Acum Conduce Sinele vostru mai Înalt

Acum Conduce Sinele vostru mai Înalt

By Sophie Gregoire
05/07/2017

Forța vieții voastre s-a întors și vă conduce undeva unde arată ca și cum se reunesc toate piesele de puzzle. Ascultați. Fiți îndrăzneți. Vedeți departe.

***

Din august/ septembrie 2015 ați făcut un drum lung. V-ați urmat impulsurile ciudate pe care mintea nu le putea înțelege.

Îmi aduc aminte că luam autobuze și avioane urmând chemări ciudate, complete și ghidate și în locuri de care nu am auzit niciodată înainte.

Eu și voi am luat decizii importante și am făcut mișcări semnificative într-un complet necunoscut și fără nici o asigurare că vom fi vreodată eliberați.

Aproape că ați urmat vântul, semnele și indicațiile fără a vă imagina de ce și a înțelege cine trăgea de firul Vostru.

Ați făcut față momentelor de intensă disperare și frică, pentru că ați avut senzația că pierdeați atât de mult dar în același timp nu câștigați nimic și totul s-a întâmplat fără nici o promisiune a unei lumini tangibile la capătul tunelului acelor schimbări.

Într-un fel ați fost prinși de suflul Taberei Spirituale. 

Uneori a fost incredibil de dureros, dar era durerea Minții Raționale – durerea de a nu înțelege, durerea care vine de la îmbrățișarea unui disconfort în primul rând, uneori atât de repede sau pentru prima dată în decursul vieții.

V-ați gândit că Viața vă mișca sau că erați ghidați de Forțele Divine ale nevăzutului, de tărâmul Mistic sau erați luați de Uraganul nebuniei uneori – dar așa cum vedeți acum, Sinele vostru mai Înalt este cel care a luat conducerea drumului vostru.

Ne-ar face plăcere să explicăm în continuare de ce s-a întâmplat acest lucru și unde vă aflați acum.

li

În timpul acestor vremuri neașezate, Mintea voastră Rațională a fost antrenată, împinsă, provocată, lăsată fără aer până când a renunțat și s-a oprit din a vă mai conduce drumul prin Viață – și în final Voi puteți avea suficientă încredere și să  vă predați astfel încât să lăsați Adevăratul vostru Sine mai Înalt să conducă.

Ați participat la Inițierea îmblânzirii minții astfel că acum Spiritul vostru vă poate conduce viața, eliberat de toate fricile, întrebările și interogatoriile care vă țineau odată pe loc.

Ea sau El a trebuit să vă ducă în locuri, la oameni, situații și lecții aparent ieșite din comun pentru a vă face să vedeți lucruri, să învățați și să vă vindecați astfel încât să puteți ascensiona și renunța la vechile căi proprii – sau nu ați fi făcut-o – pentru că mintea voastră nu putea înțelege De ce-urile.

Multe dintre experiențele prin care ați trecut la momentul respectiv erau pentru a vă ajuta să renunțați la paradigme nesănătoase sau bazate pe frică în legătură cu Viața, cu Voi Înșivă și cu Alții.

Ați avut nevoie să fiți împinși, aproape forțat, astfel încât să vă Vindecați cât de repede și de profund posibil și să atingeți starea de Vas gol, curat, Vasul de lumină care sunteți Acum.

***
Există un sens de Putere care vine acum înapoi. Conducerea Căii voastre – pentru că totul din voi se îmbină acum și devine Unul, și este pe cale de a urma drumul, călăuzirea și comanda plăcută a Sinelui mai Înalt.

Mintea voastră a acceptat să lase Sinele vostru Adevărat să vă arate drumul.

Conflictul interior, tulbure din interiorul vostru – care interoghează mintea și sinele vostru adevărat – se estompează. Acum știți cu ușurință cine vorbește în voi – este partea voastră speriată  cea care vrea să știe și să înțeleagă sau cea pură, eliberată care merge pe drumul corect înapoi la Voi? – când o idee nouă este găsită în interiorul vostru și voi puteți decide să acționați sau să așteptați, sau altceva de acolo mai departe. Simțiți că viața voastră este forțată înapoi pentru că acum, Sinelui vostru mai Înalt i se dă voie să își spună cuvântul prin voi pentru că mintea a acceptat să înceteze a mai interveni. Mintea voastră va fi folosită numai ca și un instrument, un fel de unitate sau motor care vă va ajuta să mergeți înainte DAR NUMAI când decideți să-i cereți – în timp ce Adevăratul vostru Sine simte din nou întreaga sa energie și complet Disponibilă, pentru că acum conflictul interior din voi se disipează rapid.

***
Știți că Sinele vostru Superior a fost cel care a condus tot acest timp așa că voi puteți fi aici și acum, Unde și Cine Sunteți.

Până acum nimic nu v-a făcut să  vă “așezați” sau “să construiți” ceea ce ați dorit … pentru că nu era vorba despre asta – era vorba despre Curățarea vasului care sunteți Voi, astfel încât Sinele vostru mai Înalt să poată într-o zi, să vorbească clar prin forma voastră umană curățată și să ia conducerea vieții voastre în mod complet, fericit și satisfăcător.

Felicitări.

Ați atins Starea de Ascensiune a Sinelui vostru Adevărat.

 < 3 multă iubire,

Sophie Gregoire

https://www.lovehaswon.org

Photo credit: Pinterest

Advertisements