Dacă Inima Voastră Nu a Căutat Rezultate?

Heavenletter #2559
Published on: Noiembrie 27, 2007

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Adesea îți spun, “Folosește-ți inima. Urmează-ți inima. Inima ta frumoasă.” Ce înseamnă să îți urmezi inima ta frumoasă?

Înseamnă să lași să plece gândirea. Nu iți spun să nu gîândești niciodată. Desigur, gândești. Ai mintea cu un scop. Numai mintea devine predominantă. Așa că redu mintea. Mereu cand îți urmezi mintea, reacționezi la trecut și te uiți în viitor. Înțelegi altceva. Pui pariuri. Creierul tău, ca un calculator asamblează informațiile și face ceva din ele. Informație este mereu din trecut. Chiar dacă tocmai ai primit informația, mintea ta deja asamblează informația, face ca și o mașină de tăiat, încercând să facă să apară trei mere împreună.

Creierul ca și calculatorul, nu poate fi spontan. El poate doar urma sau reacționa pentru ceea ce a fost programat. Creierul vede ceea ce este direct în fața lui dar incorporează imediat în trecut sau într-un viitor proiectat. Creierul sumarizează. Calculează. Categorisește. Îți spune bazat pe recordurile trecute ce consideră mult mai oportun pentru a face să fie rezultate. Creierul tot timpul se mișcă print trecut. Pune lucrurile pe categorii. Adaugă continuu. Fișierul se umflă. Devin atât de aglomerate că aproape că nu mai poți gândi. Mintrea care gândește, preaiubiților nu este mereu de încredere. Judecata nu este de încredere. O inimă crede o inimă. Inimile sunt făcute din aur, preaiubiților.

Poți spune “Dar, Doamne, nici inima nu este tot timpul de încredere. Am făcut greșeli după greșeli cu inima mea. M-am păcălit singur cu inima. Experiența m-a învățat să îmi folosesc mintea în locul inimii.”

swans love

Cand spui că faci greșeli cu inima spui că nu ai mereu rezultatele pe care le vrei. Dar nu le ai nici cu mintea. Uneori mintea ta este prea deșteaptă pentru binele ei propriu. Mintea înseamnă să cauți cel mai bun interes al tău, numai că ea nu știe care este mereu cel mai bun interes al tău. Obținerea celui mai bun lucru nu este mereu un lucru inteligent.

Dar dacă inima ta nu caută rezultate? Dacă inima doar bate ritmul pe care îl bate. Dacă inima doar adoră ceea ce adoră fără gândul la viitor, fără gândul la ce se poate gândi altcineva, fără gândul întoarcerii, fără gândul câștigului, pur și simplu fără gând. Dacă inimii tale i s-a permis să spună ce simte și să fie ceea ce este.

Dacă încă simți că mintea este mult mai de încredere decât inima ta, atunci consideră că inima ta este o minte. Desigur, inima ta are o minte a ei proprie.

Vrei cel puțin să recunoști că inima ta știe mult? Știe, fără să știe de ce. Știe că vrea să facă muzică, sau vrea să picteze. Inima ta știe ce te face fericit. Mintea ta poate fi bine-intentionată, dar ea poate veni doar de la distanță în timp ce inima este imediată. Inima este înțeleaptă, deoarece nu crede. Deci, ce se întâmplă dacă inima nu este inteligentă. Eu îți spun să ai o inimă.

Nu îți spun să fii exagerat. Nu îți spun să fii sentimental. Îți spun să îți folosești inima.

Știi că există un instrument corect pentru orice. Nu folosești ciocanul când ai nevoie de o șurubelniță.

Mintea îți va spune pe cine poți iubi, de exemplu, și pe cine nu poți. Inima ta îți spune o poveste diferită. Inima ta îți spune ce se întâmplă acum. Preaiubiților, mințile nu se căsătoresc dar inimile pot să o facă. Inimile o fac.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements