Trandafir după Trandafir

Heavenletter #3608 
Published on: 
Octombrie 11, 2010

http://heavenletters.org/heavenletters-romania

God said:

Nu locuiești singur pentru tine. De câte ori am spus acest lucru, și totuși continui să fii lovit în ego, ca și cum tu ești centrul a orice. O mie de daruri îți sunt date, iar când unul pare să plece, te bosumfli. Biată fată bogată este egoul.

Ca și cum viața în lume este în întregime despre tine si accesarea egoului tău. Nu este. Este egoul tău cel care se bosumflă, preaiubitule. Nu vorbesc de altcineva. Eu vorbesc de tine. Scapă de acest mic piedestal pe care a stat egoul ca și cum lumea trebuia să ți se închine în supușenie către egoul tău ofensat. Ferește-te de acel ego. Ferește-te că egoul tău nu face reguli și mandate despre modul în care lumea sau un individ din lume, trebuie să-ți arate maniere mai bune și să îți ofere suficientă așteptare. Ai grijă. Acționând superior și puternic nu te face mare și puternic.

Lumea ți-a aruncat trandafir după trandafir. Când lumea nu o face, te bosumfli. Vrei să fii uns cu ulei, și atunci când nu ești, te bosumfli.

Pe de altă parte, atunci când ești mulțumit, poți păstra mulțumirea pentru tine. În astfel de momente, te gândești la tine, și nu te gândești la ceea ce este al tău pentru a da altora. Tu stai pe partea de sus a pernei. Nu ești bosumflat, și totuși îmbrățișezi lumina Mea pentru tine. Apoi, scopul pe care îl atragi ești tu însuți. Inima ta stă în izolare. Este mulțumită, și o păstrezi pentru tine. Nu te simți negat. Te simți binecuvântat, și totuși ai lăsat binecuvântarea să se termine acolo cu tine. Nici un om nu trebuie să mânânce singur.

Tu nu ești scopul întreg al Universului. Tu servești un scop.

rose

Strigătul tău poate fi: “Cum îndrăznește lumea sau acesta sau acela din lume să nu îi dea egoului meu onoarea meritată, onoare mare, serviciul puternic și așa să mă trateze? Cum îndrăznește lumea sau oricine din lume să nu mă trateze? Cum indrăzneste lumea sau oricine din lume să îmi umilească egoul meu preaiubit? Lumea este menită să vină la mine și să ofere respect egoului meu.“

Sau strigătul tău poate fi: “Sunt într-o poziție grozavă. Sunt înconjurat de darurile lui Dumnezeu. Sunt confortabil. Păstrez binecuvântările lui Dumnezeu pentru mine. Darurile pe care mi le-a dat Dumnezeu sunt suficiente și le țin pentru mine. Ce nevoie am de a împărtăși iubirea și înțelepciunea pe care mi le-a dar Dumnezeu? Eu râvnesc la ele pentru mine.”

În cazul în care te simți binecuvântat sau deprivat, norocos sau lipsit de noroc, auto-satisfăcut sau nesatisfăcut, atât timp cât ești îngrijorat, viața pare să înceapă și să se termine cu tine. Ai uitat că nu ești aici pentru tine singur. Nu ești aici pe Pământ pentru satisfacția sau insatisfacția ta. Satisfacția și insatisfacția sunt nerelevante pentru dăruirea spiritului tău.

Dacă crezi că trebuie să ierți pe cineva, atunci iartă. Fii pentru a da. Ești aici să dai. Nu ești aici pentru scopul de a te slăvi pe tine. Când nu uiți o jignire, te slăvești pe tine. Ori de câte ori inferiorizezi pe cineva în estimarea ta, te slăvești pe tine.

Dacă ai talente, ele sunt date de Dumnezeu. Bucură-te de talente și lasă pe alții să vadă fructul talentului pe care ți l-am date Eu. Fiecare mare artist își împărtășește picturile. Lucrările de artă trebui să fie împărtășite. Cine compune muzică și ține muzica toată pentru el? Cine ține iubirea și înțelepciunea Mea pentru el?

http://www.heavenletters.org

Photo credit: Pinterest

Advertisements