Numai VOI puteți alege

Motivele Alegerii Serviciului Iubirii în locul Fricii

Jelelle Awen
6 Mai 2017

Fiecare moment ne oferă o oportunitate, o invitație de a servi iubirea. Slujirea iubirii este cel mai înalt scop pentru care ne angajăm aici. Nu un serviciu în sensul de martir sau de auto sacrificiu sau de a avea grijă de cei din jurul vostru… ci serviciul iubirii PENTRU voi CA ȘI voi CU voi și PENTRU voi. Uneori se poate simți ca și cum forma de servire a iubirii la care vă invită viața este dincolo de imaginația voastră sau cel puțin la versiunea curentă sau cea pe care ați cunoscut-o a fi până acum în această viață.

Întrebarea pe care o mențineți de moment în inima voastră este: Eu servesc iubirea sau servesc frica? Motivul alegerii fricii este terenul mai profund ce trebuie explorat în inima și sufletul vostru iar aspectele care dețin frica și au NEVOIE de iubire să aleagă altceva … să aleagă ceva DINCOLO de frică.

Alți oameni nu vă pot face să alegeți frica sau să serviți frica … doar VOI puteți alege să FIȚI, să răspundeți în acel mod, să simțiți frica în răspuns la frică. Auto împuternicirea de aici este că numai VOI puteți alege răspunsul vostru. Deci care va fi? Care vă ESTE răspunsul și DE CE este cel care este? De ce unele părți ale voastre aleg frica?

love

“DE CE?” este o întrebare atât de puternică … este MODUL de a vă schimba viața, de  a merge în interior, de a  scăpa de condiționare, de a alege iubirea în locul fricii pe măsură ce întrebați  DE CE și vă găsiți răspunsurile în interior. Sinele noastre în vârstă de trei ani căutau tot timpul ceva important când puneau întrebarea  “DE CE?”.

Felul în care VOI priviți și simțiți servirea iubirii aparține. Nimeni nu vă poate spune ce este … SIMȚIȚI când se întâmplă, când SUNTEȚI în serviciu. Ghizii voștri și sinele mai înalt vă pot ajuta să îl înțelegeți și să îl testați și vă oferă sincronicități pentru a vă conecta din interiorul vostru și cu alții.

Simțiți când SUNTEȚI iubire, alegeți iubire. SUNTEȚI iubire cu voi și cu alții. Poate exista un mod, un fel, o formă a acestui serviciu pentru voi … ca vindecător, professor, deschizător de drumuri, lucrător în lumină, scriitor, cântăreț … oricare ar fi forma ea se exprimă în cel mai sigur mod într-o formă sau alta  ÎN viața voastră pentru că voi SUNTEȚI iubire în esența sufletului vostru și aceasta își găsește mereu un mod prin care să strălucească. 

FIȚI slujirea iubirii și astfel deveniți și atrageți pe alții care vor să FIE tot mai mult acolo cu voi …

~

Jelelle Awen

https://soulfullheartblog.com

Advertisements