuie rezolvate, celelalte sunt cele care încep a ne ajuta să masterizăm arta co-creației ca și egali – ceva din care beneficiază Toți. Dacă continuați o relație cu cineva  care pare iluminat, el/ ea vă arată sau voi îi arătați anumite tipare vechi care nu sunt aliniate cu adevărata voastră esență și calea sufletului, judecata vă va arăta mai mult ceea ce nu ați vindecat încă, în interiorul sinelui inferior.

V-ați prins vreodată repetând tipare vechi într-o relație fără a realiza? Fără a simți măcar? Repetați încă comportamente compulsive – adicție la o anumită substanță, acțiuni negative repetate cu voi sau alții – care vă distrug corpul când de fapt voi nu doriți să răniți pe nimeni. Toate acestea nu se întâmplă din cauză că energiile sunt prea intense și noi avem de a face cu vechiul. Tot ceea ce repetați și este lipsit de un sentiment curat în spatele acțiunii sale vine din tiparele noastre karmice străvechi, prezente/ trecute ascunse adânc în ANDul vostru nevindecat și încă activ – motiv pentru care continuați repetarea lor ca și când ați fi robot și vă este spus ce să faceți.

Când ne este arătat – în partenerii noștri –  anumite trăsături negative care par imposibil să vină de la cine credem noi că sunt ei, dar care din  nou ne arată separarea, este o oportunitate minunată și ca întotdeauna sufletul a pre-planificat/ a fost de acord să arate umanului nostru egoist locul unde încă deținem credințe limitate și o mască falsă, pretinzând a apăra un sine înșelător pe care l-am creat sau pur și simplu protejând imaginea pe care credem că o avem. Acesta este un dar, care ne arată/ vă arată unde ne concentrăm pe lucruri superficiale în loc să ne concentrăm pe ceea ce este important.

Este o binecuvântare pentru ambele suflete – care experimentează această relație – pentru că altfel aceste vechi trăsături umane nu ar fi ieșit la suprafață. Este și momentul când devenim conștienți și realizăm dacă urmăm drumul sau încă judecăm și ne gândim că suntem mai buni, mai spirituali decât alții când nu ne-am acordat timpul nici măcar de a privi în interior.

Apreciem ceea ce ne arată aceste suflete, ceea ce sinele nostru inferior vede ca negativ? Apreciem cu adevărat efortul că nu numai aceste suflete ci întregul Univers ne-a adus împreună la un anumit moment pentru a ne ajuta să masterizăm sinele nostru inferior? Sau încă învinovățim cealaltă persoană pentru durerea noastră și facem judecăți bazate pe faptul că ființa noastră va fi mereu incapabilă de a percepe dintr-o realitate  fizică inferioară? Dacă da, numai fiind onești, observându-ne cu neutralitate, cu iubire necondiționată și compasiune – vom fi capabili să dizolvăm aceste frici adânci ascunse.

Folosind ritualuri, chemând maeștri Ascensionați, Ingeri, Arhangheli și multe alte ființe care sunt deja evoluate, nu vor face munca noastră interioară de curățare a Planului vostru mental și emotional precum și ADNul vostru de atașamente vechi și implanturi negative, numai voi o puteți face din interior. Când vă puneți atenția, încrederea și vă concentrați  pe alte ființe, ăe vindecători exteriori, care spun că pot face aceste lucruri pentru voi și să vă vindece, voi vă părăsiți Lumina – puterea – de a vă vindeca, și prin urmare vă pierdeți conexiunea cu Esența voastră și permiteți altor forte/ ființe de a prelua controlul corpului vostru fizic și a minții.

Când spunem că suntem Ființe Suverane cu grija propriilor alegeri, dar când în loc de a împărtăși, reuniți cu sufletele care ne pot ajuta să confirmăm unde suntem, noi încercăm să găsim un salvator, din nou permitem minții noastre inferioare și fricii acesteia de a controla experiența noastră umană. În această fază a călătoriei noastre de ascensiune, observația neutră este esențială pentru ca să discernem cu adevărat dacă egoul spiritual sau alte forme ascunse ale mecanismelor egoiste de apărare – și manipulare – au luat controlul asupra noastră.

Nu este timp mai bun de a ne muta în interior, și a arde cenușa vechiului, decât această Lună Plină din Scorpion. Deprogramarea noastră este făcută din interior, este făcută prin ștergerea programelor vechi din mintea noastră și înlocuirea lor cu cele noi care sunt aliniate acum cu cine suntem cu adevărat. Există multe roluri de a dizolva ceea ce este încă parte a cine am obișnuit să fim: rolul de victimă pe care mulți îl jucăm din cauza egoului nostru negativ și a multor mecanisme de apărare pe catre tindem să le folosim pentru a ne apăra  sinele inferior. Nu există nimic mai puternic decât atunci când decidem să ne luăm înapoi puterea și să începem transformarea vieții noastre din interior, pentru că de acolo vine cu adevărat tot ceea ce obișnuim să blamăm în exterior.

Aceasta este o Lună pentru a vă elibera de toate realitățile iluzorii unde sinele egoist vă ține ca să locuiți în frică. Este vremea să vă opriți din a avea frică de cine sunteți și în loc de a vă folosi puterea de a vă distruge singuri pentru că nu există  nimeni care să facă ceva pentru voi, dirijați-o  către vindecarea necesară de care are nevoie întreaga voastră ființă pentru ca să ascensioneze în fizic.

Când începem să experimentăm multele provocări, senzații fizice și alte emoții ascunse dureroase ascunse adânc în inima voastră, amintiți-vă preaiubiților, că nimeni nu v-a făcut nimic. Voi ați fost singurul creator al experienței vieții voastre umane și continuați să faceți acest lucru în fiecare moment.

Când nu găsiți nici o persoană sau circumstanță exterioară să blamați, vă veți simți vulnerabili și confuzi dar exact la acel moment are loc oportunitatea de a vă simți unificați din nou. Alegerea de a vă deschide să experimentați un mod mai înalt de existență, puterea mai înaltă de a trăi în Iubirea Divină este, ca întotdeauna, a voastră.

În lumină și iubire,

Natalia Alba

http://www.starseedsoul.com

Advertisements