Căutătorul Iubirii

Heavenletter #3213 
Published on: 
Septembrie 11, 2009

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Cum este să iubești așa cum Eu iubesc? Este extraordinar. Nu există sfârșit la acest lucru și nu există nici început. Imaginează-ți energia Creației ce izbucnește peste tot în același timp. Apoi vei avea gustul iubirii pe care îl știu Eu. Chiar și cea mai mare experiență a iubirii nu este decât un preambul de a iubi așa cum eu iubesc.

Nu există nimic pentru Mine ca să iubesc. Nu trebuie să aleg ceva să iubesc. Eu iubesc.

Așa cum tu nu trebuie să alegi aerul pe care îl respiri, Eu iubesc. Nici măcar nu trebuie să respiri adânc iubire. Nu inspir și expir iubire. Eu iubesc. Iubirea mea cuprinde totul, tot imaginarul și tot Realul. Iubirea mea nu cunoaște obiect, preaiubiților. Pot spune că te iubesc, și te iubesc deși este mai important când spun simplu te iubesc. Sunt o emanare de iubire și o știu. Tu ești emanarea iubirii și tu nu știi sau nu știi tot timpul. Tu vezi Întregul Iubirii în bucăți și piese. O vedeți sub microscop, preaiubiților, sau prin telescop. Iubirea nu trebuie să fie văzută. Este dincolo de vedere. Iubirea este cunoscută și totuși este dincolo de cunoaștere. Este dincolo de decriere. Este dincolo de a fi limitată.

Poate iubirea să se identifice singură? De ce ar face-o? de ce ar căuta iubirea o descriere sau o schiță a ei însăși? De ce ar căuta iubirea orice altceva când iubirea explodează și se aliniază cu ea însăși? Când este doar iubire, ce ar întreba și ce ar răspunde? Cine ar întreba și cine ar răspunde? Ce răspuns poate fi acolo când iubirea este totul și pentru iubire nu există nici o întrebare de întrebat și nimeni să o întrebe?

Aceasta nu este separare. Aeasta nu este singurătate. Aceasta este iubire atât de puternică că ea există singură. Nimic altceva nu poate intra. Nu există nimic altceva care să intre, cum ar putea?

love

Ce legătură au detaliile cu iubirea? Unde pot fi localizate detaliile? Unde poate fi iubirea localizată când iubirea este totul și iubirea este peste tot? Cine este acolo pentru a căuta iubirea și unde poate fi găsită când iubirea este singură?

Cine poate fi vânătorul iubirii atunci când există iubire și nimic altceva decât iubire?

Și totuși ați căutat iubire toată viața pe Pământ. Ați căutat să găsiți iubire și ați căutat dovada iubirii, dovada existenței sale și dovada că voi, chiar voi, sunteți iubiți o dată pentru totdeauna.

Păi, dragilor, ce credeți că ați făcut în toate astea? Despre ce a fost cu adevărat fiecare argument al vostru, cu excepția căutării dovezilor voastre de iubire? Voi, cei iubiți dincolo de orice imaginație, nu ați știut cât de iubiți sunteți, și de aceea ați bătut la uși pentru ea. Ați fost mulțumiți pentru asta. Găseați licăriri, și nu găseați licăriri. Și totuși, chiar și așa sunteți cei mai iubiți muritori care au fost vreodată și vor fi vreodată.

Desigur, sunteți muritori. Sunteți muritori care se concentrează pe momentele muritoare. Voi cei care sunteți dincolo de orice limită visată vă legați singuri de limitele mortalității și uitați adevărata voastră existență. Voi uitați chiar și iubirea. Voi uitați că voi sunteți iubire și sunteți iubiți. Și așa, voi căutați după iubire și dovada existenței și inexistenței sale. Da, voi chiar v-ați plans de inexistența iubirii. Putem spune că voi chiar v-ați specializat în ea.

Dar, indiferent, astăzi iubiți și începeți să cunoașteți iubirea Mea și să cunoașteți puterea iubirii din propria voastră inimă.

http://www.heavenletters.org

 

Advertisements