Fluierul Fermecat

Heavenletter #1184
Published on: Februarie 4, 2004

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu aștepta o mare aprobare din partea lumii. Nu vă poate da. Și, dacă poste, este destul de mică. Chiar și atunci când este mare, este puțină. Un buchet din lume trimite dezaprobare. Având-o, vedeți că nu este doar aprobare și știți că aprobarea, prin natura ei, de scurtă durată, vine și se duce în aceeași respirație. Destul de mult, lumea uită și tu nu mai ai nimic. Aprobarea lumii nu este ceva de care să depinzi. Toate plăcerile lumii, indiferent cât de cinstite și de meritate, se bucură de bucuria de a vă asculta inima și de a o urma de dragul ei, pentru că inima voastră este miza voastră în viață. Orice altceva este mai puțin.

De ce aveți nevoie de aprobarea lumii? Piesa este importantă nu aplauzele. Desigur, vă bucurați de aplauze dar nu vă imaginați că este cauza voastră principală.

Exteriorul este exterior. Inima voastră are nevoie să audă propria ei chemare. În adâncul crăpăturilor inimii voastre, te chem la tine. Te chem la fericirea ta.

Fericirea ta se află în ființa ta și în expresia ființei tale. Lasă viața să îți ușureze inima. Acțiunile tale sunt propriile tale aplauze. Chiar și ceea ce numești un erou nenăscut cântă. Ceea ce audiența observă este bun și bine, dar interpretarea propriului cântec este minunată.

Ești un înnoitor al inimilor. Eștii un creator de bucurie. Când ești ocupat predând bucurie, nu trebuie să asculți să-i auzi ecoul. Bucuria în sine pe care o extinzi îți umple inima nelimitat.

Distribuie talentele tale. Ele nu îți vor folosi decât dacă le împărtășești. Cântă la conținutul inimii tale. Bucură-te în interpretarea ta.

fluier

Premiile lumii sunt ceva adăugat la sfârșitul a ceva. Dacă ești un mare om de știință, plăcerea lumii nu te va face să mergi. Propria ta bucurie interioară de descoperire te ține să continui. Inima ta îți oferă impuls. Inima știe că răsplata exterioară este neplăcută lângă bucuria căutării și căutării și descoperirii fiecărui pas al drumului. 

Răsplata exterioară vine când concertul se termină. Și în curând toată lumea pleacă din hol. Ei pot fi încă plini și tulburați de muzica pe care ai cântat-o, dar ei pleacă. Și tu, sprijinindu-te de perdeaua scenei, auzi muzica pe care ai cântat-o reverberând în sală și în sângele tău, și asta e a ta, și o iei cu tine când pleci din sala de concert.

Cadourile pe care le primești sunt foarte frumoase, dar darul propriului tău cadou este mai mare. Dedicarea la nivelul materialului nu este întotdeauna bucuroasă, dar dăruirea din esența ta este mereu bucuroasă.

Dăruirea din inima ta interioară nu așteaptă pentru nimic. Este propriul său promotor. Ea devine automată pentru tine de a ridica pe cel care cade. Înfășori bucuria care este în inima ta în jurul lumii. ești aplauzele tale, doar că ai trecut deja înainte și nu te uiți înapoi să o auzi.

În viața ta, prin bucuria ta, ai tras deja benzile cu tine. Ele încă mai urmează. Adevăratul fluier fermecat. Inima ta este fluierul fermecat. Joci pe propriul tău fluier. Asta e tot ce trebuie să faci. Și tot ce auzi, fie cu bună știință sau nu.

Conștiința ta contează pentru lume. Conștientizarea lumii nu contează. Poți să ții cont de ea sau nu, pentru că ești un ambasador al bucuriei. Nu ești un colecționar al acesteia. Chiar și așa, bucuria aderă la tine. Ceea ce cade de la tine cade in jurul tău, iar tu ești inconjurat de ea.

Aplauzele exterioare sunt îndepărtate. Bucuria este imediată. Alege.

http://www.heavenletters.org

Advertisements