Cărări în Inima Ta

Heavenletter #3694
Published on: Ianuarie 5, 2011

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Din iubire ai venit și în iubire te întori. Între timp, este ca și cum ești un jongler al iubirii. O arunci în aer și o prinzi. Tu practici. Uneori te bâlbâi. Cu toate acestea, iubirea nu are nevoie de nici o practică. Ai nevoie de practică în dezansamblarea atașamentului de iubire. Atașamentul interferează cu iubirea. Trebuie să-ți iei mâinile de pe iubire. Iubirea poate fi foarte bine fără mandatele tale. Mandatele interferează cu libertatea iubirii. Atasamentele sunt mandate. Sunt reguli și reglementări. Iubirea, pentru a fi iubire, trebuie să fie liberă. Trebuie să lași iubirea liberă și, de asemenea, trebuie să lași iubirea altcuiva pentru tine să fie liberă. Iubirea își păstrează propriul acord.

Iubirea nu este cu adevărat ceea ce ai crezut tu că este. Iubirea merge mai departe și mai adânc și mai larg. Iubirea există mai bine fără de limite. Limitele sufocă Tu nu vrei să sufoci iubirea. Stăpânirea peste iubire este câștigată pur și simplu pe măsură ce o eliberezi. Dă iubire și las-o să plece. Primește iubire și eliberează iubirea pentru sine. Cu cât iubesti mai mult, cu atat mai mult te găsește iubirea. Ține ușa iubirii neîncuiată. Nici o cheie nu a pornit iubirea.

Iubirea nu este un prizonier. Iubirea nu este legată. Iubirea nu este o măsură. Nu este o evaluare. Iubirea este ceea ce este. Flutură mult drapelul iubirii. Iubirea este suficientă pentru sine. Iubirea personală nu este proprietatea ta personală. Iubirea nu este un pește pe care îl prinzi.

Iubirea nu este nici o haină după tipar. Nu este nici un dicton pe care îl urmezi. Iubirea nu este nici aparență, nici lipsa ei. Lumea este plină de iubire. Iubirea te ia uneori prin surpriză deși iubirea în sine nu este o surpriză. Viața este făcută din iubire și nimic altceva decât iubire. De la stem la pupa iubirea strălucește.

Fii în pas cu iubirea. Înfrânge-ți deținerea iubirii și vei fi în pas cu iubirea. Ține mâna iubirii dar nu prea strâns.

ca

Iubirea este universală și totuși fiecare iubire are propria ei umbră de înțelegere și unicul loc în inima ta. Iubirea deține anumite căi în inima ta și nici o iubire nu echivalează o alta. Fiecare are propria picătură de Unime. Când spui cuiva “Tu ai un loc în inima mea,” acest lucru este adevărat. Și nimeni altcineva nu poate umple acel spațiu. Iubirea este la fel și totuși nu sunt două iubiri la fel.

Iubirea pentru un individ face o cerere către inima ta și individul ridică un drapel. Acesta este cererea lui. Nimeni altcineva nu se potrivește cu acea cerere formulată. O mamă are zece copi și fiecare are propria sa cerere. Una nu o completează pe alta Iubirea este iubire și totuși fiecare flux individual de iubire are propriul său spațiu. Nu contează câte locuri sunt luate, mereu există mai multe locuri valabile. Tu ai o inimă fără de sfârșit. Tu ai o inimă expandabilă, inima ta este plină de iubire.

Unele iubiri îți intră în inimă numai parțial. Totuși acea iubire este prețioasă. Poate fi iubirea pentru un profesor de care nici măcar nu ai fost conștient până acum că l-ai iubit, și îl iubești pe profesor în mod unic. La acel timp, nici măcar nu îl plăceai pe profesor, iar acum știi că îl iubeai.

Preaiubiților, în timp, descoperiți că ați iubit pe oricine incluzând pe cei pe care nu i-ați iubit. I-ați iubit pe toți tot timpul. Doar în ultimul timp iubirea se scufundă în inima voastră. Ce diversitate de personaje a fost în viața voastră. Acum vă înclinați la fiecare pe măsură ce trec prin fața voastră. Și pe cei pe care i-ați plăcut și pe cei cu care v-ați luptat, i-ați iubit pe toți. Ei sunt păstrați în inima voastră. Pe toți i-ați iubit.

Acum s-ar putea să începeți să știți că voi iubiți și voi iubiți pe toată lumea.

http://www.heavenletters.org

Photo credit: Pinterest

 

Advertisements